Take a fresh look at your lifestyle.

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

میخواهیم در ۱۳ بخش همه چیز را در مورد کمپانی گوگل بدانیم، خدمات کاربردی، کسب و کار، جغرافیایی، توسعه دهندگان و….

در بخش قبل (بخش اول ) با یک سری از خدمات گوگل آشنا شدیم، در بخش دوم میخواهیم با ۲۲ تا از خدمات کاربردی گوگل آشنا بشیم:

۱- Google Takeout :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

گوگل تیک اوت (Google Takeout) سرویسی است که به شما اجازه می دهد یک آرشیو کامل از سرویس های خود در گوگل نظیر Contacts، Picassa Web Albums, Profile و … بگیرید. شما می توانید بعد از دریافت این آرشیو آن را در ایمیل خود نگهداری کنید. این سرویس امکان دانلود کپی اطلاعات جی‌ میل و تقویم گوگل را به کاربر میدهد. این موضوع بدین معناست که از این به بعد می‌توانید از ایمیل و تقویم خود بکاپ بگیرید و یا اطلاعات آن‌ ها را به سرویسی دیگر منتقل کنید. با استفاده از این امکان جدید گوگل می توانید تمامی ایمیل‌ ها و اطلاعات تقویم گوگل و یا اطلاعات خاصی از تقویم و ایمیل‌ های برچست بخصوصی را دانلود کنید. سرویس گوگل تیک اوت به شما این امکان را می‌دهد آرشیو اطلاعات دلخواهتان در محصولات گوگل را دانلود کنید. علاوه بر جی‌ میل و تقویم گوگل می‌توانید آرشیو اطلاعاتتان را از گوگل پلاس، یوتیوب، شماره تماس‌ های گوگل، گوگل درایو، گوگل وُیس، پروفایل گوگل، گوگل هنگ اوت و دیگر اطلاعات گوگلیتان را دانلود کنید.
با این سرویس گوگل فرصتی برای پشتیبان گیری آفلاین، از اطلاعات افراد ایجاد کرده است تا نیاز کاربران برای ساختن یک آرشیو از سرویس های آنلاین گوگل ، بدون احتیا%NB/KM5به سایت و یا سرویس های دیگر، به صورت یکپارچه و آفلاین فراهم اید.

۲- Google Calendar :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

تقویم گوگل (Google Calendar) نام نرم‌ افزاری برای مدیرت زمان آزاد کاربران است که توسط شرکت گوگل عرضه شد. این نرم‌ افزار در ۱۳ آوریل ۲۰۰۶ عرضه شد. در جولای ۲۰۰۹ و ارائه نسخه بتا، کاربران این نرم‌ افزار، برای استفاده از آن، ملزم به ساخت حساب کاربری برای استفاده از نرم‌افزار و ویژگی‌ های جدید آن شدند. این تقویم در فرایند برنامه ریزی امور و رخدادهای روزانه به کمک افراد آمده و خدماتی در این زمینه به صورت رایگان ارائه می نماید. شما می‌توانید کارهایتان را به کمک این تقویم در روزها یا ساعت‌ ها بچینید. شما می‌توانید یک رویداد را به تقویم گوگل خودتان اضافه کنید، آن را با دوستان و خانواده‌ تان به اشتراک بگذارید و رویدادهای مورد نظرتان را جستجو کنید. تعطیلات رسمی ایران نیز به مجموعه تقویم گوگل افزوده شده ‌است.

۳- Google cloud print :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

گوگل کلود پرینت (Google cloud print) تکنولوژی جدیدی است که پرینتر های قدیمی را به وب متصل کرده تا استفاده از آنها برای سیستم عامل های موبایل یا سیستم عامل های ابری مانند Chromium فراهم گردد. به این ترتیب با استفاده از Google Cloud Print پرینتر های خانه یا محل کار در هر زمان و مکان در دسترس بوده و از دستگاه هایی مانند تبلت, موبایل, کروم بوک, کامپیوتر یا هر دستگاه دیگری که به اینترنت متصل باشد میتوان به راحتی با آن پرینت کرد. در دنیای پرینتر ابری گوگل می توان هر چیزی را از هر ابزار هوشمندی به وسیله هر پرینتر متصلی چاپ کرد.
زمانی که دستور چاپ برای Google Cloud Print ارسال می شود, فایل مورد نظر به طور کاملا محافظت شده و از طریق وب برای پرینتر ارسال می گردد. در این حالت هیچ تفاوتی نخواهد کرد که شما در همان اتاق باشید یا در قاره ای دیگر, از کامپیوتر سنتی استفاده کنید یا از تبلت یا حتی اینترنت.
در این محیط ها و با استفاده از این نرم افزار ها میتوان از این سرویس استفاده کرد:

