Take a fresh look at your lifestyle.

آغاز ثبت نام بخش های مسابقه ای چهاردهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی

ثبت نام بخش های مسابقه ای چهاردهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می شود، آغاز شد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ثبت نام بخش های مسابقه ای چهاردهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی شامل طراحان کسب وکار آزاد، طراحان کسب وکار دانشجویی، فن آفرینان (شامل نوپا، رشد یافته و تاثیرات اجتماعی فن آفرینان) و تداوم فن آفرینی آغاز شد.

جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با حمایت معاونت علمی و با هدف ترویج و توسعه فن آفرینی، خلاقیت و نوآوری، معرفی فن آفرینان به عنوان موتور حرکت و توسعه اقتصاد دانش بنیان و ایجاد فضای تعامل در میان فعالان عرصه های مختلف فن آفرینی برگزار می شود.

حوزه فعلی جشنواره یک حوزه ملی برای فن آفرینان داخل کشور است و در یک چشم انداز میان مدت، فرا ملی شده و کشورهای منطقه را شامل خواهد شد. این جشنواره با محتوایی منحصربه فرد، اردیبهشت ماه هرسال، توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می شود.

این جشنواره منحصربه فرد در اعتباربخشی به فعالیت های فن آفرینان در دو بخش مسابقه ای و غیر مسابقه ای برگزار می شود، بخش مسابقه ای طراحان کسب و کار ، فن آفرینان و فرصت های سرمایه گذاری و فن آفرینی با محتوا و نظام داوری ویژه و بخش غیر مسابقه ای نمایشگاه و سمینارهای آموزشی، ادعای منحصربه فرد بودن این جشنواره را در توسعه و اعتباربخشی به فن آفرینی اثبات می نماید.

نظر به اهمیت ویژه ترویج فرهنگ کارآفرینی و فن آفرینی در سطح دانشجویان دانشگاه ها و به منظور حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین، المپیاد ملی طرح کسب وکار دانشجویی به همت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برنامه ریزی و به اجرا گذاشته شد. ازاین رو شاهد حضور ویژه دانشجویان در این بخش از جشنواره خواهیم بود که با همکاری و مدیریت استانی پارک های علم و فناوری استان های سراسر کشور برگزار خواهد شد.

استقبال از جشنواره از سوی فنآفرینان و مخترعین و همکاری پارک های علم و فناوری در برپایی جشنواره های استانی همکار با جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی بر موفقیت این جشنواره افزوده است.

جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی به عنوان اولین جشنواره حوزه کارآفرینی در کشور از سال ۱۳۸۲ به ابتکار شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت خود را آغاز کرد. سه جشنواره اول با عنوان کارآفرینی برگزار شد.

این در حالی است که تا قبل از برگزاری جشنواره در سطح ملی، در سه جشنواره منطقه ای تجارب لازم کسب شده بود. از طرفی این جشنواره زمانی کار خود را آغاز کرد که موضوع کارآفرینی در سطح بسیار ابتدایی در کشور مطرح بود.

عضویت در خبرنامه

نظرات بسته شده است.