Take a fresh look at your lifestyle.

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش چهارم

میخواهیم در 13 بخش همه چیز را در مورد کمپانی گوگل بدانیم، خدمات کاربردی، کسب و کار، جغرافیایی، توسعه دهندگان و….

در بخش قبل (بخش سوم ) با کسب و کار و تبلیفات گوگل آشنا شدیم، در بخش دوم میخواهیم با 5 مورد از فعالیت های علمی گوگل آشنا بشیم:

Google Body :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش چهارم

گوگل بادی ( Google Body ) این قابلیت را در اختیار مخاطب میگذارد تا با بدن انسان بیشتر آشنا شود. این نرم افزار یک مدل سه بعدی از بدن انسان در اختیار شما قرار میدهد. میتوانید با ZOOM IN و ZOOM OUT از نزدیک بافت های بدن را مشاهده کنید. لازم به ذکر است که گوگل بادی تنها مکان های واقعی اعضای
بدن را نشان میدهد و توضیح عملکرد آنها در این برنامه نمیگنجد. در این برنامه با یک مدل سه‌بعدی از بدن انسان روبرو می‌شوید که قابلییت چرخش، جابه‌جایی و بزرگنمایی دارد. با استفاده از نوار ابزاری که در بخش جانبی وجود دارد، می‌توانید لایه‌ های مختلف پوست، ماهیچه‌ها، بافت بدن و اسکلت‌ بندی آن را مشاهده کنید. همچین با وارد کردن عضو دلخواهی از بدن در بخش جستجو می‌ توانید محل آن را در بدن پیدا کنید. در حال حاضر فقط نسخه‌ های آزمایشی مرورگرهای Chrome 9 Beta، Chrome 9 Dev Channel، Chrome Canary Build ,Firefox 4 beta از استاندارد WebGL پشتیبانی می‌ کنند که برای مشاهده‌ی Body Browser گوگل نیاز به دریافت و نصب یکی از آن‌ ها دارید.

Google Health :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش چهارم

گوگل هلث ( Google health ) یا گوگل سلامت اوایل سال 2008 معرفی شد. این سرویس پزشک را قادر میساخت تا اطلاعات پزشکی بیمار را به این صفحات منتقل کند و به این روش پزشک دوم شما تنها کافی بود از طریق رایانه خود به این صفحه دسترسی پیدا کند. این سرویس از جمله سرویس های گوگل بود که نتوانست اقبال زیادی کسب کند و از آن استقبال نشد. گوگل هلث در واقع بدین منظور طراحی شد که اطلاعاتی جامع درباره مسائل سلامت و پزشکی آن قرار گیرد اما بعد از شکست پروژه و استقبال نشدن از آن گوگل این سرویس را در ژانویه 2013 از کار انداخت. سرویس گوگل هلث که برای ذخیره و اشتراک‌گذاری آن‌لاین اطلاعات پزشکی شخصی استفاده می‌شد، و با اینکه در اول ماه ژانویه تعطیل شد اما کاربران می‌ توانستند تا پایان سال بعد، اطلاعات خود را دانلود کنند.
گوگل اصرار دارد که امنیت این فایل ها کاملا امن هستند و هیچ خطری برای دسترسی افراد دیگر به این فایل ها وجود نخواهد داشت.

Google Knol :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش چهارم

گوگل نال ( Knol ) در 13 دسامبر 2007 توسط شرکت گوگل معرفی و در 23 جولای 2008 رسماً پرده برداری شد. نال برگرفته از واژهٔ انگلیسی « knowledge» به معنای «دانش» و «آگاهی» است. گوگل نال را به عنوان یک واحد دانش تعریف می‌کند و این لغت را هم در مورد این پروژه و هم در مورد هرکدام از مقالات تشکیل دهندهٔ این پروژه به کار می‌برد. تفاوت knol با سایر دانش‌ نامه‌ ها در این است که نویسندگان مقالات بایستی با نام واقعی خود، مقاله نوشته شده را امضا کرده، عواقب آن را برعهده بگیرند. از سوی دیگر، سایر کاربران و نویسندگان نیز با کسب اجازه از نویسندگان مقاله، می‌توانند در ویرایش یا تکمیل مقاله همکاری کنند. نال تنها یک هدف دارد، اینکه به شما کمک کند تا دانش‌ تان را با بقیه به اشتراک بگذارید. پروژهٔ نال میزبان اطلاعات وسیعی در زمینه‌های مختلف خواهد بود. نویسندگان نال‌ ها می‌توانند از طریق این پروژه دانش‌ شان را به اشتراک بگذارند و حتی بر روی آن قیمت بگذارند و آنرا بفروشند. خوانندگان نیز می‌توانند از دانش‌ های به اشتراک گذاشته شده استفاده کنند و نظرات‌شان را درباره آن مطرح نمایند. تنها چیزی که برای نوشتن واحدی از دانش نیاز است، یک حساب کاربری و یک نام است. در تاریخ نوامبر 2011 گوگل اعلام کرد که این پروژه به اتمام رسیده‌ است و وبگاه آن در آوریل 2012 بسته شد و اطلاعاتش تا اکتبر 2012 نگهداری می‌شود و بعد از آن حذف می‌گردند.

Google moderator :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش چهارم

گوگل مدریتور ( Google moderator ) به مردم امکان میدهد سوالاتشان را بفرستند و با درجه بندی سوالها، تعیین کنند که میخواهند از جواب چه سوالهایی باخبر شوند. گوگل مدریتور در آغاز، راهی بود تا کارکنان گوگل بتوانند سوالاتشان را در طول جلسات هفتگی از موسسین شرکت، لاری پیج و سرگی برین بپرسند. زمانی که کاخ سفید اعلام کرد که قصد دارد از گوگل مودریتور برای برقراری یک قرار ملاقات آنلاین در شهرداری با رئیس‌جمهور باراک اوباما استفاده کند، سیستم مدیریتی شهرداری در لحظه اوج خود توانست از عهده حدود 700 سوال در ثانیه برآید و به 3٫6 میلیون نفری که می‌خواستند جواب سوال‌ها را بدانند،‌ خدمات خود را به خوبی ارائه کند.

Google patent :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش چهارم

گوگل پتنت ( Google patent ) این امکان را به کاربر میدهد تا موضوعات مورد نظر خود را در میان پتنت ها( حق ثبت اختراع ) بین المللی جست وجو کنند. این سایت شما را با میلیون ها اختراع ثبت شده جهانی آشنا می کند. در این سرویس جدید که بیشتر مورد نظر محققان و مخترعان است، امکاناتی مانند خلاصه و بخش های مختلف پتنت، جست وجوی داخل پتنت، طرح پتنت و تصویر کامل وجود دارد. همچنین در صفحه مربوط به هر پتنت مورد جست و جو اطلاعاتی مانند شماره و تاریخ ثبت پتنت، تعریف و توضیح پتنت وجود دارد.

примеры оформления ванной комнатыв танзании в ноябреtranslate to greekтур сафари танзании сайт отзывыevent caricatures onlineбизнес кредит без первоначального взносагор¤щий сафари тур в африкудоговор банковского вклада определениекраткосрочный договор займа срок образецдоговор краткосрочного займа скачатькуплю посуду оптом россиячугунный казанsan francisco seoкак раскрутить сайт в поисковикезаказать создание сайта визитки в москвеleather sleeve for macbook air 11 inchvw eos car cover ukОдноязычковый манок RedBoneаренда дома ирпеньbmw outdoor car cover z4форма истории болезни

عضویت در خبرنامه

نظرات بسته شده است.