  • در تمامی دستگاه ها با استفاده از مرورگر کروم و ارسال دستور پرینت Ctrl+P از محتوای دلخواه
  • در ابزار های مبتنی بر سیستم عامل اندروید و با استفاده از نرم افزار رسمی Google cloud print در فروشگاه Google Play
  • در ابزار های مبتنی بر سیستم عامل IOS و با استفاده از نرم افزار Print central Pro
  • در موبایل های فاقد سیستم عامل شناخته شده و با استفاده از ابزار های موبایل گوگل مانند Google Docs یا Gmail
  • در سیستم های مبتنی بر ویندوز و با استفاده از نرم افزار Google cloud print for windows یا Cloud Print Service مناسب محیط های اداری و بزرگ
  • در سیستم های مبتنی بر مکینتاش و با استفاده از نرم افزار Cloud Print

4- Google Desktop :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

گوگل دسکتاپ (Google Desktop) یک نرم‌ افزار کاوشگر دسکتاپ است که توسط گوگل برای لینوکس، ویندوز و مک ساخته شده است. این برنامه جستجو در نامه‌ های الکترونیکی، پرونده‌ های رایانه، پرونده‌ های موسیقی، عکس‌ ها، صفحات وب دیده‌ شده و دیگر گجت‌ های گوگل را پشتیبانی می‌کند.
این ابزار تنها نام فایل را پیدا نمی کند بلکه محتویات آن را هم بررسی می کند. ممکن است شما نام یک نامه خاص خود را به یاد نداشته باشید اما یک خط از محتویات آن را به یاد بیاورید. این ابزار با همان اطلاعات بسیار کم هم می تواند اطلاعات مربوط به آن را به شما ارائه دهد.
با ابزار فوق همچنین کاربران می توانند اطلاعات به روز شده ای را همچون آب و هوا و وضعیت ترافیکی و حتی دفترچه یادداشت و یادبود روی صفحه رایانه خود داشته باشند. گوگل دسکتاپ نرم افزاری است که گدجت های مختلف را در خود اجرا می کند . این نرم افزار دارای RSS Reader و انواع خبرخوان های مختلف و بسیای امکانات مانند نمایش جیمیل در دسکتاپ و اطلاع از وجود ایمل جدید در اینباکس شما. یک سرچر قدرتمند که هم قادر است کامپیوتر شما و هم اینترنت را جستجو کند. ساعت، تقویم، دفترچه یادداشت و… است.
بر طبق اعلام وب‌ نوشت رسمی گوگل دسکتاپ، این پروژه از تاریخ ۱۴ سپتامبر ۲۰۱۱ کاملا کنار گذاشته شد و دیگر برای بارگیری در دسترس نخواهد بود، ضمن اینکه به‌ روزرسانی نسخه‌ های کنونی آن (به منظور رفع مشکلات یا ویژگی‌های تازه) نیز متوقف گشت.

۵- Google Docs :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

گوگل داکس اند اسپرد شیتز (Google Docs and Spreadsheets) برنامه واژه پرداز و صفحات گسترده به صورت بر خط توسط گوگل است که در ۲۷ سپتامبر ۲۰۰۷ انتشار عمومی یافت. از قابلیت‌ های مهم این برنامه می‌ توان به ذخیره سازی با پسوندهای .xls و .doc اشاره کرد.
گوگل داکس این امکان را بـه کاربرانش می دهد تا مدارک و پرونده های خود را در آن منتشر یا آپلود کنند و اسناد را به صورت آنلاین در محیطی نه چندان غیر متفاوت با مایکروسافت ورد ایجاد یا ویرایش کنند. این سرویس در ابتدا Writely نامگذاری شد، اما گوگل آن را در ۹ مارس ۲۰۰۶ خریداری کرد، که در آن زمان استفاده از آن مانند جی‌ میل فقط با داشتن دعوتنامه امکان‌ پذیر بود. گوگل داکس از فرمت‌ های HTML, .txt, .doc .rtf, .odt, .xls, .csv, .ods, .tsv, .tsb, .ppt و .pps پشتیبانی میکند. اجازه آپلود ۵۰۰ کیلوبایت برای هر سند به همراه ۲ مگابایت برای تصاویر ضمیمه، ۱۰مگابایت برای هر پرزنتیشن، ۱۰۰۰ خط برای هر صفحه گسترده را میدهد. سرویس داکس، به شما امکان به اشتراک‌ گذاری اسناد را با دیگران میدهد. شما میتوانید دیگران را به دو صورت بیننده (Viewers) و یا همکار (Collaborators) به دیدن و یا ویرایش اسناد دعوت کنید.

