Take a fresh look at your lifestyle.

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش اول

میخواهیم در 13 بخش همه چیز را در مورد کمپانی گوگل بدانیم، خدمات کاربردی، کسب و کار، جغرافیایی، توسعه دهندگان و….

در این بخش با 8 مطلب از گوگل شروع می کنیم:

1- google : گوگل را بهتر بشناسیم-بخش اول

گوگل (Google) شرکت سهامی عامی است که در زمینهٔ جستجوی اینترنتی، رایانش ابری و تبلیغات سرمایه‌گذاری می‌کند.این شرکت توسط لری پیج و سرگئی برین تأسیس شد که هر دوی آن‌ ها در دانشگاه استنفورد به عنوان دانشجوی دکترا حضور داشتند و با نام «مردان گوگل» شناخته می‌شدند.

گوگل در ابتدا به عنوان یک شرکت خصوصی در 4 سپتامبر 1998 ثبت شد و فروش اولیه سهام آن در 19 اوت 2004 انجام شد. در 15 سپتامبر سال 1997 دامین گوگل به ثبت رسید و شرکت به‌ صورت رسمی در سال 1998 در پارکینگ یکی از دوستان لری و سرگئی در کالیفرنیا تاسیس شد. تقریبا یک‌ سال بعد از شروع کار، گوگل به عنوان یکی از 100 سایت برتر دنیا در PC Magazine معرفی شد و هر روز طرح‌ ها و برنامه‌ های جدیدی در برنامه کار شرکت قرار می‌ گرفت. گوگل در ماه می سال 2000 به 10 زبان دنیا منتشر شد و هم‌ زمان اولین جایزه Webby Awards خود را به‌دست آورد.

لری پیج و سرگئی برین و اریک اشمیت قبول کردند که به مدت بیست سال، یعنی تا سال 2024 در کنار هم کار کنند. هدف گوگل از آغاز «سازماندهی کردن اطلاعات دنیا و دسترس‌ پذیر کردن آن‌ ها برای عموم» بود و شعار غیر رسمی شرکت شرور نباشید (Don’t be evil) بود. در سال 2006 شرکت به محل جدید و کنونیش در مانتین ویو، کالیفرنیا منتقل شد. در گوگل اشخاص ایرانی نیز دارای پست‌ های کلیدی و مدیریتی هستند، از جمله امید کردستانی که نایب‌ رئیس ارشد بخش فروش و عملکرد جهانی در شرکت اینترنتی گوگل است.

امید کردستانی به همراه سالار کمانگر، ترانه رضوی، رضا بهفروز، مایک جزایری، شیرین اسکوئی و شمیم صمدیهشت مدیر بلند پایه ایرانی‌ تبار شرکت گوگل هستند. در سال 2002 گوگل به عنوان مفیدترین کلمه سال انتخاب شد. دو سال بعد گوگل توانست 8 میلیارد سایت اینترنتی را تحت کنترل درآورد و به بازار بورس راه پیدا کند و به یک‌ باره شرکت و کارمندان آن همگی ثروتمند شدند. به‌علاوه شرکت از همان سال همکاری خود در فعالیت‌ های انسان‌ دوستانه بسیاری را آغاز کرد. در همان زمان گوگل آنقدر مورد توجه قرار گرفته بود که به فرهنگ لغات آکسفورد افزوده شد.

ساختمان اصلی گوگل در مانتین ویو، کالیفرنیا قرار دارد و با نام «گوگل‌پلکس» که بالغ بر 47000 متر مربع است شناخته می‌شود. واژه گوگل‌پلکس خود آمیختهٔ دو واژهٔ گوگل و کامپلکس (به معنای مجتمع و پیچیده) است و در اینجا منظور بدین موضوع اشاره دارد که اجتماعی زیادی از ساختمان‌ های گوگل در آنجا حضور دارند. سالن ورودی آنجا مزین به یک پیانو، تعدادی سرور قدیمی، و جستارهای تحقیقاتی یک پروژه برروی دیوار است. تالار ورودی آنجا مملو از توپ‌ های ورزشی و دوچرخه‌ها است. هر کارمندی می‌تواند وارد قسمت تفریحی شرکت شود که دارای ماشین پایی، رختکن، لباسشویی و خشک‌ کن، اتاق ماساژ، بازی‌های ویدئویی، فوتبال دستی، پیانو، میز بیلیارد و پینگ‌پنگ است. علاوه بر اتاق تفریح، در آنجا اتاق‌هایی دارای غذا و نوشیدنی نیز وجود دارد.

