Take a fresh look at your lifestyle.

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش پنجم

میخواهیم در ۱۳ بخش همه چیز را در مورد کمپانی گوگل بدانیم، خدمات کاربردی، کسب و کار، جغرافیایی، توسعه دهندگان و….

در بخش قبل ( بخش چهارم ) با فعالیت های علمی گوگل آشنا شدیم، در بخش پنجم میخواهیم در مورد توسعه دهندگان گوگل آشنا بشیم برای اینکه کامل متوجه این موضوع شوید با من تا پایان این بخش همراه باشید.

Android :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش پنجم

اندروید (Android) به معنای مرد، انسان، شبه آدم یا ربات (آدم آهنی) نام سیستم‌عاملی است که گوگل برای تلفن همراه و لوح‌رایانه و هم اکنون برای تلویزیون عرضه می‌ نماید و با همکاری ده ‌ها شرکت بر روی دستگاه ‌های مبتنی بر اندروید قرار می‌دهد. اندروید بر پایهٔ هسته لینوکس ساخته شده ‌است. در اوت ۲۰۰۵، گوگل شرکت اندروید واقع در پالو آلتو، کالیفرنیا را خرید. شرکت کوچک اندروید که توسط اندی رابین، ریچ ماینرز، نیک سیرز و کریس وایت پایه ‌گذاری شده بود، در زمینه تولید نرم‌افزار و برنامه‌ های کاربردی برای تلفن‌ های همراه فعالیت می‌کرد. نخستین گوشی مبتنی بر اندروید توسط شرکت اچ ‌تی ‌سی با همکاری تی موبایل تولید شد. گوگل برخلاف دیگر شرکت ‌ها که سعی در حفاظت از لوگویشان داشتند تصمیم گرفت تا لوگو را به صورت آزاد و Open Source قرار دهد تا هر کس بتواند آن را به دلخواه خودش تغییر دهد.

ویژگی ها :

  • اندروید تمامی تکنولوژی ‌های اتصال (=Connectivity) شامل GSM/EDGE, CDMA, EV-DO, UMTS, بلوتوث و وای فای را پشتیبانی می‌کند.
  • اندروید از فرمت‌های مختلف فایل‌های مالتی مدیا مثل MPEG-4, H.264, MP3, AAC, AMR, JPEG, PNG, GIF پشتیبانی می‌کند.
  • اندروید برای ارسال پیغام‌های متنی یا همان اس ام اس (SMS) از فرم‌های SMS, MMS و XMPP پشتیبانی می‌کند.
  • مرورگر موجود در اندروید بر اساس فریم ورک اوپن سورس WebKit توسعه یافته ‌است.
  • اندروید برای ذخیره داده ‌ها و مدیریت بانک‌ های اطلاعاتی سبک از نرم‌افزار SQLite استفاده می‌ کند.
  • تمام برنامه‌ های اندروید به زبان جاوا نوشته می‌شوند. برای اجرای برنامه ‌های جاوایی روی این سیستم عامل، کدهای جاوا به کدهای Dalvik تبدیل می‌شوند و سپس روی ماشین مجازی جاوایی (Dalvik virtual machine) اجرا می ‌شوند.

ابزارهای مختلف اندروید برای توسعه دهندگان به راحتی در دسترس است و توسط شرکت گوگل پشتیبانی می‌شوند. این ابزارها شامل کتابخانه‌ها، خطایاب، شبیه ‌ساز گوشی و یک پلاگین برای اکلیپس است. اندروید از سخت ‌افزارهای مختلف همچون جی پی اس و دوربین ‌های متنوع پشتیبانی می‌ کند. تصاویر و فایل ‌های گرافیکی بوسیله OpenGL پردازش می‌شوند که کیفیت بالاتری خواهند داشت.
با استفاده از تکنولوژی نسبتاً جدید شرکت Adobe با نام AIR نیز می ‌توان به توسعه برنامه ‌های کاربردی تحت این سیستم عامل پرداخت. مجموعه برنامه نویسی اندروید یا Android SDK شامل یک دیباگر، کتابخانه ‌های اندروید، شبیه‌ ساز سیستم عامل، مستندات اندروید و فایل‌ های نمونه و آموزشی است که به کاربر در ایجاد برنامه ‌ها کمک می‌کند. هم اکنون این SDK بر روی یک سیستم ۳۲ بیتی که لینوکس، ویندوز و یا mac OSX داشته باشد اجرا می‌شود. پیش نیازهای نصب این SDK عبارتند از JDK و Apache Ant و python 2.2.

