تکنیک تبلیغات حرفه ای مواد غذایی Sushi Roll در پله برقی
همانطور که در تصویر پیش رو می بینید کمپین مواد غذایی Sushi Roll ایده تبلیغاتی هوشمندانه ای از لیست غذاهایش را ما بین پله برقی و کناره های آن قرار داده است تا تنوع منوی غذایی خود را به مخاطبین نشان دهد و از این طریق مردم ترغیب شوند تا برای یک بار هم که شده مواد غذایی Sushi Roll را تست کنند.
تبلیغات در پله برقی یکی از موثرترین و پرنفوذ ترین نوع تبلیغات محیطی است که می تواند اثر ماندگار بر مخاطب بگذارد و مواد غذایی Sushi Roll از این ایده تبلیغاتی برای جذب مشتری و فروش مواد غذایی خود بهره جسته تا علاوه بر معرفی خود در بازار رغبا نشان دهد که طعم بی نظیر و متفاوتی از محصولات مواد غذایی را دارد.
آژانس تبلیغاتی : JWT, استرالیا، سیدنی
مدیر هنری : Chris Moreira
انتشار : March 2008
سوشی چیست؟
سوشی به ژاپنی: すし、鮨、鮓、寿斗、寿し、寿司) خوراکی برنجی در آشپزی ژاپنی است و آمیزهای است از برنج پختهٔ ژاپنی با چاشنی سرکه، چندین گونه خوراک دریایی (بیشتر خام)، سبزیجات و تخم مرغ که به صورت سرد خورده میشود.
در آغاز، سوشی تنها روشی برای نگهداری ماهی بود که در آسیای شرقی رواج داشت ولی پس از راه یافتن به چین، وارد فرهنگ غذایی کشور ژاپن شد. سوشی گونه های فراوانی دارد ولی امروزه در نزد عموم مردم، نام سوشی اشاره کننده به تنها یکی از گونههای این خانوادهٔ غذایی، سوشی ادو است. در این گونه از سوشی بر روی یک قطعهٔ برنجی بیضیمانند، برش نازکی از ماهی گذاشته میشود. ماهی، توفو (فراوردهٔ سویا)، خوراک دریایی، تخممرغ و دیگر خوراکیهای بکار رفته در پُر کردن سوشی، همگی سرشار از پروتئین هستند. علاوه بر آن میتوان ویتامین و مواد معدنی را نیز در خوراکهای دریایی و سبزیجات سوشی پیدا کرد. سوشی بیشتر همراه با چاشنی سس سویا خورده میشود. بهترین روش برای ضدعفونی مواد غذایی پختن مواد است اما این روش در سوشی بکار برده نمیشود. برخی از گونههای ماهی ممکن است، انگل داشته باشند، اما فرایند یخزدگی ماهی، این انگلها را از میان میبرد. به طور سنتی در گذشته برای ضدعفونی کردن این خوراک از واسابی (تُرُب کوهی ژاپنی) و ترشی گاری (ترشی زنجبیل) بهرهمند میشدند. همچنین نوشیدن چای سبز نیز به علت ویژگی آن در پیشگیری از مسمومیت غذایی توصیه میشود. فرایند جهانیشدن سوشی از آمریکا آغاز شد و امروزه سوشی به عنوان یک غذای مفید و مناسب، در جهان آوازه پیدا کرده و در حال تبدیلشدن به غذایی جهانی است.
نظرات بسته شده است.