2- Android : گوگل را بهتر بشناسیم-بخش اول

اندروید (Android) نام سیستم‌عاملی است که گوگل برای تلفن همراه و لوح ‌رایانه و هم اکنون برای تلویزیون عرضه می‌نماید و با همکاری ده ‌ها شرکت بر روی دستگاه‌های مبتنی بر اندروید قرار می‌دهد. اندروید بر پایهٔ هسته لینوکس ساخته شده ‌است. در اوت 2005، گوگل شرکت اندروید واقع در پالو آلتو، کالیفرنیا را خرید. شرکت کوچک اندروید که توسط اندی رابین، ریچ ماینرز، نیک سیرز و کریس وایت پایه ‌گذاری شده بود، در زمینه تولید نرم‌افزار و برنامه‌های کاربردی برای تلفن‌های همراه فعالیت می‌کرد. نخستین گوشی مبتنی بر اندروید توسط شرکت اچ.‌تی.‌سی با همکاری تی موبایل تولید شد.
گوگل برخلاف دیگر شرکت ‌ها که سعی در حفاظت از لوگویشان داشتند تصمیم گرفت تا لوگو را به صورت آزاد و Open Source قرار دهد تا هر کس بتواند آن را به دلخواه خودش تغییر دهد.
ویژگی ها:
اندروید تمامی تکنولوژی ‌های اتصال (Connectivity) شامل GSM/EDGE, CDMA, EV-DO, UMTS, بلوتوث و وای فای را پشتیبانی می‌کند.
اندروید از فرمت‌ های مختلف فایل ‌های مالتی مدیا مثل MPEG-4, H.264, MP3, AAC, AMR, JPEG, PNG, GIF پشتیبانی می‌کند.
اندروید برای ارسال پیغام ‌های متنی یا همان اس ام اس (SMS) از فرم ‌های SMS, MMS و XMPP پشتیبانی می‌کند.
مرورگر موجود در اندروید بر اساس فریم ورک اوپن سورس WebKit توسعه یافته ‌است.
اندروید برای ذخیره داده ‌ها و مدیریت بانک‌ های اطلاعاتی سبک از نرم ‌افزار SQLite استفاده می‌کند.
تمام برنامه‌ های اندروید به زبان جاوا نوشته می ‌شوند. برای اجرای برنامه ‌های جاوایی روی این سیستم عامل، کدهای جاوا به کدهای Dalvik تبدیل می ‌شوند و سپس روی ماشین مجازی جاوایی (Dalvik virtual machine) اجرا می‌شوند.
ابزارهای مختلف اندروید برای توسعه دهندگان به راحتی در دسترس است و توسط شرکت گوگل پشتیبانی می‌ شوند. این ابزارها شامل کتابخانه‌ها، خطایاب، شبیه ‌ساز گوشی و یک پلاگین برای اکلیپس است.
اندروید از سخت‌ افزارهای مختلف همچون جی پی اس و دوربین ‌های متنوع پشتیبانی می‌کند.
تصاویر و فایل‌های گرافیکی بوسیله OpenGL پردازش می‌ شوند که کیفیت بالاتری خواهند داشت.
با استفاده از تکنولوژی نسبتاً جدید شرکت Adobe با نام AIR نیز می‌ توان به توسعه برنامه ‌های کاربردی تحت این سیستم عامل پرداخت.
مجموعه برنامه نویسی اندروید یا Android SDK شامل یک دیباگر، کتابخانه‌های اندروید، شبیه ‌ساز سیستم عامل، مستندات اندروید و فایل‌ های نمونه و آموزشی است که به کاربر در ایجاد برنامه‌ها کمک می‌کند. هم اکنون این SDK بر روی یک سیستم 32 بیتی که لینوکس، ویندوز و یا mac OSX داشته باشد اجرا می‌شود.

