Take a fresh look at your lifestyle.

قانون کوسه در کسب و کار

ژاپنی ها همواره عاشق ماهی تازه هستند، ولی آب نزدیک ژاپن برای چند دهه ماهی زیادی نداشت. بنابراین برای فراهم کردن غذای ژاپنی ها، قایق های ماهیگیری بزرگ تر شدند و مسافتی بیشتر از قبل را طی می کردند. هرچه ماهیگیران دورتر می رفتند، بیشتر طول می کشید تا ماهی بیاورند.

 اگر برگشت شان بیشتر طول می کشید ماهی ها دیگر تازه نبود.

برای حل این مشکل، شرکت های ماهیگیری فریزرهایی را در قایق های شان نصب کردند.

آنها ماهی های به دست آمده را در فریزر قرار می دادند.

فریزرها این امکان را فراهم می کرد که قایق ها دورتر بروند و بیشتر بمانند ولی ژاپنی ها توانستند به تفاوت بین ماهی تازه و منجمد پی ببرند و آنها مزه ماهی منجمد را دوست نداشتند.

 قیمت ماهی منجمد کاهش پیدا کرد

بنابراین شرکت های ماهیگیری مخزن هایی نصب کردند.

 آنها ماهی می گرفتند و درون مخزن قرار می دادند. ماهی ها پس از کمی تحرک، خسته می شدند و مزه تازه بودن خود را از دست می دادند.

صنعت ماهیگیری دچار بحران قریب الوقوعی شد. ولی امروزه آنها ماهی های تازه به ژاپن می فرستند.

چطور توانستند مدیریت کنند؟

برای اینکه طعم ماهی تازه بماند، شرکت های ماهیگیری ژاپنی هنوز ماهی ها را در مخزن ها قرار می دهند ولی با یک کوسه کوچک.

ماهی ها تقلا می کنند و از این رو دائما در حال حرکت هستند؛ تلاشی که می کنند باعث می شود آنها تازه و سرحال باشند.

تا حالا به این پی بردید که برخی از ما در استخر زندگی می کنیم ولی بیشتر مواقع خسته و کسل هستیم؟

 اساسا در زندگی ما، کوسه ها چالش های تازه ای هستند که ما را فعال نگه می دارند.

اگر شما مدام در تکاپو باشید، شاد خواهید بود. تلاش های تان است که شما را پرانرژی نگه می دارد. در وضعیتی از سکون موفقیت را کسب نکنید و به آن شاد نباشید.

شما منابع، مهارت ها و توانایی هایی را برای ایجاد این تفاوت دارید. کوسه ای را درون مخزن تان قرار دهید و سپس خواهید دید که واقعا چقدر می توانید پیش بروید.

عضویت در خبرنامه

نظرات بسته شده است.