Angular JS :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش پنجم

انگولار جی اس(Angular JS) توسط شرکت Google ایجاد شده و به دلیل قدرتش بسیار هم مورد رغبت برنامه‌ نویسان قرار گرفت. انگولار جی اس یک فریم‌ورک مبتنی بر MVC است که از Ajax نیز استفاده کرده است. انگولار جی اس برای استاندارد سازی ساختار وب اپلیکیشن ها و ارائه ی تمپلیتی برای نشان دادن نحوه‌ی توسعه ی اپلیکیشن های سمت کلاینت ایجاد شد. به دلیل اینکه انگولار جی اس توسط گوگل ایجاد شده است، شما می توانید مطمئن باشید که با کدهای کارامد و قابل اعتماد سر و کار دارید که متناسب با پروژه ی شما تغییر می کنند. انگولار جی اس می تواند همه ی کارهای سنگین را در سمت کلاینت انجام دهد و تجربه ای پربار و سریع را برای کاربران نهایی شما ایجاد کند. فریم ورک انگولار یک فریم ورک جاوا اسکریپتی بسیار قدرتمند می باشد که ویژگی های مفید فراوانی برای برنامه نویسان و طراحان اپلیکیشن دارد.

Google Analytics :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش پنجم

گوگل انالیتیکس (Google Analytics) یک سرویس رایگان پیش آوری شده گوگل است که آمار بازدید کنندگان یک وب سایت را نشان می‌دهد. این دستاورد برای بازاریابان و وب مسترها برای واکاوی وب بکار گرفته می‌شود. این سیستم امکان بررسی و تحلیل ورودی‌ها، صفحات ورودی دهنده، کاربران وارد شده، فعالیت‌های کاربران، زمان حضور و مسیر خروجی آنها را ارائه می‌کند. به این ترتیب، گستره وسیعی از اطلاعات در اختیار مدیریت سایت قرار خواهد گرفت. از امکانات این سیستم هدف گذاری مشخص در بازه زمانی است. سپس سیستم خودکار در بازه زمانی تعیین شده در صورت دست یابی به هدف گزارش مبنی بر رسیدن به هدف می‌دهد و در صورت عقب ماندن از هدف نیز درصد نزدیکی به هدف را ارائه می‌کند.

گوگل آنالیتیکس به شما امکان می‌ دهد تا ببینید چه کسانی از سایت شما بازدید می‌کنند؟ شما می‌توانید محل کاربران، مرورگرهای مورد استفاده‌ شان و بسیاری اطلاعات دیگر همچون رزولوشن صفحه نمایش کاربران، فعال بودن جاوا اسکریپت، نصب بودن فلش، زبان و غیره را ببینید. با استفاده از این امکان تمام اطلاعات سایت شما در اختیار گوگل قرار می گیرد. این سیستم هم بصورت رایگان و هم بصورت تجاری فعالیت دارد.

Chromium :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش پنجم

کرومیم (Chromium)، پروژه‌ ای برای ساخت یک مرورگر متن باز است که کد منبع گوگل کروم با آن برابری می‌ کند. کرومیم مانند گوگل کروم است ولی ظاهر متفاوتی با گوگل کروم دارد و قابلیت پی‌ گیری‌ کنندهٔ گوگل را نیز دارا نمی‌ باشد. پروژهٔ کرومیم نامش را از عنصر کرومیم، فلزی که کروم از روی آن ساخته می‌ شود گرفته‌است. هدف گوگل از ساخت کرومیم ساخت پروژه‌ ای منبع باز است که محصول نهایی آن کروم باشد. یکی از اهداف عمدهٔ کرومیم، علاوه بر ساخت مرورگری با مدیریت پنجره‌ ای به شیوهٔ برگه‌ بندی شده، ایجاد بستری برای برنامه‌ های تحت وب است که آن را با یک مرورگر اینترنتی مرسوم متقاوت کرده‌ است. حالت توسعهٔ این پروژه باید به گونه‌ای باشد که به صورت سبک (فیزیکی و ظاهری) باشد و سرعت بالایی نیز داشته باشد. کرومیم نام اختصاص داده شده به یک پروژه منبع باز است که کد منبع آن توسط پروژه کرومیم منتشر و نگه‌ داری می‌شود. گوگل این کد منبع کرومیم را با اضافه‌ کردن یک فلش پلیر داخلی، نشان گوگل، یک بروز رسان خودکار به نام بروزرسان گوگل (Google Update)، یک آمارگیر که به سلیقه شخص، اطلاعات مربوط به شکست‌ های و آمار نحوهٔ عملکرد مرورگر را برای گوگل ارسال می‌کند تحت عنوان کروم منتشر می‌کند.

