سس شکلاتی
درخواست وزارت بهداشت از مردم:
از فرآورده های لبنی کم چرب استفاده کنید
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مردم خواست از شیر و ماست کم چرب و با چربی کمتر از ۲٫۵ درصد استفاده کنند.
به گزارش جام جم آنلاین از وزارت بهداشت، دکتر زهرا عبداللهی با بیان اینکه شیر و فرآورده های آن جزو یکی از گروه های اصلی هرم غذایی بوده و ارزش غذایی آن را نمی شود نادیده گرفت، افزود: افراد باید برای حفظ و تامین سلامت از شیر و ماست پاستوریزه استفاده کنند و هنگام خرید توجه داشته باشند که از شیر و ماست کم چرب و با چربی کمتر از ۲٫۵ درصد استفاده کنند.
به گفته وی، شکل گیری و استحکام استخوانها و سلامت دندانها از فواید اصلی مصرف شیر و فرآورده های آن است و گروه لبنیات، منبع غنی کلسیم، فسفر، ویتامین های گروه بی مانند ریبو فلاوین، اسید پانتوتنیک و روی است.