Take a fresh look at your lifestyle.

۵ تغییر لوگوی ناموفق در دنیای برندها

0

worst

خیلی از برندها با تغییر لوگو خود توانسته‌اند، دیدی جدید از برند خودشان به نمایش بگذارند و سبب شوند که نظر خیلی از افراد به آنها جلب گردد. دقیقا برعکس این اتفاق هم وجود دارد! زیاد پیش آمده که یک کمپانی با تغییر لوگو خود، کلی نقد منفی از سمت کاربران و منتقدان زمینه طراحی و کسب‌وکار دریافت کرده‌است. در ادامه به بررسی ۵ لوگویی می‌پردازیم که طراحی جدید آنها به شدت نقد منفی دریافت کرده‌است:

 

۱) نتفیکیلس – کوییکستر:

اگر نام سریال House of Cards را شنیده باشید، بی‌شک نام نتفیلیکس را هم به گوشتان خورده. این سریال که در سه سال اخیر به یکی از سریال‌های پرطرفدار در سطح جهان تبدیل شده، توسط نتفیلیکس که یک رسانه سیال (Media Streaming) است، پخش می‌گردد. نتفیلیکس در آغاز کار خود، فقط یک سرویس ارسال پستی دی‌وی‌دی بود که بعد تصمیم گرفت شبکه سیال را به سرویس‌های خود اضافه کند.

این کمپانی در سال ۲۰۱۱ تصمیم گرفت که شبکه سیال خود را جدا کرده و به کل نام و لوگوی آن را به کوییکستر تغییر دهد که پس از اعلام رسمی این تغییر، آنقدر نظرات منفی بود که مدیر عامل نتفیلیکس تصمیم گرفت که به کل این تغییر را معلق سازد.

18kycz92taqszpng

۲) مسترکارت

همه شما لوگوی به یادماندنی مسترکارت را در ذهنتان دارید. در سال ۲۰۰۶، این کمپانی تصمیم گرفت که  لوگوی جدیدی را انتخاب کند که دقیقا در نقطه عکس لوگوی اصلی مسترکارت قرار داشت. یک لوگوی نسبتا شلوغ و زیادی گرافیکی که آنقدر توسط عموم مردم ضعیف عنوان شد که این کمپانی در آخر از تصمیم خود صرف نظر کرد و تغییرات بسیار جزیی‌ای روی لوگویش انجام داد تا بهبود یابد.

mastercard-logo-redesign3

 

۳) کِرَفت

کرفت که یک شرکت صنایع غذایی آمریکایی است به شدت به خاطر پنیرهای بی‌نظیر خود، در سراسر دنیا مطرح شده. کرفت پس از اینکه در سال ۲۰۰۹ تصمیم به تغییر لوگوی خود گرفت، بازخوردها بسیار منفی بود و سبب شد که عمر لوگوی جدیدشان بیشتر از ۶ ماه نباشد. پس از طی شدن این مدت زمان، لوگوی کرفت به حالت قبلی خود برگشت.

150903114802-old-new-logos-aol-780x439

 

۴) َAOL:

اِی‌.اُ.اِل. که یک کمپانی سرویس دهنده اینترنتی و رسانه است هم در سال ۲۰۰۶ تصمیم گرفت که لوگوی خود را تغییر دهد. پس از نمایش لوگوی جدید اِی.اُ.اِل، نقدهای متفاوتی بیرون آمد و خیلی از آنها منفی بودند. اکثرا منتقدان معتقد بودند که لوگوی قبلی تاثیرگذارتر بود و با این حال این شرکت تصمیم گرفت لوگوی جدیدش را نگه دارد.

 

۵)لوگوی المپیک لندن:

وفتی که لندن میزبان المپیک تابستانی ۲۰۱۲ شد، تصمیم گرفت که لوگوی متفاوتی از دیگر لوگوهای المپیک طراحی کند که پس از رونمایی از آن نقدها چندان جالب نبود. منتقدان و عموم مردم معتقد بودند که لوگوی المپیک لندن بیشتر شبیه به لوگوی یک برنامه کودک است تا لوگوی مهمترین رویداد ورزشی! البته مشخصا انتظارها از لندن بسیار بالا بود و همه گمان می‌کردند که لوگوی بهتری ارائه خواهد شد.

 

olympic-logo-design

 

به زودی مطلبی در مورد بهترین تغییر لوگوها منتشر می‌کنم که مشخصا برای شما که این مطلب را خوانده‌اید، جالب خواهد بود.

به نظر شما کدام یکی از تغییر لوگوهایی که در بالا عنوان شد، یک شکست بود؟

 

عضویت در خبرنامه

ارسال یک پاسخ