۶- Google flight :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

گوگل فلایت (Google flight)، یا سرویس پرواز گوگل به کاربران امکان جست‌ و جو و انتخاب پروازهای مختلف از شرکت‌ های هواپیمایی گوناگون را می‌دهد. در این سرویس کاربران می‌ توانند پروازها را براساس مبدا یا مقصد، مدت زمان پرواز، مسیر یا قیمت جست‌ و جو کنند. گوگل اعلام کرده که نتیجه جست‌ و جوهای سرویس پرواز آن‌ها، براساس هیچ معامله و قرار دادی با خطوط هواپیمایی نخواهد بود و آن‌ ها قصد تبلیغ برای شرکت‌ های هواپیمایی مشخصی را ندارند. در سرویس پرواز گوگل هم مثل وب‌ سایت هیپ‌مانک کاربران می‌توانند بر مبنای مدت زمان پرواز و قیمت بلیط، گراف تصویری از پروازها را دیده و و بلیط خود را انتخاب کنند.

۷-Google font :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

گوگل فونت (Google font) فونت هایی هستند که از گوگل خوانده می شوند و شما می توانید برای قالب خود انتخابشان کنید، فونت‌ های گوگل مجموعه ای از فونت‌ های موجود در وب هستند که شما بدون هیچ محدودیتی از آنها استفاده می‌کنید. این برنامه ساختار متن باز داشته و به صورت رایگان، مجموعه‌‌ ای بیش از ۶۰۰ فونت‌ متن باز را در اختیار کاربران قرار می‌دهد که در دسته‌ بندی‌ های مختلف برای کاربردهای مختلف مرتب شده‌اند. در این سرویس امکان جست‌ و جو با فیلترهایی مانند ضخامت، اندازه و زبان هم وجود دارد. همچنین می‌توانید از فونت ها بدون محدودیت در پروژه های تجاری استفاده کنید.

۸- Froogle :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

فروگل ( Froogle ) با نمایش عکس محصولاتی که مشتری در جست و جوی آن هاست و ارائه آدرس اینترنتی عرضه کنندگان به خریداران کمک می کند. در اکتبر سال ۲۰۰۳ میلادی شرکت گوگل یک وب سایت ویژه مقایسه بهای کالا های مصرفی به نام فروگل در بریتانیا راه اندازی کرد. استفاده از فروگل برای خریدار و فروشنده رایگان است. تنها شرط استفاده از سرویس خرید و فروش فروگل، دارا بودن یک کارت اعتباری است که می بایست از بانک های غیر ایرانی تهیه شود.
شما می توانید کالای مورد نظر خود را برای خرید، در فروشگاه های مختلف اینترنت و با رقم های مختلف پس از مقایسه خریداری کنید. سایت های خرید shop.com و yahoo.com از جمله پشتیبان های اصلی این بخش گوگل به شمار می آیند.
هر فروشگاهی در اینترنت بیش تر به گوگل پول بدهد فروشگاه وی در بالاترین بخش جست و جوی بخش فروگل می آید. گوگل برای ارتقای اطلاعات خریداران خود اطلاعاتی در مورد merchants ها در نشانی: http://www.google.com/froogle/merchants ارائه کرده است. همانند سایر بخش های گوگل لینکهای اسپانسری سمت راست صفحات گوگل نیز می تواند کمک های خوبی به شما در انتخاب بهتر اجناس خود در فروگل باشد.

۹- Gmail :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

جی‌ میل(Gmail)، یکی از سرویس‌ های رایگان است که به کاربران فضای رایگان جهت کاربری ایمیل را ارائه می‌دهد. نسخه آزمایشی جیمیل در ۱ آوریل ۲۰۰۴ ارائه شد، به این صورت که هر کاربر می‌ توانست با دریافت دعوت‌ نامه از کاربری دیگر که دارای حساب جی‌ میل بود دارای حساب ایمیل شود و از خدمات آن استفاده کند. این سرویس در ۷ فوریه ۲۰۰۷ برای عموم آزاد شد و نیازی به دعوت‌ نامه برای عضویت نبود و در ۷ ژوئیه ۲۰۰۹ از حالت آزمایشی بیرون آمد که در آن زمان دارای ۱۴۶ میلیون کاربر در هر ماه بود. این سرویس اولین سرویس ایمیلی در دنیا بود که یک گیگابایت فضا به کاربرانش می‌داد و همچنین اولین سرویسی بود که همه نامه‌ هایی که بین دو شخص رد و بدل می‌ شد را به صورت قطاری و پشت سر (Thread) هم نشان می‌داد جی‌ میل با استفاده از ابزارهای برنامه نویسی آژاکس و جاوا اسکریپت امکان گفتگوی فوری با افراد درون لیست ارتباطی کاربر را فراهم کرده‌ است. این گفتگو در داخل همان پنجرهٔ مرورگر می‌تواند صورت گیرد. در واقع توانسته امکانات پیام‌ رسان فوری را به صفحهٔ وب میل منتقل کند. جی‌میل امکان گپ گروهی رانیز فراهم کرده است.

