Take a fresh look at your lifestyle.

هندزفری خراب را چطوری تعمیر کنیم ؟

0

برای بسیاری از ما پیش آمده که هندزفری موبایلمان خراب شده و بدون اینکه از خودمان بپرسیم با هندزفری خراب چه کنیم هندزفری را دور انداخته و به دنبال خرید هندزفری جدید رفته ایم.  البته با توجه به قیمت های بالای هندزفری این تفکر درست به نظر نمیرسد و بهتر است برای تعمیر هندزفری کمی تلاش کنیم چراکه تعمیر خانگی هندزفری آنطور که به نظر می‌رسد اصلا کار دشواری نیست. علاوه بر آن با چرخی در سایت های اشتراک ویدئو مثل آپارات و یوتیوپ نیز میتوانید آموزش های هیجان انگیزی از تبدیل هندزفری سیمدار به هندزفری بلوتوث و … نیز مشاهده کنید که البته در واقعیت همیشه منجر به نتیجه مطلوب نمی‌شوند.

اموزش تعمیر هندزفری خراب

خرابی هندزفری موبایل ممکن است به دلایل مختلفی از جمله ، سوختن بلندگو ، پارگی سیم ، نداشتن صدا ، قطع و وصلی صدا  ، خرابی یا پارگی سوکت ، خرابی میکروفون و … بوجود آمده باشد پس طبیعتا تعمیر هر یک از این موارد نیاز به اموزش جداگانه ای نیز دارد به همین دلیل اگر هندزفری اورجینال و گران قیمتی دارید بهتر است برای تعمیر هندزفری خرابتان به نمایندگی آن برند و در غیر اینصورت حداقل به تعمیر کار متخصص و مجرب مراجعه کنید. در صورتی که به هر دلیل تمایل دارید بدون مراجعه به تعمیرگاه هندزفری موبایل خود را در خانه تعمیر کنید میتوانید این مطلب که توسط کارشناسان وب سایت فروش اینترنتی پرشام کالا تهیه شده است را مطالعه فرمایید.

نکته ای که در بحث اموزش تعمیر هندزفری خراب  باید به آن توجه کرد این موضوع است که برخی از مشکلاتی که برای هندزفری ایجاد می‌شود قابل حل نیستند (  بهتر است بگوییم به دلیل کمبود قطعات جانبی ، هزینه بالا و … ارزش تعمیر ندارد ) و به همین دلیل در این آموزش نکاتی که قابل حل هستند مورد بررسی قرار خواهند گرفت و موارد تخصصی را به متخصصین حوزه تعمیر هندزفری می‌سپاریم.

چهار دلیل عمده ای که هندزفری موبایل خراب می‌شود به شرح زیر است:

1-    پاره شدن سیم : منظور از پاره شدن صرفا قطع دوطرف سیم نیست و ممکن است سیم هندزفری ظاهری کاملا سالم داشته باشد ولی از داخل یکی از سیمهای چندگانه هندزفری دچار پارگی یا حتی اختلال در اتصال باشد.

2-    روشن نشدن هندزفری ( در هندزفری های بلوتوث ) : دلایل مختلفی ممکن است داشته باشد ممکن است ایراد از کلید پاور، باتری و حتی  سوختن آی سی شارژ باشد. در موارد بسیاری مشاهده شده که هندزفری بلوتوث خراب نشده و به دلیل خرابی شارژر ، شارژ صورت نگرفته و هندزفری خاموش شده است.

3-    نداشتن صدا : قطع و پارگی سیم های هندزفری و اختلال در سوکت هندزفری ممکن است باعث گردد صدا منتقل نشود علاوه بر این ممکن است سوختن کپسولی بر اثر ضربه وارد شدن به آن باعث صدا نداشتن هندزفری باشد.

4-    قطع سوکت هندزفری ( در هندزفری های سیم دار ) : فشار و جابجایی سیم هدفون منجر به قطعی سوکتی می شود که وظیفه اتصال سیم به گوشی موبایل را دارد.

تعمیر هندزفری در خانه

تعمیر خانگی هندزفری  

همانطور که در بالا هم اشاره شد تعمیر هندزفری در منزل را به عنوان اخرین را حل در نظر بگیرید و هنگام تعمیر خانگی هندزفری احتمالی خرابی دائم هندزفری را مد نظر داشته باشید.

