Take a fresh look at your lifestyle.

بررسی محتوای تولید شده توسط کاربر در 10 کمپین اینستاگرام برندهای معروف

بررسی محتوای تولید شده توسط کاربر در 10 کمپین اینستاگرام برندهای معروف

وقتی قرار باشد خریدی انجام دهید، به برند بیشتر اعتماد می‌کنید یا مصرف‌کننده‌‌ای که از آن محصول استفاده کرده‌است؟!
در بیشتر مواقع توصیه‌هایی که از دوستان و خانواده می‌شنویم نسبت به تبلیغات خود برند اثرگذاری بیشتری دارند. بر اساس همین موضوع تولید محتوا توسط کاربران در اینستاگرام به یک ترند جهانی تبدیل شده‌است.

کمپین اینستاگرام با محتوای ایجاد شده توسط کاربر یا UGC هر نوع محتوایی که توسط کاربران و مصرف کنندگان در مورد برند تولید می‌شود را دربر می‌گیرد. UGC درواقع به کاربر را تبلیغ کننده آن برند تبدیل می‌کند.

کمپین User-Generated Content در اینستاگرام بسیار مرسوم است، چرا که برندها می‌توانند برای تبلیغ بیشتر محصولات خود از محتوای تولید شده توسط کاربران اینستاگرام استفاده کنند. در حدود ۷۶% از افراد ادعا کرده‌اند که محتوایی که توسط افراد معمولی تولید می‌شود بیشتر از برندها اعتمادشان را جلب می‌کند. همینطور تقریبا ۱۰۰% افراد به توصیه‌هایی که از طرف سایرین می‌شود اطمینان می‌کنند.

در این مطلب با مرور ۱۰ کمپین موفق سال ۲۰۱۶-۲۰۱۷ برای برندها که با استفاده از تکنیک UGC به موفقیت رسیدند، به نحوه اجرای این کمپین‌ها می‌پردازیم:

محتوای تولید شده توسط کاربر
محتوای تولید شده توسط کاربر

چرا محتوای کاربر محور؟

در گزارش امسال ترندهای دنیای اینترنت، Mary Meeker آمارهای متقاعد کننده‌ای درمورد موفقیت کمپین UGC برای برندها در اینستاگرام نمایش داد:
UGC در اینستاگرام مشارکت بیشتر و درنتیجه کامنت و لایک بیشتری را ایجاد می‌کند. بالا بودن نرخ مشارکت در اینستاگرام برای برندها بسیار ضروری است، چرا که هرچه تعامل کاربر با محصولات بیشتر باشد، در صفحه اصلی اینستاگرام آن پست با اولویت بالاتری نشان داده شده و افراد جدید بیشتری متوجه این محصول می‌شوند.

بسیاری از برندهای مشهور جهانی در اینستاگرام از ری‌پست کردن محتوای تولید شده توسط کاربران برای تبلیغ کار خود استفاده می‌کنند.

حالا که به اهمیت UGC پی بردیم، سراغ برندهایی می‌رویم که در این زمینه بسیار خوب فعالیت کرده‌اند:

۱- فروشگاه UPS

فروشگاه UPS پکیج‌ها و هدایای مختلف را از جانب شما برای افرادی که دوست دارید ارسال می‌کند. این فروشگاه در حرکتی هوشمندانه از طریق اینستاگرام شروع به معرفی کسب و کارهای کوچک کرده‌است. صاحبان این مشاغل با هشتگ #TheUPSStoreCustomer پست‌هایی در رابطه با فعالیت خود منتشر کردند که در صفحه اصلی UPS نیز به اشتراک گذاشته می‌شد.

این یک کمپین بسیار خلاقانه UGC بود که سایر کمپانی‌های بر مبنای بازاریابی تجاری B2C نیز باید از آن ایده بگیرند؛ به خصوص وقتی محصولات یا سرویسی که ارائه می‌دهند آنچنان برای مشتری جذاب نیست. یک صفحه اینستاگرام پر از پک‌های مختلف، کارتن‌ها و نحوه ارسال کالا برای کاربران اینستاگرام جذابیتی ندارد. اما اتفاقاتی که در پشت صحنه می‌افتد و کسانی که در کسب و کارهای مختلف مشغول به کارند تا محتویات این بسته‌ها را آماده کنند، برای همه جالب و هیجان‌انگیز است.