۱۰- Google Helpouts :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

گوگل هلپ اوت (Google Helpouts) به شما اجازه می دهد در هر زمینه ای از هر فردی روی اینترنت به صورت ویدئویی کمک بگیرید، این سرویس گروهی از موضوعات را که شما می توانید در مودشان کمک کنید یا در آن مورد به کمک نیاز دارید را به شما پیشنهاد می کند. پس از آن شما بر اساس پرسش و پاسخ هایی که انجام گرفته می توانید لیستی از نتایج را در کنار نام افراد مشاهده کنید که قصد دارند به شما کمک کنند. شما تماس های هلپ اوت را می توانید بی درنگ انجام داده یا طبق یک زمان بندی آن را انجام دهید
همچنین داشتن اکانت گوگل پلاس برای چت ضروری است و اگر از خدمات پولی استفاده می کنید، از روی ” گوگل ولت ” یا کیف پول الکترونیکی گوگل شما پول برداشت می شود. سرویس دهندگان با استفاده از این پشتیبانی ها می توانند یک صفحه خاص برای خود طراحی کنند و مانند ترم های درسی فاکتورهای مورد نیازی که کاربران برای چت کردن (بسته به نوع تخصص) باید داشته باشند را یادآور شوند.

۱۱- Google keep :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

گوگل کیپ (Google keep) سرویسی برای یادداشت برداری است. کار و هدف این سرویس گوگل نکته برداری، یادداشت و ذخیره ی داده های کوتاه برای یادآوری مجدد می باشد. این سرویس جدید تنها سرویس در این حوزه نمی باشد بلکه سرویس هایی برتر همانند اسپرینگ پد و اورنت پیش از این پا به عرصه تکنولوژی گذاشته بوده اند و حال گوگل وارد این عرصه شده است. این سرویس گوگل که برای یادداشت برداری مورد استفاده قرار می گیرد بدون نیاز به هیچ گونه وسایل جانبی همچون قلم کار می کند و جای یادداشت برداری سنتی که با کاغذ و قلم انجام می شود را خواهد گرفت.

این برنامه ساده به کاربران کمک می کند تا با سرعت هر چه تمام یادداشت های خود را بنویسند، یادداشت صوتی بگذارند و یا به یادداشت های خود عکس الصاق کنند. این برنامه در حال حاضر از طریق مرورگر و سرویس گوگل درایو قابل دسترس می باشد و در پلتفورم های تلفن همراه هم تنها آندرویدی ها می توانند از این برنامه بهره مند شوند. با نصب این برنامه در تلفن آندرویدی خود می توانید یادداشت های خود را در صفحه ی خانگی (Home Screen ) و یا همچنین در صفحه ی قفل (Lock Screen) مشاهده و یا مدیریت کنید که البته این دو امکان در آندروید ۴٫۲ به بالا قابل دسترس می باشد.

۱۲- Google Notebook :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

گوگل نوت بوک (Google Notebook) این امکان را به شما می‌دهد که مطلبتان را با یک کلیک در اکانت گوگل خود ذخیره کنید. امکان دیگر این سرویس عمومی‌ کردن دفترچه‌ تان است. به طوری که دیگران بتوانند مطالب را بخوانند. برای استفاده از این سرویس باید یک اکانت گوگل داشته باشید.

از مزیت‌ های این سرویس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • با استفاده از این سرویس به مطالب ذخیره‌شده از همه جا دسترسی دارید؛ در صورتی که با ذخیره‌ی مطالب روی هارد کامپیوتر خود آن‌ها را فقط از روی کامپیوتر خودتان می‌توانید ببینید.
  • دیگر نگران مفقودشدن مطالب نیستید.
  • امکان عمومی‌کردن مطالب.
  • ذخیره شدن آدرس مطالب.
  • جستجو با دقت بالا در مطالب ذخیره شده.

