Take a fresh look at your lifestyle.

حل چالش های کسب وکار توسط استارت آپ ها در رویداد دورخیز

همواره میان تحصیلات دانشگاهی، مهارت هایی که فراگرفته ایم و ایده هایی که در ذهن داریم با ورود به بازار و ایجاد کسب وکار نوآورانه، فاصله ای وجود دارد که برای عبور از این فاصله نیاز به جهش است و برای یک جهش درست باید دورخیز درستی انجام داد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، «دورخیز» یک برنامه آموزشی و تجربی سه و هفت روزه شامل مراحل مختلف و جذاب است که در آن چالش ها و مسائل سازمان ها، کسب و کارها و صنایع مختلف در چارچوب محورهای مدنظر مطرح شده و در طول مدت برنامه، تیم ها با حضور در کارگاه های آموزشی، برنامه های منتورینگ و مشاوره و همچنین کارگروهی به دنبال حل این چالش ها با ایده های نوآورانه خود خواهند بود.

در دورخیز چه خواهد گذشت؟ 

هر جا نیازی در جامعه یا بازارها به درستی کشف شده و راه حل نوآورانه مناسب برای آن ارائه گردیده است، موفقیت اتفاق افتاده است. هدف دورخیز ایجاد فضای نوآوری براساس نیازهای موجود در بازارها یا ایجاد نیازهای جدید است.

همواره سازمان ها، صنایع و کسب وکارهای کوچک و بزرگ با چالش ها و مشکلاتی دست وپنجه نرم می کنند که یا حل این مشکلات از توان آنها خارج بوده و هزینه های زیادی به همراه دارد و یا نیازمند ایجاد فضای چابک و استفاده از ایده های بکر، نوآورانه و تیم های خلاق است. در همین راستا دورخیز با ترکیب دو مفهوم استارت آپ ناب و نوآوری بازطراحی شده است.

در «دورخیز» چالش ها و معضلات واقعی سازمان ها مطرح می شود، سپس بر مبنای حل چالش ها، ایده ها مطرح شده، ایده های برتر انتخاب شده، تیم تشکیل می شود و تیم ها بر روی ایده خود تا تبدیل آن به محصولی اولیه تا پایان برنامه کار می کنند.

در طی برنامه علاوه بر کار گروهی، ورکشاپ های آموزشی و جلسات منتورینگ نیز گنجانده شده تا ایده ها هرچه بیشتر به سوی پختگی گام بردارند. مربیان و مشاوران برنامه نیز به طور مداوم با حضور در محل کار تیم ها به سوالات و ابهامات آنها پاسخ می دهند.

دورخیز، بستری برای تسهیل نوآوری تقاضامحور

تجربه نشان داده است که کسب و کارهایی موفق می شوند که نیاز و مشکل را به درستی درک کرده و برای حل آن بهترین راه حل را پیشنهاد دهند و شاید اغراق نباشد که نیمی از راه موفقیت، یافتن درست مشکلات و چالش هاست. ازاین رو خیلی از استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان در شروع کار خود وقت، انرژی و هزینه زیادی را صرف تحقیقات لازم برای شناخت این چالش ها می کنند.

عضویت در خبرنامه

نظرات بسته شده است.