3- google hummingbird :گوگل را بهتر بشناسیم-بخش اول

گوگل هیومنگ برد (google hummingbird) یک الگوریتم جستجو است که توسط google استفاده میشود. گوگل استفاده از هامینگ برد را از 30 اگوست 2013 اغاز کرده و این تحول را در آستانه پانزده امین سالگرد تاسیس کمپانی در 26 سپتامبر اعلام کرد.
جیانلوکا فیورلی گفته است هامینگبرد در مورد مترادف هاست اما همچنین در مورد زمینه ها نیز می باشد وی به این نکته اشاره میکند که گوگل همیشه مترادف ها را ارائه میداده اما با هامینگبرد میتواند در مورد زمینه ها قضاوت هم انجام دهد. گوگل گفته هامینگبرد به تک تک کلمه ها در کل یک عبارت مورد جستجو دقت بیشتری دارد برای اطمینان پیدا کردن از اینکه کل یک عبارت یا تمام یک جمله در نظر گرفته شود.

4- Google labs :گوگل را بهتر بشناسیم-بخش اول

آزمایشگاه گوگل (Google labs) سایتی است که فعالیت ‌های جدید گوگل را تست و شرح می ‌کند. البته این شرکت برای تست خدمات خود از مرحله‌ ای بعنوان استفاده بواسطه دعوت هم استفاده می‌کند. یعنی با دعوت از طرف کاربر آن سرویس، امکان دسترسی به آن سرویس مهیا می‌شود. گوگل برای هریک از خدمات خود مثلاً جی‌ میل یک آزمایشگاه جدا و منحصربفرد دارد.
آزمایشگاه پنهانی گوگل، گوگل ایکس (Google X) نام دارد و بر روی محصولات تخیلی آینده کار می کند. دانشمندان فعال در گوگل ایکس می‌توانند بر روی اختراعات و ایده های دور از ذهن و خارق العاده به فعالیت بپردازند. کمپانی گوگل، لابراتوار گوگل ایکس را دور از دید عموم در سال 2010 میلادی راه اندازی کرد. این آزمایشگاه سرّی در پایگاه گوگل پلکس (Googleplex) واقع در مانتین ویوی (Mountain View) کالیفرنیا (California) و دیگری در نقطه ‌ای نامعلوم در آمریکا واقع شده است؛ عده ای از کارشناسان نیز آزمایشگاه گوگل ایکس را در حد مراکز امنیتی نظیر سی.آی.ای مرموز می‌دانند. ریشه ی تاسیس این آزمایشگاه به سال 2005 میلادی باز میگرد داسترو تلر، مدیر اجرایی آزمایشگاه سری گوگل می ‌گوید: هر چیزی که برای بشریت مشکلی بزرگ است در گوگل ایکس می‌توان روی آن تحقیق کرد تا ببینیم برای حل کردنش راهی می‌توان پیدا کرد یا نه.
گوگل ایکس به‌ رغم داشتن نگاه بلند مدت، تقاضای سهامداران مبنی بر کسب سود بیشتر را نیز در نظر دارد. گذشته از جنبه های علمی و سیاسی این پروژه سود سرشاری از خروجی های این آزمایشگاه نصیب گوگل خواهد شد.
از پروژه های مطرح این آزمایشگاه که تا کنون معرفی شده است می‌توان اتوموبیل بدون سرنشین، عینک هوشمند، وسایل خانگی متصل به اینترنت، توربین های بادی و بالن اینترنتی را نام برد.

5- Motorola Mobility :گوگل را بهتر بشناسیم-بخش اول

شرکت سهامی موتورولا موبیلیتی (. Motorola Mobility Holdings, IncI) شرکت تولید کننده دستگاه ‌های موبایل است که تا ژانویه 2011 متعلق به موتورولا بود. در اوت 2011 گوگل اعلام کرد که بخش تلفن ‌های همراه شرکت موتورولا را خواهد خرید و چند ساعت پس از اعلام صاحب آن شد. به دست آوردن شرکت موتورولا، که همکار اختصاصی برای اندروید محسوب می‌شود، گوگل را قادر ساخت تا اندروید را تقویت و رقابت بین سیستم‌ های موبایل را افزایش دهد. گوگل موتورولا موبیلیتی را به قیمت 12٫5 میلیارد دلار خرید و اکنون قصد دارد تا آنرا به قیمت 2٫91 میلیارد دلار به لنوو (lenovo) واگذار کند.