برای تعمیر هندزفری و سایر لوازم همیشه در نظر داشته باشید که ممکن است رفع ایراد بوجود آمده به کاری بسیار ساده و ابتدایی نیاز داشته باشد. برای مثال بسیاری از مراجعان به تعمیرکاران لوازم جانبی موبایل از صدای پایین هندزفری موبایل شکایت دارند و تعمیرکاران نیز در اغلب موارد با شستشوی پد خروجی صدا با الکل و رفع موانع انتقال صدا بخش عمده ای از این مشکل را مرتفع می‌کنند.

برای تعمیر خانگی هندزفری موبایل باید ابتدا مشکل را پیدا کنید. اگر صدای هندزفری قطع شده و با تکان دادن سیم و جابجاکردن آن صدا لحظه ای برقرار میشود بدون شک مشکل از اتصلات هندزفری است و باید به دنبال قطعی در سیم هندزفری یا قطعی در محل اتصال سیم به جک 3.5 میلی متری یا محل اتصال به گوشی های هندزفری باشید. قطعا در اینگونه موارد با کمی تکان دادن سیم محل قطعی را پیدا خواهید کرد. البته میتوانید برای این کار از یک مولتی متر نیز کمک بگیرید.

اگر مطمئن شدید که سیم به دلیل کشیده شدن در محل اتصال به فیش (جک 3.5 میلی متری) دچار پارگی شده با کمک لحیم محل قطعی را مجددا متصل کنید و به هیچ عنوان بخش بلندگو را باز نکنید چراکه سیمهای این بخش ( درایور هندزفری ) بسیار ظریف بوده و حتی ممکن است هنکام بازکردن قاب هندزفری دچار پارگی غیر قابل تعمیر شوند.

در صورتی که قطعی مربوط به اتصالات نباشد احتمال اینکه مشکل از بخش بلندگوی هندزفری یا همان درایور باشد زیاد است که برای تشخصی خرابی درایور باید دست به دامان مولتی‌متر یا اهم سنج شویم. البته در بسیاری از موارد سیم های ظریفی که به بلندگو وارد شده اند قطع و باعث ایجاد مشکل می‌شوند که بهتر است آنها را قبل از هر چیزی برررسی و در صورت قطعی با کمک هویه و قلع اتصال را مجددا برقرار کنید.

تعمیر هندزفری بدون لحیم

مشکلی که بسیاری از افراد برای تعمیر هندزفری در خانه دارند نداشتن ابزار و لوازم است. قیمت خرید هویه و سیم لحیم بسیار بیشتر از یک هندزفری معمولی است. برای تعمیر هندزفری بدون لحیم مجبوریم دو هندزفری خراب را با هم تلفیق کنیم. برای تعمیر هندزفری پاره شده و تعمیر هندزفری که سیمش قطع شده باید

در مرحله ی اول بخش خراب را پیدا کنیم و برای حذف آن تصمیم گیری کنیم. برای مثال اگر محل جک هندزفری خراب بود باید چند سانتی متر بالاتر از آن را با کاتر ، چاقو یا حتی قیچی قطع کنیم. سپس با دقت تمام سیمهای داخلی را لخت میکنیم. دقت داشته باشید در این کار نیاز به دقت بالایی است چراکه سیمهای داخل هندزفری فوق العاده ظریف و حساس هستند. برای راحتی کار میتوانید از یک فندک برای این کار کمک بگیرید. هندزفری دوم را نیز به همین شکل آماده کنید. در بیشتر موارد سیم های هندزفری بیش از سه تا پنج سیم هستند. دو تا از سیم ها مربوط به میکروفن و سه تای آن به هدفون مربوط است. سیم طلایی چند رشته ای در بالای سیم سفید نازک میکروفن است. اغلب اوغات سیم زمین طلایی (زرد) مربوط به میکروفن و سیم هندزفری سمت چپ آبی و سیم هندزفری سمت راست قرمز است. البته این یک استاندارد بین المللی نیست و ممکن است بسته به تولید کننده هندزفری رنگ سیمها نیز تغییر کند. در نهایت سیم‌ها را با چسب به یکدیگر متصل می‌کنیم.

اکنون که موفق شدید هندزفری موبایل خود را تعمیر کنید توصیه میکنیم 10 تکنیک ساده برای سالم ماندن هندزفری را در مجله خبری سایت پرشام کالا مطالعه کنید.

ارسال یک پاسخ