Take a fresh look at your lifestyle.

اعطای ۶۰۰ فقره ضمانت نامه در حوزه خطرپذیر و دانش بنیان

معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی از اعطای ۶۰۰ فقره ضمانت نامه در حوزه خطر پذیر و دانش بنیان از ابتدای سال تاکنون خبرداد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان، علیرضا دلیری، معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی در نشست علمی انتقال تجربیات موفق ضمانت اعتباری در کره جنوبی KODIT با اشاره به وضعیت فعلی صدور ضمانت نامه اعتباری در کشور اظهار کرد: تاکنون اقداماتی در خصوص حمایت از حوزه فعالیت در مسیر دانش بنیان و حوزه های تخصصی کشور صورت گرفته است، که در این راستا بخش تحقیقاتی، پژوهشی و فناوری کشور، که اختیار بخش صدور ضمانت نامه های اعتباری را به عهده داشته اند، مصوباتی در دولت به آنها اختصاص داده شد که خوشبختانه با وضع این مصوبه در چند ماه اخیر صدور ضمانت نامه ها رشد قابل توجهی پیدا کرده است.

دلیری در ادامه افزود: با تلاش های صورت گرفته، نزدیک به ۶۰۰ فقره ضمانت نامه در چند ماه اول سال، برای طرح های مرتبط به حوزه خطرپذیر و دانش بنیان صادر شده و این رقم نشان دهنده آن است که ایجاد اصلاح ساختاری در بخش صدور ضمانت نامه ها در کشور و همچنین برقراری ارتباط با کشورها درخصوص انتقال تجربیات موفق، می تواند بستر توسعه و پیشرفت در بخش صدور ضمانت نامه به شرکت های دانش بنیان را فراهم کند.

وی با بیان اینکه در کشور تمرکز روی فناوری های نوین بوده است، گفت: تلاش ما در یک دوره میان مدت این بوده که تمرکز خود را روی اقتصاد دانش بنیان پیش ببریم چراکه با پیش بینی ایجاد زیرساخت های حمایتی از طرح های دانش بنیان و آسیب شناسی در بخش صدور ضمانت نامه ها، توانسته ایم به بررسی و برقراری ارتباط با کشورهایی که وضعیت مشابهی با ما دارند بپردازیم.

معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی در این نشست یک روزه با اشاره به فعالیت های صورت گرفته معاونت علمی در حوزه تامین مالی گفت: با بررسی نحوه فعالیت در بخش صدور ضمانت نامه در کشورهای ژاپن و کره توانستیم به تفاوت هایی در این بخش با کشورمان دست یابیم و درصدد رفع این کاهش حرکت کنیم.

دلیری در ادامه افزود: نخستین تفاوت موجود با بررسی های صورت گرفته وجود یک نهاد بالادستی حمایت کننده در این کشورها در بخش صدور ضمانت نامه است، همچنین تنوع و تفاوت در نحوه صدور ضمانت نامه های اعتباری و قراردادی فعلی در این بخش مشهود است، به طوری که در بخش ضمانت صادرات در این کشورها تمرکز روی ابزارهای بیمه بود. ازاین رو در نظر داریم به عنوان نگاه اولیه با برقراری ارتباط و انتقال تجربیات موفق به آسیب شناسی و اصلاح ساختاری دست یابیم.

عضویت در خبرنامه

نظرات بسته شده است.