نکته‌ای برای بازاریابان:
از UGC برای نشان دادن نقاط منحصر به فرد و غیر قابل انتظار برند خود استفاده کنید. این محتوا می‌تواند از جانب مشتریان شما تولید شود، یا کاربران و حتی اعضای شرکت شما. از آن‌ها بخواهید محتوایی تولید کنند که آن سوی شرکت شما را به دیگران نشان دهد.

۳۰ نمونه عالی از برترین شعارهای تبلیغاتی برندهای موفق

۲- Aerie

کمپانی لباس زنانه Aerie کمپینی با هشتگ #AerieReal ایجاد کرد. این کمپین بسیار ساده اما قدرت‌مند بود.
همواره بحث‌ها و ناراحتی‌های زیادی درمورد روتوش بیش از حدی که روی تصاویر تبلیغاتی زنان در مجلات یا شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود وجود دارد. افراد زیادی از تاثیری که این تصاویر می‌تواند روی اعتماد‌به‌نفس زنان جوان داشته باشد نگران هستند و این تصاویر را نشان دهنده یک بدن سالم و طبیعی نمی‌دانند.

به همین دلیل در مرحله اول، Aerie متعهد شد در عکس‌هایی که از مدل‌ها در لباس شنا منتشر می‌کند، از هرگونه روتوش و دستکاری خودداری کند. سپس از کاربران اینستاگرام خواست با انتشار تصاویر دستکاری نشده خود در لباس شنا با هشتگ #Aeriereal به این کمپین بپیوندند. Aerie به ازای عکس هر کاربر ۱دلار به انجمن ملی اختلالات غذایی (NEDA) کمک می‌کند.

نکته‌ای برای بازاریابان:
به افراد دلیلی بدهید تا در کمپین شما شرکت کنند. چه کمپین‌های آگاهی بخش داشته باشید و چه کمپین‌هایی که کارهای خیریه انجام می‌دهند، درهرصورت افراد بیشتر مشتاق هستند از کمپانی‌هایی خرید کنند که به مسائل مهم اجتماع نیز می‌پردازند. اگر بتوانید با نهادهای خیریه ترکیب شوید، کاربران اینستاگرام را هرچه بیشتر ترغیب به شرکت در کمپین‌های UGC می‌کنید.

۳- Buffer

ابزار برنامه‌ریزی ارسال پست در شبکه‌های اجتماعی یا همان Buffer کمپینی با هشتگ #BufferCommunity ایجاد کرد تا عکس و شخصیت کاربران Buffer را در سراسر دنیا نشان دهد. این عکس‌ها قرار نیست تبلیغاتی بوده و یا مستقیماً به استفاده از Buffer اشاره کنند. همین مساله است که این کمپین را موثر می‌سازد.

ابزار Buffer اشتراک تصاویر در شبکه‌های اجتماعی را راحت‌تر می‌سازند. این کمپین نیز به این مساله اشاره می‌کند که افرادی که از این ابزار استفاده می‌کنند، دارای سبک زندگی و مشاغل گوناگون بوده و در اقصی نقاط دنیا پراکنده‌اند. در واقع Buffer برای همه افراد کاربرد دارد.

نکته‌ای برای بازاریابان:
شخصیت برندتان را به قدری قوی کنید که مصرف کنندگان بخواهند زندگی خود را در شبکه‌های اجتماعی با شما به اشتراک بگذرانند. یک محصول عالی تولید کنید و از این طریق مشارکت مصرف‌کنندگان در صفحه خود را افزایش دهید.

۴- Wayfair

فروشگاه آنلاین لوازم منزل Wayfair یک کمپین UGC جالب راه اندازی کرد. این فروشگاه از کاربران خواست از چیدمان منزل خود با لوازمی که از Wayfair خریداری کردند عکاسی کرده و با هشتگ #WayfairAtHome به اشتراک بگذارند. سپس با ری پست این عکس‌ها و گذاشتن لینک خرید آنلاین، افراد جدیدی را به داشتن این دیزاین در منزل خود تشویق می‌کرد.