۱۳- Google Now :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

گوگل اکنون یا گوگل نو (Google Now) دستیار شخصی هوشمندی است که در سیستم‌ عامل اندروید گوگل قابل استفاده می‌ باشد. گوگل نو یک قابلیت اضافه برای اپلیکیشن بومی جستجوگر گوگل اندروید است که برای پاسخ دادن به سوالات از رابط کاربری به زبان طبیعی استفاده می‌کند و درخواست‌ ها را برای اجرا کردن، به یک سرویس دهنده وب ارسال می‌کند. این برنامه با کنترل دقیق داده‌ های ذخیره شده هر کاربر بر روی گوشی یا سرویس‌ های گوگل تلاش دارد تمامی نیازهای یک فرد را در طول روز رفع کند.

قابلیت دیگر این برنامه اطلاع‌ رسانی در مورد وجود کالاهای مورد نیاز شما در فروشگاه‌ های اطراف است تا بدین شکل نیازی به گشت و گذار برای یافتن یک محصول خاص نداشته باشید. در صورتی که از کنار مغازه‌ ای رد شوید که دارای کالا یا کالا های مورد نظر شما باشد، هشداری را از این برنامه دریافت می‌کنید. این برنامه که در واقع یک دستیار شخصی است با کنترل موقعیت جغرافیایی کاربر، تقویم، ایمیل و… به شما یادآوری می‌ کند که الان زمان ناهار است یا الان وقت این است که محل کار خود را برای رسیدن به منزل یا قراری شغلی ترک کنید. همچنین اگر خودرویتان را گم کردید یا نمی دانستید کدام مغازه در نزدیکی شما کالای مورد نظرتان را به فروش می‌رساند نیازی به فکر کردن و پرس و جو ندارید، تنها کافی است از گوشی خود کمک بگیرید. اطلاع از وضعیت ترافیک نیز قابلیتی دیگر از این سرویس است. این برنامه به گونه‌ای طراحی شده که برخی از امکانات آن به صورت آفلاین نیز در دسترس باشد. همچنین برنامه یاد شده با استفاده از حسگرهای حرکتی گوشی می‌تواند محل پارک خودرویتان را یافته و به شما اعلام کند.

۱۴- Google Pack :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

بسته گوگل (Google Pack) یک مجموعه از ابزارهای نرم‌ افزاری است که به شکل بایگانی شده در یک مجموعه بوده و توسط شرکت گوگل به شکل دانلود عرضه می‌شود. نرم افزارهای موجود در بسته گوگل، به شکل پیش‌ فرض دارای قابلیت به‌ روزرسانی خودکار هستند. بسته گوگل اولین بار توسط لاری پیج (یکی از بنیان گذاران گوگل) در نمایشگاه Ces 2006 معرفی و ارائه شد. تمام نرم افزارهای گوگل به صورت بسته های جداگانه ای در دسترس عموم می باشد که شامل نرم افزارهای :گوگل دسکتاپ – پیکاسا – گوگل تولبار – گوگل ارث –گوگل عکس –گوگل چت – مرورگر گوگل – ویدئو پلیر گوگل و…است.
هم اکنون این ویژگی از سوی گوگل از دسترس خارج شده است.

۱۵- Quick office :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

کوئیک آفیس (Quick office) امکان نمایش، ویرایش و خلق مستندات مایکروسافت ورد، اکسل و پاورپویت، یادداشت گذاری بر روی مستندات PDF و بسیاری امکانات کاربردی دیگر را برای کاربران گوشی ها و تبلت ها فراهم می آورند کمپانی گوگل در تاریخ ۵ ژوئن ۲۰۱۲ خرداد اعلام نمود که کمپانی کوئیک آفیس را به تملک خود درآورده است Alan Masarek مدیرعامل کوئیک آفیس و یکی از بنیانگذاران اصلی این کمپانی با اشاره به این که پیوستن کوئیک آفیس به گوگل فصلی جدید برای این کمپانی باز نموده است اظهار امیدواری نمود که دیدگاه مشترک کوئیک آفیس و گوگل در مورد “بهره وری در هر جا و هر زمان” بیش از پیش رشد یابد. برنامه های این کمپانی بسیار کاربرپسند بوده و بر روی بسترهای iOS اپل، اندروید گوگل، سیمبیان نوکیا و وب او اس اچ پی عرضه می شوند. این برنامه ها با کمک File Manager عرضه شده و به خوبی با سرویس های ابری نظیر Evernote ،Dropbox ،Google Docs و MobileMe تعامل کرده و کاربران می توانند به مدیریت و اشتراک گذاری مستندات خود در فضای ابری بپردازند.
این نرم افزار اخیرا از سوی گوگل غیرفعال شده و گوگل پیشنهاد کرده که از Docs به جای آن استفاده کنید.