قابلیت های زیر در گوگل کروم وجود دارد ولی در Chromium وجود ندارد:

  • سیستم بروزرسانی اتوماتیک گوگل
  • PDF Viewer توکار
  • Print preview
  • فلش پلیر مستقل (جدا از Adobe Flash Player)
  • پشتیبانی از Media codec های H.264 و AAC
  • پشتیبانی از فرمت MP3

در واقع کرومیوم نسخه پایه کروم می باشد که توسط گوگل ارایه می شود. گوگل با افزودن امکاناتی مانند فلش پلیر PDF reader امکاناتی برای پرینت گرفتن و امکاناتی برای به روز رسانی خودکار به کرومیوم آن را به اسم کروم در وب سایت خود برای دانلود قرار می دهد.

Dart :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش پنجم

دارت (Dart) زبان برنامه نویسی است که توسط لارس بک و کسپر لاند پایه گذاری شدو توسط گوگل توسعه داده می‌شود. هدف دارت جایگزین کردن جاوا اسکریپت که زبان داخلی مرورگر های وب است می‌ باشد. دارت راه حلی برای مشکلات موجود در جاوا اسکریپت (به طور مثال مشکل حافظه) می‌ باشد که کارایی بهتر، قابلیت استفاده ساده تر برای پروژه‌ های بزرگ و امنیت بیشتری را فراهم می‌کند. دارت به گونه‌ای طراحی شده‌ است که بر روی مرورگرهای مدرن اجرا شود، چه به صورت اجرا برروی ماشین مجازی که درون مرورگرها تعبیه شده‌ است یا به صورت کامپایل شده به زبان جاواسکریپت. ماشین مجازی دارت همچنین برای اجرای برنامه‌ های دارت برروی سرور یا خط فرمان طراحی شده‌است. به طور مثال پروژهٔ دارت کتابخانه‌هایی جهت کار با ورودی خروجی شبکه و دایرکتوری‌ ها را فراهم می‌نماید.

google web designer :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش پنجم

گوگل وب دیزاینر (google web designer) به کاربران این امکان را می‌دهد که با بهره گیری از html 5 بنرهای پویا و خلاق و سه بعدی را بدون نیاز به دانش این زبان برنامه نویسی بسازند. در واقع این ابزار جهت طراحی بنرهای تبلیغاتی ساخته شده است. بهره گیری از تکنولوژی کد گذاری جدید یا HTML 5 در طراحی لوگوهای خلاق، توجه بسیاری از طراحان و علاقمندان را به خود جلب کرده است. لوگوهای گوگل نسخه جدیدی از طراحی وب هستند که به کمک جاوا اسکریپت و HTML 5 ساخته می شوند که شامل آهنگ و بازی های جالب و سرگرم کننده می باشد. ابزار برای ساخت طراحی با کیفیت حرفه‌ ای تبلیغات و کمپین‌ ها با HTML 5 بوده و برای همه، از طراحان حرفه‌ ای گرفته تا افراد غیر‌حرفه‌ ای در دسترس خواهد بود. HTML 5 به صورت گسترده به عنوان استانداردی که همه در محیط وب باید آن را به کار میبرند استفاده می‌شود. گوگل وب دیزاینر به عنوان زبان جهانی برای ساخت محتوایی زیبا و کار آمد که می‌تواند روی کامپیوتر، تلفن هوشمند و تبلت اجرا شود” توصیف می‌شود. این قابلیت طراحان را قادر میسازد تابدون کد نویسی و بصورت کاملا بصری (Visual) و گرافیکی سایت را طراحی کنند.
قابلیت‌های کلیدی نرم افزار Google Web Designer :

  • ایجاد HTML 5 متحرک، با مجموعه‌ ای قوی و تصویری از ابزارهای طراحی.
  • نمایش و ویرایش کد طراحی‌ های شما و مشاهده بازخورد ویرایش روی کار اصلی به صورت خوکار.
  • ساخت تبلیغات خلاق یکپارچه برای سرویس‌ های Double Click و AdMob یا انتشار آن‌ ها روی هر محیط عمومی که شما انتخاب کنید.
  • دریافت بروز‌ رسانی‌ های سرویس به صورت خودکار، بدون نیاز به دانلود مجدد برنامه.
  • دسترسی به همه موارد ذکر شده به صورت کاملا رایگان.
  • پشتیبانی انواع مرورگرها و درایوها از جمله تبلت و گوشی های هوشمند.