6- Google.org :گوگل را بهتر بشناسیم-بخش اول

گوگل ارگ بنیاد گوگل (Google.org) نام موسسه خیریه و تحقیقاتی شرکت گوگل است که از پروژه‌ های تحقیقاتی حمایت مالی می‌کند و تا می 2010 مبلغ 100 میلیون دلار به صورت کمک هزینه و سرمایه‌گذاری صرف پروژه ‌های تحقیقاتی کرده ‌است. تا کنون این بنیاد به تعدادی از پروژه‌ های مرتبط با انرژی‌ های تجدید پذیر کمک مالی کرده ‌است. بنیاد گوگل با پشتیبانی اطلاعات و تکنولوژی مجموعه گوگل محصولات ویژه ای را تولید می کند و معضلات جهانی را به مبارزه می طلبد. آنها تلاششان را بر فعالیتهایی متمرکز می کنند که منحصر به فرد در راستای تیم مهندسی گوگل، زیرساختهای جهانی و مواردی که باعث حرکت کاربران می شود باشند. محصولات آنها شامل: روند آنفولانزای گوگل، اندازه گیر برق گوگل، انرژی های تجدید پذیر ارزانتر از زغال سنگ، موتور کره زمین گوگل و ستاد بحران گوگل بود. در شروع فعالیت بنیاد گوگل مبلغ 100 میلیون دلار به شرکتهایی که در این زمینه ها فعالیت داشتند اهدا شد، در سالهای بعد گوگل تصمیم گرفت در این زمینه سرمایه گذاری نیز انجام دهد.

7- Google Ventures : گوگل را بهتر بشناسیم-بخش اول

گوگل ونچر (Google Ventures) صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر و بازوی سرمایه گذاری شرکت گوگل است که باعث می شود سرمایه گذاری ها به شرکتهای تکنولوژیک و فناوری اطلاعات هدایت شوند. گوگل ونچرز به دنبال سرمایه و سرمایه گذاری در شرکتهای نوپا در زمینه های متنوع اینترنت، نرم افزار، سخت افزار، تکنولوژی های پاک، بیوتکنولوژی و سلامت است. این گروه در سال 2009 تاسیس شده و دارای بیش از 100 میلیون دلار سرمایه است. گوگل ونچر در جهت جذب و سرمایه گذاری سرمایه های مالی در زمینه های فنی و سود آور، تلاش می کند. زمینه های فعالیت گوگل ونچر بسیار گسترده است به نحوی که تا کنون در تعداد یکصد و پنجاه شرکت سرمایه گذاری نموده است.

8- Zeitgeist :گوگل را بهتر بشناسیم-بخش اول

زیت گیست (Zeitgeist) به معنی (روح زمان‌ ها) است، در گوگل به معنی میلیون ها جستجویی است که ما هر روز انجام می دهیم. این روح را میتوان در میلیون‌ ها عبارت جستجوی روزانه در Google مشاهده کرد. گزارش سالیانه زیت گیست نشان میدهد در سال گذشته، چه چیزی توجه دنیا را به خود جلب کرده – علاقه، احساسات و لحظات تأثیر گذار که در میان جستجوها نمایان میشود. کمپانی گوگل در پایان هر سال برترین واژه های کلیدی که توسط افراد در موتور جستجو محبوب گوگل سرچ میشوند را در لیستی تحت عنوان Google zeitgeist منتشر میکند. گوگل علاوه بر نمودار قبلی خود، با یک نقشه ی چرخشی به شما این امکان را می دهد تا آنچه که روزانه در شهرهای بزرگ جستجو شده را ببینید.

функциональный тренинг люблиновакцинация при поезде в танзаниюAngeles City escortsвзять деньги в долг срочно в гомелеtranslate in german languageцена сафари африкасафари в африке стоимостькак оформить кредитку в дельта банкеальфа банк кредитная карта для погашения кредитавзять деньги в долг в тольяттитуры в тайланд в декабре 2015сковороды чугунныепродвижение англоязычного сайта в googleадвокаты киева списоккаркасные дома лен облслепое зондирование с сорбитомвзойти на на маттерхорнуслуги юристапроекты домов фахверкpontiac купитькупить сумку недорого в интернет магазинемед справки

عضویت در خبرنامه

نظرات بسته شده است.