۱۶- Google Sites :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

سرویس گوگل سایتس (Google Sites)، خدمات میزبانی رایگان سایت گوگل برای کاربران است. گوگل در این خدمات امکان تولید یک سایت متوسط با امکاناتی مانند ویرایش آنلاین محتوای سایت در نهایت قدرت و سادگی، امکان جای‌ گذاری انواع آیتم‌ ها بر‌اساس خدمات گوگل مانند Google Maps و Google Docs، مدیریت کاربران و حساب‌ های کاربری و همچنین همکاری‌ های گروهی را برای توسعه دهنده فراهم آورده است. قابلیت مهم‌ تری که از طریق خدمات سایت‌ های گوگل برای کاربر فراهم است، امکان ایجاد محتوای وبی بدون نیاز به دانش برنامه‌ نویسی و نگرانی درباره سرور و تنظیم و نگه‌ داری آن است. گوگل به سادگی هرچه تمام‌ تر، یک فضای سیصد مگابایتی به همراه پهنای باند نامحدود را در اختیار شما گذاشته، امکان جست‌وجو در محتوای آن را ایجاد کرده و در نهایت، امکان کسب درآمد از آن را با استفاده از خدمات AdSense فراهم کرده است.
ظرفیت هایی که گوگل سایتس فراهم اورده است:

  • سهم هر سایت:۱۰۰مگابایت
  • حداکثر حجم ضمیمه:۲۰مگابایت
  • صفحات هر سایت: نامحدود
  • تعداد نظرها: خواننده ها نمی توانند نظر بدهند بلکه فقط نویسنده ها و مدیران می توانند نظر دهند. البته راهی وجود دارد که میتوان از طریق ساخت یک فروم در گوگل گروپ و اضافه کردن آن به پست ها این محدودیت را دور زد.
  • قابلیت اضافه کردن اَپ های گوناگون گوگل (Drive و…) و دیگر اپ ها.
  • قابلیت تغییر حالت صفحه به اعلامیه، وب پیج، فایل کابینت و… .
  • قابلیت تغییر دادن ظاهر فضای پست ها.
  • قابلیت تغییر پس زمینه.
  • قابلیت استفاده از کد های جاوا اسکریپت HTML ،iFrame
  • کسب درآمد از طریق گوگل ادسنس.

۱۷- Google translate :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

ترجمه‌ گر گوگل یا نرم‌ افزار ترجمه گوگل (Google translate)، خدماتی در مرحله بتا، از شرکت گوگل است که برای ترجمه بخشی از یک متن و یا یک صفحه وب، به زبانی دیگر به کار می‌رود. این خدمات در تعداد بندها، یا محدوده واژه‌ های تخصصی محدودیت دارد. همچنین می‌توانیم چیزی را در منابع زبانی دلخواه، به زبان خودمان در جستجوگر گوگل جستجو کنیم، و نتایج را به زبان خود ببینیم. برای برخی زبان‌ ها، مثلا برای واژه‌ های تخصصی، از کاربران ترجمه‌ های جایگزین خواسته می‌شود تا در به‌ روزرسانی‌ های آتی به ترجمه‌ گر افزوده شوند. متن را می‌ توان در زبانی خارجی تایپ کرد، و اگر «شناسایی زبان» انتخاب شود، نه تنها به طور خودکار زبان متن شما را تشخیص خواهد داد، بلکه به طور پیش‌ فرض به انگلیسی ترجمه خواهد کرد. اگر برای نمونه کاربری از انگلیسی به فارسی ترجمه می‌کند، و میخواهد زبان مبداء و مقصد را عوض کند، با کلیک بر روی «جابجایی بین زبان‌ ها» می‌تواند این کار را انجام دهد و از فارسی به انگلیسی ترجمه کند.

برخلاف دیگر خدمات ترجمه متن چون Babel Fish، ای‌ او ال، و Yahoo که همگی از SYSTRAN استفاده می‌کنند، ترجمه‌ گر گوگل نرم‌ افزار ترجمه اختصاصی خودش را دارد. برخی بر این باورند که این امر می‌تواند به یک انقلاب در صنعت زبان منجر شود. این ترجمه‌گر قوانین دستوری را اعمال نمی‌کند، چرا که الگوریتم‌ هایش بر تحلیل‌ های آماری استوار است تا تحلیل‌ های قاعده‌ مند سنتی و از روش ترجمه ماشینی آماری برای ترجمه متون بهره می‌برد. در ترجمه دیگر زبان‌ ها به زبان انگلیسی، این امکان وجود دارد که با کلیک روی آیکون بلندگو متن ترجمه شده را شنید. این قابلیت در حال حاضر فقط برای ترجمه‌ های کوتاه به زبان انگلیسی موجود است.