Google Public DNS :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش پنجم

سامانه نام دامنه همگانی گوگل (Google Public DNS) یک سرویس سامانه نام دامنه رایگان انتشار داده شده در ۳ دسامبر ۲۰۰۹ به عنوان بخشی از تلاش گوگل برای سرعت بخشیدن به وب می‌باشد، سامانه نام دامنه همگانی گوگل آدرس سرورهای نام برگشتی را برای استفاده همگانی به عنوان نزدیک‌ ترین منطقه قابل استفاده سرور نگاشته شده بوسیله مسیریابی انیکست به شرح زیر فراهم می‌کند:

پروتکل اینترنت نسخه ۴

۸٫۸٫۸٫۸

۸٫۸٫۴٫۴

پروتکل اینترنت نسخه ۶

۸۸۸۸::۲۰۰۱:۴۸۶۰:۴۸۶۰
۸۸۴۴::۲۰۰۱:۴۸۶۰:۴۸۶۰

در دسامبر ۲۰۰۹، سامانه نام دامنه همگانی گوگل با انتشار خبری بوسیله پریم راماسوامی (Prem Ramaswami) مدیر تولید گوگل در وبلاگ رسمی گوگل و با یک نوشته اضافه در وبلاگ گوگل کد شروع به کار کرد. این سرویس هنوز آزمایشی است و از نرم افزارهای مدیریت سامانه نام دامنه شخص ثالث مانند بایند استفاده نمی کند و در عوض بر یک پیاده سازی محلی متکیست، به همراه پشتیبانی محدودی از IPv6 که با استانداردهای DNS تعیین شده توسط IETF مطابقت دارد.
این سرویس برای مقاصد اجرایی و امنیتی ایجاد شده و فقط نشانی پروتکل اینترنت کاربران, تامین‌کننده خدمات اینترنت و اطلاعات مکان را برروی سرورها ذخیره می‌کند. دی ان اس گوگل جهت افزایش سرعت بارگزاری وب سایت ها و بالطبع افزایش عمومی سرعت و درسترسی به اینترنت در دنیا، عرضه شد.

این سرویس محبوبترین سرویس دی ان اس در دنیا میباشد. یکی از امکاناتی که DNS های گوگل به آن مجهز هستند مسیر یابی به صورت هوشمند است که در این روش نزدیک ترین سرور به کاربر که دربردارنده اطلاعات مورد نیاز است تشخیص داده می شود و به سیستم کاربر معرفی می شود که این امر منجر به این می شود که با حداکثر سرعت ممکنه بتوانیم آن فایل یا صفحه وب را در سیستم دریافت و سپس در مرورگر وب خود مانند فایرفاکس ، اینترنت اکسپلورر و یا گوگل کروم مشاهده کنیم.

مزایای استفاده از سرویس DNS گوگل:

  • سرور DNS گوگل قدرت تحمل و کنترل بار ترافیکی بیشتری را (از جمله ترافیک های مخرب) دارد.
  • از حملات Dos جلوگیری می کند.
  • ارائه پوشش جهانی برای نزدیکی به تمام کاربران
  • بهبود امنیت
  • حذف query های تکرار