درواقع Wayfair با این استراتژی هم از مهرتایید مصرف کنندگان خود استفاده کرد و هم علاقه مندان به چیدمان منزل را به سوی صفحه خود فراخواند.
Wayfair در کمپینی دیگر که به اندازه کمپین قبلی به شهرت نرسید، تلاش بسیار قابل ستایشی برای ترکیب وسایل خود و راحتی حیوانات خانگی در کنار آن‌ها ترتیب داد که با هشتگ #WayfairPetSquad ترند شد.

نکته‌ای برای بازاریابان:
از UGC به عنوان اهرمی برای بالا بردن برندتان و جذب کاربران اینستاگرام استفاده کنید. به خاطر داشته باشید مردم به نظراتی که مصرف کننده‌ها در مورد محصولات شما دارند بیشتر اعتماد می‌کنند. پس اگر نشان دهید که مشتری‌هایتان به طور موفقیت آمیزی از این وسایل استفاده کردند، خیلی راحت تر می‌توانید آن ها را به سوی خرید محصولات خود جذب کنید.

۵- IBM

غول نرم‌افزاری دنیا (IBM) از UGC به عنوان ابزاری برای ارتباط کاربران با اعضای این کمپانی استفاده کرده‌است. این کمپین نسبت به کمپین‌های دیگر ساده‌تر بوده و صرفا فضای داخلی این کمپانی را به تصویر کشیده‌است تا افراد با محیط داخلی یکی از بزرگ‌ترین کمپانی‌های تکنولوژی دنیا آشنا شوند.
دیدن تصاویر اعضای این کمپانی، فضای خودمانی و نحوه انجام کار آن‌ها بر روی خدماتی که ما هر روز در زندگی روزمره از آن‌ها استفاده می‌کنیم، جو بسیار جالبی را به وجود آورده‌است.

نکته‌ای برای بازاریابان:
زمانی که خدمات یا محصول کمپانی نکات جذابی برای به تصویر کشیدن ندارند، استفاده از جنبه انسانی داخل محیط کار جهت ایجاد حس همذات پنداری بسیار موثر است. کمک خواستن از اعضای گروه و یا مصرف کنندگان خدمات شما در این راه بسیار مفید است.

۶- Netflix

این سرویس محبوب پخش فیلم از کمپین UGC به عنوان ابزاری برای نشان دادن پست‌های کاربران در مورد فیلم‌ها و سریال‌های محبوبشان استفاده کرد. برای اطلاع رسانی در مورد پیش پرده فیلم‌های جدید، با استفاده از هشتگ‌هایی با عنوان خود فیلم، این کمپین اجرا شد.

اطلاع رسانی در مورد زمان نمایش فیلم های جدید یکی از استراتژی‌های مهم Netflix در شبکه‌های اجتماعی است. با این کار کاربران را تشویق می‌کند تا با دیدن پستی درمورد قسمتی از یک فیلم یا سریال به صفحه Netflix مراجعه کنند.

نکته‌ای برای بازاریابان:
وقتی قرار بر معرفی و اطلاع رسانی در مورد محصول یا خدمات جدیدی است، با UGC از علاقه مندان و مصرف کنندگان سرویس خود بخواهید تا در مورد آن پستی به اشتراک بگذرانند. با این کار یک حلقه اشتراک ایجاد می‌کنید که کاربران بیشتری به سوی صفحه شما جذب می‌شوند.

۷- Hootsuite

کمپانی نرم افزاری مدیریت شبکه‌های اجتماعی Hootsuite با استفاده از هشتگ #HootsuiteLife نشان داد که کارکردن در این کمپانی در سرتاسر دنیا به چه شکل است.

فرهنگ Hootsuite چیزی است که این کمپانی به آن افتخار می‌کند و از این محیط کاری جذاب برای جذب افراد با استعداد کمک می‌گیرد. #HootsuitLife در مورد جنبه جذاب و هیجان انگیز کار در این کمپانی است. با این هشتگ اعضای تیم، روزهای کاری خود را با دیگران در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذارند.
کمپین بعدی این کمپانی با هشتگ #LifeofOwly اجرا شد که در آن کارمندان از جغدهای کارتونی که در Hootsuite به عنوان نمادی از خوش یمن بودن وجود دارد، عکس‌هایی پست می‌کردند.