۱۸- Google URL Shortener :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

گوگل یو ار ال شورتنر (Google URL Shortener) سرویسی برای کوتاه کردن لینک ها و به خصوص لینکهای فارسی می باشد که توسط گوگل راه اندازی و پشتیبانی شده است. این سرویس کمک میکند تا لینک ها با آدرس طولانی را به آدرس های بسیار کوتاه تر تبدیل کنید و در شبکه های اجتماعی و جاهای دیگر از آن استفاده کنید. یکی از سایت هایی که میتوانید با استفاده از آن لینک را کوتاه کنید http://goo.gl است در این سایت لینک بزرگ را جایگذاری کرده و لینک کوتاه تحویل شما می شود. همچنین می توانید گزارشی از تعداد کلیک های کاربران بر روی لینک های مورد نظرتان رامشاهده نمایید.

۱۹- Virus total website :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

وبگاه اینترنتی ویروس توتال (Virus total website) یک پایگاه امنیتی رایگان برای بررسی فایل ها و آدرس های اینترنتی می باشد. طراحی و ساخت این وب سایت در سال ۲۰۰۴ توسط شرکت Hispasec Sistemas انجام شد اما مالک این سایت شرکت گوگل است که از سپتامبر ۲۰۱۲ تا به حال از آن پشتیبانی می کند. ویژگی بارز این سایت اسکن فایل و آدرس ها با بیش از ۴۰ آنتی ویروس معتبر و ارائه گزارش عملکرد و میزان خطر این فایل ها توسط آنتی ویروس های مختلف می باشد که در پایان میانگین احتمال خطرناک بودن فایل را نیز نمایش می دهد. دراین وب‌‌گاه می‌ توان فایل‌ ها را از طریق وب‌گاه بارگذاری و یا از طریق رایانامه برای آن ارسال کرد. با استفاده از ضد ویروس‌ های مختلفی که توسط این وب‌گاه مورد استفاده قرار می‌گیرد کاربرانی که تنها از یک ضد ویروس در رایانه خود بهره می‌برند می‌ توانند به نتایج بهتری در مورد وضعیت فایل‌ های مشکوک خود دست یابند چون که ممکن است ضد ویروس آنها در شناخت بد افزارها ناتوان باشد و یا اینکه یک فایل سالم را بعنوان فایل مخرب شناسایی کند. مهمترین عیب این سرویس این است که فقط توانایی اسکن فایل‌ های ارسال شده را دارد و کل سیستم کاربر را نمی‌تواند بررسی نماید. این وب‌گاه در سال ۲۰۰۷ توسط مجله PC World بعنوان یکی از صد محصول برتر رایانه‌ای شناخته شد.

۲۰- Google Voice :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

گوگل ویس (Google Voice) یکی از خدمات ارتباطاتی گوگل می‌باشد که در صفحه اصلی جی میل گنجانده شده است. نمای ظاهری این سرویس بسیار شبیه جیمیل خواهد بود و می توانید از طریق آن تماس برقرار کنید، ابتدا سرویس با موبایل یا خط زمینی شما تماس برقرار می کند و آن موقع هست که شما در واقع به شبکه گوگل متصل شده اید. تلفن های داخل آمریکا مجانی خواهد بود اما برای برقراری تماس های بین المللی باید پول پرداخت کنید. مهمترین ویژگی سرویس google voice استفاده از شماره تلفن google voice و برقراری تماس از طریق خط ارتباطی گوگل و شماره فرد مورد نظر است.

کاربران google voice یک شماره تلفن خواهند داشت که فقط باید این شماره را به دیگران بدهند و کاربر می تواند با شماره اختصاصی که google voice به کاربر می دهد با موبایل، منزل و دیگر تلفن های تماس بگیرد.

در Google Voice قابلیت جدیدی افزوده شده است که می تواند صدا را به متن تبدیل کند و به شماره موبایلتان اس ام اس می کند و یا به ایمیلتان می فرستد. در این سرویس مشتریان گوگل با خرید اعتبار می‌توانند تماس تلفنی خود را برقرار کنند. برای استفاده از تلفن اینترنتی گوگل بایستی Voice and video pulg-in را نصب کرد. این پلاگین برای سیستم‌ عامل‌ های لینوکس، مک و ویندوز قابل دریافت و نصب می‌ باشد. این سرویس هنوز برای صفحه فارسی جی میل ایجاد نشده است.