Feedburner :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش پنجم

فیدبرنر (Feedburner) یکی از وبگاه‌ های زیر مجموعهٔ گوگل است که در سال ۲۰۰۴ در شیکاگو فعال شد و زمینه خدمات رسانی به رسانه‌ های تحت وب مانند وبلاگها، وب سایت‌ ها فعالیت می‌ کند و در سال ۲۰۰۷ توسط گوگل خریداری شده‌است.
یکی از مهم ترین قابلیت های این ابزار ارسال خبرنامه برای کاربران سایت است. این سایت مربوط به وبلاگها و سایتها می باشد با این سرویس اگر شما مدیر یک وبلاگ باشید می توانید از تعداد افرادی که وبلاگ شما را دنبال می کنند اگاه شوید. با استفاده از این ابزار می توانید به صورت رایگان اطلاعات کاربران خودتان را جمع آوری کنید. و در هر زمان که خبر جدیدی در سایت خودارسال کردید به آن ها اطلاع رسانی کنید. فیدبرنر ابزارهای متنوعی را از مبتدی تا حرفه ای در اختیار صاحبان وبلاگها و وب سایتها قرار می دهد تا خروجی های بهتری برای وبگاه هایشان فراهم آورند. یکی از مهمترین وب سرویس هایی که فیدبرنر ارائه می کند مربوط به خروجی آر اس اس، فید یا همان خوراک می باشد. فیدبرنر امکان ترکیب چند خروجی خوراک مختلف و ارائه یک خروجی واحد، امکان آمارگیری از خوانندگان خوراک (فید)، امکان شکل دادن به خروجی خوراک، و… را برای شما فراهم می کند. بطور خلاصه شاید بتوان اینگونه گفت که فیدبرنر مدیریت خوراک تان را به خود شما می سپارد.

Google Gears :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش پنجم

گوگل گیرز (Google Gears) یک محیط توسعه تحت وب سورس آزاد (open source) است که امکان ادامه بکارگیری برنامه‌های تحت وب بدون وجود ارتباط با کارگزار از طریق شبکه یا اینترنت را فراهم می‌سازد. به زبان ساده‌تر اگر در حالت عادی با قطع ارتباط شبکه‌ای یا اینترنتی تمامی برنامه‌های تحت وب بدون امکان اجرا باقی می‌مانند، به کمک این محیط می‌توان استفاده از برنامه را ادامه داد و در زمان ارتباط مجدد، تغییرات اعمال شده در حالت آفلاین را به کارگزار اصلی منتقل نمود.
این عمل به کمک سه گروه از API ارائه شده به زبان جاوا اسکریپت میسر شده‌ است:

  • ذخیره‌سازی منابع و ارائه سرویس محلی به برنامه
  • ذخیره‌سازی اطلاعات در یک بانک اطلاعاتی رابطه‌ای قابل جست‌وجو به صورت محلی
  • امکان اجرای کدهای غیر هم‌زمان (asynchronous) جاوا اسکریپ برای بهبود کارایی برنامه محلی

گوگلی معماری ارائه شده در گوگل گیرز را نتیجه آزمون ساختارهای مختلف برای برنامه‌های تحت وب آفلاین خوانده است. این معماری نکات زیر را در مورد هر برنامه مشخص می‌کند:

  1. جداسازی لایه داده.
  2. تصمیم‌گیری در مورد اینکه چه قابلیت‌هایی از برنامه در حالت آفلاین پیاده‌سازی شوند. (استراتژی اتصال)
  3. تصمیم‌گیری در مورد عملکرد modality برنامه.
  4. پیاده‌سازی همزمانی (یکسان‌سازی) اطلاعات.

گوگل در محیط Google Gears سعی در ارائه راه‌حلی ساده و کارا با قابلیت بکارگیری عملی در برنامه‌های پیاده‌سازی شده سنتی تحت وب داشته ‌است.

Go :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش پنجم

گو (Go) یک زبان برنامه‌نویسی ترجمه‌شده و دارای زباله جمع‌ کن و همروند است که در شرکت گوگل و توسط رابرت گریسمر، راب پایک و کن تامپسون توسعه داده میشود. در زبان گو، ارث‌ بری نوع‌ ها وجود ندارد. در این زبان، می‌توان برای هر نوع داده‌ ای، حتی برای نوع‌ های داخلی، مثل اعداد صحیح فاقد بسته‌ بندی، تابع عضو تعریف کرد، و این عمل محدود به ساخت‌ها (رده‌ ها) نمی‌ شود. در زبان گو از رابط‌ ها (Interfaces) می‌توان برای تعریف رفتار یک شی استفاده کرد. هر رابط مجموعه‌ای از تعریف توابع است، و هر نوعی که توابع این رابط را داشته باشد، این رابط را پیاده‌سازی کرده است. گو یک زبان برنامه نویسی ایستا است که بسیاری از قابلیت هایش رامدیون زبان C است .زبان C و سیستم عامل یونیکس در دنیای کامپیوتر سنگ بنای محکم بسیاری از نرم افزارها و سیستم عامل ها محسوب میشوند. این زبان برنامه نویسی قابلیت مدیریت خودکار حافظه، انواع داده امن، انواع داده پویای داخلی و قابل تعریف، مانند آرایه های با طول متغیر و کتابخانه ی بزرگ استاندارد، کنترل همروند فرآیندهای سبک وزن مانند نخ ها، و نیز گزاره های SELECT را ارائه نموده است.

