Take a fresh look at your lifestyle.

مدل ذهنی- درس۱۲: ویندوز هولوگرافیک و دستگاه هولولنز مایکروسافت و پارادایم جدید


قبلاً در شماره هفدهم ایده‌ی متمم اشاره کرده بودیم که مایکروسافت تصمیم گرفته‌ است این بار،‌ حتی نسخه‌های سرقت شده‌ی ویندوز هشت را هم بدون هرگونه مشکل یا هزینه، به نسخه‌ی ده، ارتقا دهد. با توجه به این سیاست و رفتارهای مشابهی که مایکروسافت طی یک سال اخیر اتخاذ کرده است، این سوال همیشه برای همه مطرح بوده است که چه اتفاقی در پیش است؟ آیا مایکروسافت تصمیم دارد بازار سیستم عامل را ترک کند؟ یا دیگر محصول خود را قابل فروش نمی‌ بیند؟

اما زمانی که در نخستین ماه سال ۲۰۱۵ میلادی، مایکروسافت از پروژه‌ی چند ساله‌ی خود تحت عنوان ویندوز ۱۰ نسخه هولوگرافیک به صورت رسمی پرده برداری کرد و دستگاه هولولنز خود را معرفی کرد، مشخص شد که ظاهراً این شرکت قصد دارد، گام بزرگ بعدی را در دنیای سیستم‌های عامل بردارد. گامی که می‌توان تاریخ دنیای کامپیوتر را به قبل و بعد از آن،‌ تقسیم کرد. شرکت مایکروسافت، هم اکنون از برنامه نویسان و توسعه دهندگان اپلیکشین‌ها هم دعوت کرده است که اپلیکیشن‌های جدیدشان را برای هولولنز ویندوز ۱۰ بنویسند و تولید کنند.

البته واقعیت مجازی و واقعیت افزوده، مفاهیم تازه‌ای در دنیای کامپیوتر نیستند. همچنانکه مفهوم لمس کردن صفحه‌ی نمایش در زمانی که شرکت اپل، آن را وارد تجهیزات خود کرد، تازه نبودند. اما وقتی شرکت‌های بزرگ، تکنولوژی‌ و دستاورد سالهای اخیر علم را با قیمت تجاری و به صورت گسترده، وارد فضای عمومی جهان می‌کنند، می‌توان گفت که دنیا وارد مرحله‌ی جدیدی شده است.

دوستان عزیز متمم که درس پارادایم را در سلسله مباحث مدل‌های ذهنی خوانده‌اند، شاید زمان خوبی باشد که یک بار دیگر به آن درس فکر کنند و برای ما، در اینجا بنویسند که چنین تغییراتی تا چه حد می‌توانند به تغییر پارادایم منتهی شوند و در چه صورت، ممکن است در حد ابزاری جدید برای کارهای قدیمی باقی بمانند.

چون پاسخ این تمرین را به زودی طی یک یا دو سال آتی به صورت عمومی خواهیم دید و تجربه خواهیم کرد، ارزش آن را دارد که به عنوان یک تحلیل آینده نگرانه، برایش وقت بگذاریم و مدتی بعد، به پاسخ تمرین‌هایمان بازگردیم و ببینیم تا چه حد، توانسته‌ایم مفهوم ابزار و پارادایم را به خوبی درک کنیم.

لینک دانلود فیلم معرفی هولولنز مایکروسافت

تمرین:

بعد از مرور درس پارادایم، تحلیل خود را از اثر این تحول جدید در شکل حداقلی آن (فقط تغییر ابزار) و شکل حداکثری آن (تغییر پاردایم) ارائه کنید.

تقلب ۱: اگر می‌خواهید در زمینه‌‌ی پارادایم به درسی و با دقت بیشتری تحلیل کنید، حتماً مدل مک لوهان در تغییر تکنولوژی‌ را هم یک بار بخوانید تا چارچوب ذهنی بهتری برای تحلیل در اختیار شما قرار گیرد.

تقلب ۲: می‌توانید مقالاتی که وال استریت ژورنال در تحلیل و تایید تاثیرگذاری این تکنولوژی منتشر کرده است را مرور کنید (منبع ۱، منبع ۲) و همینطور نگاهی هم به تحلیل فوربس بیندازید که معتقد است این حرکت جدید مایکروسافت، چندان گام بزرگتری از Nintendo نیست و حتی به اندازه‌ی XBox هم تاثیرگذار نخواهد بود(منبع). شاید نگاهی به گزارش ناسا هم بیندازید خوب باشد که توضیح داده همکاری‌هایش با مایکروسافت در این حوزه، چه تحولی در مسیر اکتشاف مریخ ایجاد می‌کند (منبع)

стрейч братевовосхождение на килиманджаро список вещейчерный пиар в интернете ютубтуры на сафари кения танзанияcaricatures for gigалтеза танзани¤кредит за час в москветур африка танзани¤танзани¤ килиманджаро маршрут мачамевосхождение на килиманджаро карта маршрутакупить чугунную посудаЧугунная посуда технология продвижения бренда его ценность и стоимостьseo services companiesпанели ценаэффективное лечение акнеcar cover jaguar xk120статья наркотики украинаBushnell Trophy Cam Essential 2015what is the exchangebmw z4 m coupe car coverкачественный видеорегистратор

عضویت در خبرنامه

نظرات بسته شده است.