نکته‌ای برای بازاریابان:
با همکاری تیم منابع انسانی، از صفحات اجتماعی برای نمایش محیط کاری جذاب و درنتیجه جذب افراد جدید و مشتاق استفاده کنید. اگر قصد نمایش فرهنگ، ایونت‌ها و اتفاقات جالب محیط کاری خود را دارید، از کمپین‌های UGC ستفاده کنید تا علاقه مندان را به خود جذب کنید.

۸- Starbucks

هر سال در ماه دسامبر، استارباکس کمپین #RedCupContest را راه اندازی می‌کند که در آن نوشیدنی مخصوص تعطیلات به همراه لیوان قرمز رنگ خود را نمایش می‌دهد. با این کار علاقه مندان به قهوه را تشویق می‌کند تا از لیوان قهوه خود عکس گرفته و در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذرانند تا برنده جایزه شوند. (تا به حال بیش از ۴۰ هزار نفر در این کمپین شرکت کرده‌اند.)

کمپین #RedCupContest بسیار هوشمندانه اجرا شد، چرا که در درجه اول با پیشنهاد جایزه،کاربران را به مشارکت در این کمپین تبلیغاتی تشویق کرد، در درجه دوم به معرفی کمپین فصلی خود پرداخت و در نهایت به فروش محصولات خود نیز کمک بسیاری کرد. زیرا برای گرفتن عکس و شرکت در این کمپین نیاز به خرید حداقل یک عدد لیوان قهوه استارباکس دارید!

نکته‌ای برای بازاریابان:
از مسابقه و رقابت برای درگیر گردن مخاطبان خود استفاده کنید. با ارائه یک جایزه مرتبط، افراد را به گذاشتن کامنت و اشتراک پست در این رابطه تشویق می‌کنید.

از سیر تا پیاز کمپین تبلیغاتی

۹- Adobe

کمپانی نرم افزاری خلاق Adobe با استفاده از هشتگ #Adobe_Perspective طراحی‌های خلاقانه هنرمندان که با استفاده از این نرم افزار به وجود آمده‌است را به اشتراک گذاشته‌است. در مورد نرم افزارها، عموما افراد فقط طرح‌ها را می‌بینند و از لحاظ پیاده سازی عملی، دیدی نسبت به این طرح ندارند. این کمپین ابعاد عملی کار را نشان می‌دهد.

هشتگ #Adobe_InColor یکی دیگر از کمپین‌های Adobe است که توجه زیادی را به خود جلب کرد و استعداد و توانایی‌های مصرف کنندگان خود را نمایش می‌دهد.
نکته‌ای برای بازاریابان:
مصرف کنندگان را تشویق کنید تا نتایج کاری که با خدمات و محصولات شما انجام داده‌اند را به اشتراک بگذرانند. این عکس ها به کاربران در مورد کارهایی که می‌توانند با این نرم افزار انجام دهند ایده می‌دهد و آن‌ها را با این فضا بیشتر آشنا می‌کند. به این شکل بیشتر و بهتر فعالیت‌های خود را در فضای مجازی آشکار می‌کنید.

۱۰- BMW

کمپانی خودروسازی BMW با استفاده از هشتگ #BMWRepost از مالکان این خودرو که طبیعتاً به داشتن آن افتخار می‌کنند خواست عکس خودروی خود را به اشتراک بگذارند.
BMW سالانه خودروهای لوکس زیادی را در سرتاسر دنیا به فروش می‌رساند و درنتیجه از رضایت مشتریان خود از خرید و همینطور نمایش این خودرو مطمئن است. به همین دلیل در این کمپین، BMW با نشان دادن وفاداری مشتریان خود به این برند، بیش از پیش کاربران را به سوی خود جذب کرد. اگر من به دنیال خرید ماشین باشم و عکس‌های صاحبان خوشحال BMW را ببینم، به احتمال زیاد این ماشین را در اولویت‌هایم قرار می‌دهم.

نکته‌ای برای بازاریابان:
برای مشتریان خود فضایی فراهم کنید تا درمورد خرید خود صحبت کرده و آن را به دیگران نمایش دهند. نیازی نیست حتما صاحب یک برند لوکس باشید، در هرصورت مشتریان شما علاقه‌مندند استفاده خود از محصولات جدید را نشان دهند. با ایجاد یک هشتگ و استفاده از کمپین‌های UGC مشتریان را وارد این بازی کنید و از نتیجه خارق‌العاده آن شگفت زده شوید.

عضویت در خبرنامه

نظرات بسته شده است.