webmaster Tools :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش پنجم

وب مستر تولز ( webmaster Tools ) یکی از سرویس های ویژه مدیران سایتها است که با هدف افزایش کیفیت سایتها با توجه به معیارهایی شرکت گوگل است. این کار برای افزایش کیفیت نتایج مرتبط با عبارات جستجو طراحی شده است. این سرویس به مدت چندین سال است که راه اندازی شده و اخیرا بازبینی بر روی برخی امکانات و ظاهر آن صورت گرفته است. این سرویس بهترین نتیجه را زمانی خواهد داشت که صاحب سایت امکان ویرایش کدهای آن را داشته باشد. به عبارتی ممکن است نیاز به تغییراتی باشد که برنامه نویس باید آنها را انجام دهد. برای وبلاگها و سایر سرویسها در صورت داشتن شرایطی امکان استفاده از این سرویس گوگل وجود دارد. قبل از هر کاری باید سایت را در این سرویس ثبت کنید و سپس آن را تایید هویت کنید. گوگل وب مستر امکان جست و جو و در حقیقت امکان مدیریت خزنده ها یا Crawler ها، index صفحات سایت، دنبال کردن کلمات ورودی و به طور کلی اطلاعات جامع صفحات سایت و حتی مشکلات احتمالی موجود در ساختار سایت را داراست. از طریق وبمستر می توان دریافت چه سایت هایی به شما لینک داده اند و میزان کاربرانی که از طریق این لینک ها به سایت شما وارد شده اند چه تعداد است.

به طور کلی با وبمستر گوگل موارد زیر قابل کنترل است:

  • نمای سایت شما از دید موتورهای جستجو.
  • به برطرف کردن مشکلات سایت شما کمک خواهد کرد.
  • به شما اجازه میدهد تا از طریق به اشتراک گذاشتن مطالب خود با موتورهای جستجو به بهتر دیده شدن سایت خود در نتایج موتورهای جست و جو کمک کنید.
  • با گوگل وبمستر می توانیداز درخواست های اخیر،خطاها و دیگر اطلاعاتی که گوگل در مدت چند وقت در مورد سایت شما جمع آوری کرده است مطلع شوید.

Open Social :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش پنجم

اپن سوشیال ( Open Social ) پلتفرم ساخت ابزارهای کاربردی شبکه های اجتماعی، ایده کمپانی گوگل بود. رشد و حیات Open Social به عنوان یک چهارچوب جهانی برای ساخت ابزارهای مبتنی بر شبکه های اجتماعی و اکنون بهره بردن از نزدیک به ۲۰۰ میلیون کاربر در سرتاسر دنیا فیس بوک را به چالشی جدی کشید. در OpenSocial از جاوا اسکریپت و html استفاده می‌شود. اپن سوشیال به معنی ایجاد APIهای مشترک برای ساخت اپلیکیشن‌های اجتماعی در وب است. به این معنی که یک توسعه‌دهنده نرم‌افزار برای ساخت یک اپلیکیشن فقط زحمت تطابق آن را با اپن سوشیال می‌دهند و لازم نیست برای هر سایت و شبکه اجتماعی زحمت ساخت یک اپلیکشن جداگانه را متحمل شوند. هر سایتی می‌تواند از اپن سوشیال استفاده کند و از همه اپلیکشین‌های سازگار آن استفاده کند.

Google Page Creator :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش پنجم

گوگل پیج کریتور ( Google Page Creator ) ابزاری برای ایجاد آسان سایت اینترنتی است. گوگل پیج کریتور توسط خود گوگل میزبانی می‌شود، گوگل برای این کار ۱۰۰ مگابایت فضا به هر کاربر اختصاص داده، در این فضا می‌ توانید عکس و هر فایلی با هر فرمتی آپلود کنید. ویرایشگر صفحه‌ ساز گوگل از فن‌ آوری آژاکس استفاده می‌کند و کار با آن بسیار ساده است. اکنون وب سایت سابق آن از سمت گوگل غیرفعال شده است.