۲۱- Google wallet :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

گوگل والت (Google wallet) تلفن هوشمند را به ماشین پرداخت تبدیل می کند. گوگل انتظار دارد مردم به جای استفاده از کارت های اعتباری از Google Wallet استفاده کنند. با این سرویس می توانید اطلاعات کارت های اعتباری خود را در تلفن هوشمند ذخیره کرده و از تلفن خود برای پرداخت استفاده کنید. Google Wallet با فناوری Near Field Communication – NFC کار می کند. NFC به تلفن همراه امکان اتصال بی سیم با سیستم پرداخت فروشگاهی را می دهد. سیستم عامل اندروید ۲٫۳به بالا از NFC پشتیبانی می کند. تنها تلفن هایی که دارای NFC هستند می توانند از سرویس Google Wallet استفاده کنند.

اگر تلفن هوشمند مجهز به NFC داشته باشید و اطلاعات کارت اعتباری خود را وارد تلفن خود کرده باشید هنگام خرید PIN کد را وارد می کنید و به جای کشیدن کارت اعتباری تلفن هوشمند خود را در مقابل دستگاه پرداخت حرکت می دهید سپس عملیات پرداخت انجام می شود. Google Wallet باعث می شود مجبور به حمل انواع مختلف کارت های اعتباری نشوید و تنها با استفاده از تلفن هوشمند خود پرداخت را انجام دهید. پس از اتمام فرایند پرداخت رسید الکترونیکی به Google Wallet در تلفن ارسال می شود.

هر کسی که کارت اعتباری و تلفن هوشمند مجهز به NFC داشته باشد. در حال حاضر این سرویس تنها با تلفن Nexus S 4G گوگل کار می کند اما گوگل اعلام کرده این سرویس به زودی برای تلفن های هوشمند دیگر نیز ارائه خواهد شد. این سرویس در حال حاضر تنها در ایالات متحده امریکا ارائه می شود.

۲۲- writely :

گوگل را بهتر بشناسیم-بخش دوم

رایتلی (writely) که می توان از آن به عنوان یک ویرایشگر قوی متن یاد کرد. یک ابزار قدرتمند برای ویرایش متن به صورت آنلاین می باشد. از جمله قابلیت هایی فوق العاده رایتلی امکان آپدیت کردن انواع وبلاگ و سایت از طریق آن می باشد. همچنین رایتلی به شما امکان آپلود انواع فایل از جمله فایل های تصویری و فایل هایی که با سایر ویرایش گر های متن ساخته اید (مانند فایل های ورد) را می دهد.

رایتلی انواع فایل های متنی را پشتیبانی می کند. شما می توانید فایل های خود را در رایتلی ذخیره کنید و در مواقع مورد نیاز به ویرایش و مدیریت آنها بپردازید. رایتلی از فرمت‌ های آفیس مایکروسافت، اپن‌ آفیس و استار آفیس پشتیبانی می‌کند و توانایی کار با فرمت‌های HTML ،PDf ،odt ،sxw و rtf را دارد. علاوه بر این رابط گرافیکی این برنامه قابلیت کار آسان با رنگ، جدول، تصاویر، لینک‌ها، فونت، ویرایش html و دیگر ابزارهای مورد نیاز را فراهم کرده است. از دیگر ویژگی‌ های برنامه رایتلی، به کارگیری فناوری ای‌جکس (AJAX) و پشتیبان‌ گیری خودکار در هر ده ثانیه از اسناد در حال کار است. کاربران می‌ توانند از این برنامه به صورت آنلاین برای طراحی سایت‌ های اختصاصی خود، ساخت و ویرایش اسناد متنی در وب و اصلاح کدهای Html استفاده کنند. استفاده از این برنامه رایگان است.

بخش دوم با مبحث خدمات کاربردی گوگل به پایان رسید. در بخش سوم به کسب و کار و تبلیغات گوگل خواهیم پرداخت.

фитнес клуб в братеевоaltezzaNottingham escortsдам деньги в долг гомельAnkara escortsсбербанк кредит под залог квартиры отзывыкилиманджаро туры ценакилиманджаро маршрут мачаменгоро нгороденьги на телефон в долг нссхарьков шри ланка перелетсковорода для блинов с керамическим покрытиемразработка и продвижение брендом управлениесписать долг по кредитудеревянный дом ۳dзакисание глаз лечениеsous vetement femme coquincar cover security locking kitнакидка Chevroletcar cover vanagonзапасные части к автобусамрезина зимняя киев цена на

نظرات بسته شده است.