Take a fresh look at your lifestyle.

مدیرکل پایش و بهبود محیط کسب و کار مطرح کرد / رتبه ۸۲ ایران در شاخص رقابت پذیری جهانی

مدیرکل پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد و دارایی رتبه ایران را در شاخص رقابت پذیری جهانی بین ۱۴۰ کشور، رتبه ۸۲ عنوان و تصریح کرد: اقتصادهایی به طور معمول با رشد اقتصادی پایدار و تورم پایین روبه رو هستند که فعالان کسب و کار در این کشورها احساس راحتی کنند، کمتر از دو ساعت کسب و کار را راه اندازی کنند، صادرات و واردات کمتر از یک روز طول بکشد و اخذ مجوزها کمتر از یک ساعت باشد.

به گزارش ایسنا، عمادالدین سخائی در همایش ملی کارآفرینی، توسعه صادرات و بین المللی سازی کسب و کار اظهار کرد: کشورهای توسعه نیافته محصول و کسب و کار دارند اما فاقد شخصیت حقوقی و سند فروش غصبی هستند.

وی تصریح کرد: اگر عرصه های قانونی فعالیت سخت گرفته شود اقتصاد از حالت رسمی به غیر رسمی تبدیل می شود و این مطلوب هیچ دولت و نظام در هیچ کشور دنیا نیست.

مدیرکل پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد و دارایی با بیان اینکه زیرساخت های سالم موجب ایجاد کسب و کار و کارآفرینی مفید و مؤثر می شود، گفت: بهترین شاخص فضای کسب و کار، کسب و کار بانک جهانی است که از سوی نهادهای بین المللی رصد می شود.

سخائی خاطرنشان کرد: ایران در سال ۱۳۹۲ در بین ۱۸۵ کشور دنیا رتبه ۱۵۲ را کسب کرده و این فضای نامناسب در حوزه کسب و کار برای فعالان و کارآفرینان خوب نبوده است.

مدیرکل پایش و بهبود کسب و کار کشور با اشاره به اینکه در شاخص رقابت پذیری جهانی بین ۱۴۰ کشور ایران رتبه ۸۲ را داشت، تصریح کرد: اقتصادهایی به طور معمول با رشد اقتصادی پایدار و بالا و تورم پایین روبه رو هستند که فعالان کسب و کار در این کشورها احساس راحتی کنند، کمتر از دو ساعت کسب و کار را راه اندازی کنند، صادرات و واردات کمتر از یک روز طول بکشد و اخذ مجوزها کمتر از یک ساعت باشد.

سخائی تشکیل هیأت مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوز های کسب و کار در سال ۱۳۹۴ را راهکاری برای شناسایی قوانین مخل در این حوزه دانست و خاطرنشان کرد: این هیأت از یک عضو دولتی که ریاست را برعهده دارد و وزیر اقتصاد کشور بوده و هشت عضو غیر دولتی تشکیل شده و این ترکیب غیر دولتی به منظور مقررات زدایی کل کشور است.

عضویت در خبرنامه

نظرات بسته شده است.