Google Android Studio :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش پنجم

گوگل اندروید استودیو ( Google Android Studio ) یک محیط برنامه نویسی برای پلتفرم اندروید است. این برنامه در ۱۶ می ۲۰۱۳ توسط مدیران گوگل در کنفرانس گوگل آی/او معرفی شد. از ماه جوئن ۲۰۱۳ نسخه پیش نمایش این برنامه (به صورت رایگان) برای امتحان در دسترس توسعه دهنده‌ها قرار گرفت. این محیط بر اساس نرم‌افزار محبوب جت برینز طراحی شده است، این استودیو بطور اختصاصی برای اندروید طراحی شده. هم اکنون این استودیو برای دانلود بر روی ویندوز، مک و لینوکس در دسترس می‌باشد. اندروید استودیو به صورت یکجا تمام امکانات لازم برای برنامه نویسی اندروید را فراهم کرده است. به این ترتیب برنامه نویسان میتوانند بدون نیاز به هیچ ابزار دیگری و فقط با کمک گوگل اندروید استودیو اقدام به تولید اپلیکیشن و بازی برای سیستم عامل اندروید کنند. این برنامه برای همه برنامه نویسان بخصوص آنانی که به تازگی در این راه قدم گذاشته اند بسیار مناسب است و برنامه SDK را نیز در بر می گیرد. شما می توانید فقط با چند کلیک ساده نرم افزار اندرویدی را طرای کنید و در آخر یک APK با برنامه نویسی کامل تحویل بگیرید در این نرم افزار همه ابزار برای طراحی و ساخت یک APK وجود دارد. شما می توانید این نرم افزار کاربردی را از سایت محبوب نینجاز به صورت رایگان دریافت نمایید.

Google Swiffy :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش پنجم

گوگل سوییفی (Google Swiffy) نرم‌افزار تحت وبی است که فایل‌ های فلش را به اچ‌تی‌ام‌ال۵ تبدیل می‌کند. مرورگرهایی که توانایی اجرای اچ‌تی‌ام‌ال۵، جاوا اسکریپت و سی‌اس‌اس۳ و اس‌وی‌جی را داشته‌ باشند می‌توانند خروجی گوگل سوییفی را اجرا کنند. در حال حاضر بیشتر مرورگرهای مدرن (دسکتاپ و موبایل) این توانایی را دارند. البته مرورگر آندروید۳ توانایی اجرای اس‌وی‌جی را ندارد. این برنامه به مرورگرهایی همچون مرورگرهای آندروید و آی‌او‌اس که فایل‌های فلش را پشتیبانی نمی‌کنند کمک می‌کند تا محتوای این فایل‌ ها را نمایش دهند. گوگل سوییفی علاوه بر فایل‌های فلش فایل‌های اکشن‌ اسکریپت۲ را نیز پشتیبانی می‌کند. ویرایش کدهای تولید شده توسط سوییفی دشوار است.

Google V8 JavaScript Engine :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش پنجم

شوی۸ موتور جاوااسکریپت (Google V8 JavaScript Engine) یک موتور جاوااسکریپت متن‌باز است که توسط گوگل توسعه‌ یافته و همراه مرورگر گوگل کروم عرضه شد و لارس باک رئیس برنامه‌نویسی آن است. وی۸ با کامپایل کردن جاوااسکریپت به زبان محلی ماشین قبل از اجرا به جای اجرای بایت‌کد یا سپردن آن به مفسر، کارایی را افزایش می‌دهد. بیشتر افزایش کارایی در آن به‌ وسیلهٔ به‌ کارگیری فن‌ های بهینه‌سازی‌ای چون استفاده از نهانگاه درون‌برنامه‌ای (Inline caching) به‌دست می‌آید. با این قابلیت‌ ها برنامه‌ هایی که با موتور وی۸ اجرا می‌شوند سرعت خوبی دارند که با کدهای اجرایی کامپایل شده قابل مقایسه است. در آزمایشی که گوگل بر موتور وی ۸ انجام داد چنین نوشت: ما می بینیم که chrome در این تست رقیبان خود را له می کند.

