Take a fresh look at your lifestyle.

۱۰ روش برای افزایش کاربران وب‌سایت Website

0

هرچند یک‌بار میزان موفقیت وب‌سایتتان را می‌سنجید؟
آیا بررسی می‌کنید که کاربران شما مطالبتان را می‌خوانند و از آن تأثیر می‌پذیرند؟
آیا محتوای مطالب شما مرتبط با کارتان و مفید برای خوانندگان است؟

این‌ها سوالاتی هستند که جهت بررسی بازکنندگان و برنامه‌ریزی برای افزایش کاربران وب‌سایت باید از خود بپرسید. به‌عنوان یک مدیر یا توسعه‌دهنده وب، میزان بهره‌گیری کاربر از سایت باید در رأس برنامه‌های مربوط به سایت قرار گیرد تا به موفقیت برسید.

در ادامه به ۱۰ روش مؤثر برای افزایش کاربران وب‌سایت اشاره می‌کنیم:

۱- به حداکثر رساندن سرعت بارگذاری
امروزه وقتی کاربران اینترنت در جستجوی محصولی یا سرویسی به‌صورت آنلاین هستند، صبرشان زیاد نیست. مهم نیست که محصولات یا خدماتتان تا چه حد عالی هستند اگر سرعت بارگذاری سایتان پایین باشد موفقیت را از دست می‌دهید. حداکثر زمان انتظار نباید بیشتر از ۱۰ ثانیه طول بکشد.

۲= داشتن هاست مطمئن
اطمینان حاصل کنید که درصد خرابی هاست شما نزدیک به صفر است و دارای پشتیبانی فنی ۲۴ ساعته است. اگر هاست شما به لحاظ فنی ضعیف باشد مشتریان علت آن را هاست نمی‌دانند بلکه فکر می‌کنید سایتتان ضعیف عمل می‌کند. قبل انتخاب هاست کاملاً تحقیق کنید تا انتخاب درستی داشته باشید.

۳- بررسی نحوه‌ی استفاده از سایت و قابل‌دسترس بودن بخش‌های مختلف
سایت شما باید به لحاظ دسترسی سریع و آسان به همه‌ی قسمت‌های موجود در آن کنترل شود. منوها و لینک‌ها قابل‌فهم و کاربردی باشند. کلیک کردن مداوم و باز شدن منوهای مختلف کار اشتباهی است و موجب گیج شدن کاربر می‌شود.
flyvps-screens (1)
۴- املای صحیح کلمات و جمله‌بندی‌های مناسب
ویرایش مطالبی که می‌گذارید به‌اندازه‌ی محتوای مطالب مهم است. به خاطر داشته باشید که وجود حتی یک غلط املائی جزئی می‌تواند اعتبار سایتتان را زیر سؤال ببرد. به‌ویژه هنگامی‌که محصول یا خدمتی سطح بالا ارائه می‌دهید و مخاطبانتان افراد تحصیل‌کرده هستند.

۵- بهینه ساختن وب‌سایت
هدف از بهینه‌سازی موتورهای جستجو کمک به کاربران است تا سایت شما را راحت‌تر پیدا کنند. به دنبال عبارات کلیدی کم رقابت و متنوع باشید تا وب‌سایتتان را منحصربه‌فرد کند. به یاد داشته باشید یک عامل مهم پایین بودن رتبه‌ی وب‌سایت در جستجوی گوگل داشتن کاربران کم است که عملکرد ضعیفی در بازدید از سایت دارند.

۶- توجه به چیدمان مطالب و بخش های مختلف
کاربران به آسانی تحت تاثیر طراحی وب سایت قرار می گیرند. برای مثال در مورد سایت های فارسی زبان بهترین جای قرار گیری لوگو گوشه ی بالا سمت راست است چون اولین جایی است که مخاطب به آن توجه میکند و یا اینکه بهتر است لینکهای مرتبط در سمت چپ طبقه بندی شوند. البته این یک فرمول کلی نیست و بستگی به نوع حرفه و مخاطبانتان دارد. فقط همیشه به یاد داشته باشید که کاربران مطابق با جهت نگارش زبانشان می خوانند.. (اگر سایتان انگلیسی زبان است به راهنمایی ها برعکس عمل کنید!)
making-websites (1)
۷- استفاده از بالای صفحه
جایی که مطالبتان را در سایت قرار می دهید بسیار مهم است. با توجه به اینکه کاربران اینترنت به طور سطحی صفحات را رد می کند و بیشتر به بالای صفحه توجه می کنند، بهتر است محتوای خود را بالای صفحه ی سایت تان منتشر کنید. سعی کنید خوانندگان آنلاینات را گیج نکنید. آنها انتظار ندارند رمان بخوانند. مطلب تان بهتر است مختصر و مفید باشد.

۸- بررسی وب‌سایت در سیستم‌عامل‌های مختلف
هیچ‌وقت تصور نکنید سایت شما به همان شکل که در رایانه‌تان می‌بینید، برای بقیه هم به همان صورت مشاهده می‌شود. بهتر است سایتتان در تلفن همراه هم خوب نمایش داده شود. بر روی سیستم‌عامل‌های مختلف کامپیوتر و موبایل، وب‌سایتتان را تست کنید تا شکل یکدستی از آن تهیه کنید.

۹- استفاده از طرح و رنگ مناسب
تطابق نداشتن رنگ‌ها و استفاده‌ی بیش‌ازحد از رنگ‌های مختلف برای یک وب‌سایت مناسب نیست. سعی کنید وب‌سایتتان را ساده و به‌روز نگه‌دارید و متناسب با آرم تجاری شرکتتان طرح و رنگ آن را انتخاب کنید.

۱۰- بررسی بازخوردهای کاربران سایت
مطالعه رفتار و بازخورد کاربران راه را به شما نشان می‌دهد که چگونه عملکردی داشته باشید. بررسی اینکه صفحات محبوب کاربرانتان کدام است یا به کدام قسمت‌ها کمتر سر می‌زنند همگی در جهت بهبود سایت و نوع مطالبی که منتشر می‌کنید مؤثر است و به موفقیت شما و افزایش مخاطبانتان کمک می‌کند.

раскрутка сайта в google самостоятельно бесплатнолекарство от ожогараскрутка сайтаspell grammar check free onlineАвторегистраторыженский галстукtvr купитьBinary Option

عضویت در خبرنامه

ارسال یک پاسخ