البته این تست تنها بر روی بخشی از جاوا اسکریپت تاکید دارد شاید تنها دقایق اندکی مرورگر درگیر این حالت شود و شامل کارایی واقعی مرورگر نمی شود. چیزی که کاملا روشن است این است که افزایش سرعت موتور های جاوا اسکریپت ادامه خواهد یافت.

Google Wave :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش پنجم

گوگل ویو (Google Wave) به معنی موج گوگل یک «ابزار ارتباط و همکاری شخصی» است که توسط گوگل در ۲۷ می، ۲۰۰۹ معرفی شد. گوگل ویو یک برنامه اینترنتی و پروتکل است که می‌تواند نامه الکترونیکی، پیام‌رسان فوری(مسنجرها)، ویکی‌ها و شبکه‌های اجتماعی مجازی مانند فیس‌بوک را ادغام کند. یک ویو (موج) می‌تواند یک گفت‌وگو آنلاین باشد، یا اینکه فایلی شامل متن، تصویر، فیلم، نقشه و… باشد که افراد درباره آن‌ها به بحث و تبادل نظر می‌پردازند و روی آن‌ها کار می‌کنند. یک موج گوگلی یا ویو، ترکیبی از گپ آنلاین و فایلهای متنی، تصویری، ویدئویی و… است که افراد در ارتباطات و همکاری‌های‌شان بین همدیگر رد و بدل می‌کنند.

ویوها به اشتراک گذاشته می‌شوند، از همین رو هر یک از شرکت‌کنندگان در ویوها می‌توانند در هر زمان به پیام‌های ارسال شده دسترسی داشته باشند، یا اینکه فایل‌های ارسالی را ببینند و در آن‌ ها دخل و تصرّف کنند. هر یک از شرکت‌ کنندگان می‌توانند شرکای دیگری را به ویو اضافه کنند. همچنین کاربر می‌تواند تصاویر، لینک‌های اینترنتی،‌ کلیپ‌های ویدیویی و نظرسنجی‌ ها را به ویو ها اضافه کنند و این تازه شروع است. گوگل سرویس ویو را به عنوان «آنچه که ایمیل در صورتی که امروز ابداع می‌شد، ممکن بود باشد» در دنیای پیام فوری، ویکی‌ها و اجتماعات آنلاین توصیف کرده است.

Google Web Toolkit :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش پنجم

ابزار وب گوگل (Google Web Toolkit) یک ابزار برنامه‌ نویسی آزاد و متن‌باز محصول گوگل است که به توسعه‌ دهندگان وب اجازه ایجاد و نگهداری برنامه‌ های نوشته‌ شده با زبان جاوااسکریپت را به‌وسیلهٔ زبان جاوا می‌دهد. (Google Web Toolkit (GWT یک فریم ورک سورس باز برای برنامه نویسانی است که میخواهند براحتی برنامه هایی بر پایه تکنولوژی آجاکس بوجود آورند. با کمک GWT کافیست برنامه را در زبان برنامه نویسی Java بنویسید و از کامپایلر GWT برای تبدیل کلاس های جاوای خود به کدهای html و java Script استفاده کنید. ماموریت GWT بهبود ریشه ای کیفیت اپ های تحت وب, با قادر ساختن توسعه گرها با استفاده از ابزارهای فعلی جاوا در تولید اپ های Ajax با کیفیت بالا برای تمام مرورگرهای مدرن است.GWT گام بزرگی جهت کم کردن فاصله اپ های وب با اپ های ویندوز است. ابزار وب گوگل به شما امکان می دهد که از تکنولوژهایی که تولید اپ های Ajax را دشوار و مستعد باگ می کنند, رهایی یابید. با GWT می توانید اپ های java را با ابزارهای دلخواه java توسعه و دیباگ کنید.

узкие радиаторы отопленияаруша танзанияинтернет для продвижения бренд и трендзанзибар билеты ценафирменные блокноты яндексачек на получение наличных денег в банкеоформление кредитной карты альфабанк отзывызаповедник нгоронгоробыстрый займ в гомелесрочно нужны деньги в долг в гомелепутевка во вьетнам в августе ۲۰۱۵ ценышри ланка путевки пегасобязанности сотрудника мвдtranslate from spanish to italianкаркасные дома в тверичем лечить коньюктивитпроект коттеджа лидеродин необлагаемый минимумдухи в чехлесковороду какой фирмы выбратьтуры в киевинтернет реклама разместить

عضویت در خبرنامه

نظرات بسته شده است.