Take a fresh look at your lifestyle.

شعار تبلیغاتی از سیر تا پیاز

شعار تبلیغاتی از سیر تا پیاز

شعار تبلیغاتی عبارتی است که در زمینه های گوناگون تجاری، مذهبی، سیاسی و… به کار می رود و به صورت یک شعار می تواند بیان کننده فلسفه و برند و یا نهاد باشد و آن را یادآوری کند. برای شعار تبلیغاتی نام دیگر اسلوگان (Slogan) نیز گفته می شود.

شعار تبلیغاتی در واقع یکی از روش های بازاریابی محسوب می شود و در این روش برند شما باید در قالب چند کلمه هدف خود، محصول و خدمات برند را به مخاطب انتقال دهد.

در این مطلب سعی کرده ایم لیستی از مفیدترین مقالات در رابطه با متن تبلیغاتی را جمع آوری کنیم تا با مطالعه آنها بتوانید اطلاعات کاملی در این رابطه کسب کرده و بهترین شعار تبلیغاتی را برای برند خود ایجاد کنید.

اسلوگان یا شعار تبلیغاتی چیست؛ چگونه می‌توان شعار تاثیرگذار نوشت؟

اسلوگان یا شعار تبلیغاتی چیست؛ چگونه می‌توان شعار تاثیرگذار نوشت؟

حتماً هنوز هم جملات و عباراتی مانند «هر روز بهتر از دیروز» و «انتخابی مطمئن» را به خاطر دارید. به مواردی از این دست، slogan یا شعار تبلیغاتی می‌گوییم. طبیعتاً قدرت شعارهای تبلیغاتی را نباید دست کم گرفت؛ اما در عین حال تهیه یک شعار تبلیغاتی به‌یادماندنی مانند موارد بالا معمولاً دشوارتر از چیزی که درواقع هست به نظر می‌رسد. بد نیست بدانیم که ریشه کلمه slogan به اسکاتلند برمی‌گردد و به معنی «فریاد جنگ» است؛ یعنی کاری که سربازان پیش از ورود به میدان مبارزه انجام می‌دادند. به‌طورکلی، شعار تبلیغاتی یک گزاره کوتاه (تقریباً به کوتاهی همان فریاد) و سهل آموز است که از طریق آن کسب‌وکار مورد نظر به سرعت در ذهن مشتری تداعی می‌شود. شعارهای تبلیغاتی فراوانی وجود دارند که سال‌ها در یاد و خاطر مردم باقی مانده و به پایه و اساس کمپین‌های تبلیغاتی و بازاریابی بی‌شماری تبدیل شده‌اند؛ به‌عنوان نمونه می‌توان به شعار تبلیغاتی نایکی با عنوان Just Do It (فقط انجامش بده) یا شعار تبلیغاتی اپل با عنوان Think Different (متفاوت فکر کنید) اشاره کرد. برخی از شرکت‌ها بیشتر از یک شعار تبلیغاتی دارند و شعار تبلیغاتی برای بسیاری از شرکت‌ها جایگاهی به اهمیت نام برندشان پیدا کرده است. داشتن یک شعار تبلیغاتی تأثیرگذار و به‌یادماندنی مزایای متعددی دارد. به‌عنوان مثال، یک شعار تبلیغاتی مختصر و مفید و خوش آهنگ را می‌توان در هر تبلیغاتی به کار برد و به کمک آن، فضای هماهنگ‌تر و پخته‌تری را در کمپین‌های تبلیغاتی به وجود آورد. به علاوه، می‌توانید از شعارهای تبلیغاتی (به‌تنهایی یا در کنار لوگوی کسب‌وکار) به‌عنوان نوع ظریفی از تبلیغات در هر کجا که بخواهید استفاده کنید. در مجموع، شعار تبلیغاتی یک راهکار کم هزینه و در عین حال بسیار مؤثر برای تبلیغات و گسترش دامنه دسترسی به مشتریان هدف است…

باید ها و نباید های شعار تبلیغاتی

۱- شعار تبلیغاتی باید به آسانی به خاطر سپرده شود: شعار تبلیغاتی باید به آسانی به خاطر سپرده شود و دیر از ذهن ها فراموش شود. برای به خاطر سپاری آسان یک شعار می توان از کلمات موزون و جناس و شعرگونه استفاده کرد. به همین دلیل است که اکثر شرکت ها در آگهی های تبلیغاتی خود از واژه های شعرگونه و تصاویر متحرک استفاده می کنند.

۲- شعار تبلیغاتی تا حد امکان کوتاه باشد: هرچه شعار تبلیغاتی کوتاه تر باشد، تبلیغ مؤثرتر خواهد بود و تأثیر بیشتری بر مشتری می گذارد و بهتر به یاد می ماند. به یاد داشته باشید بهترین شعارهای دنیا معمولا پنج کلمه بیشتر نیستند.

۳- شعار تبلیغاتی باید عامیانه باشد: اگر مردم عادی مشتریان شما هستند از کلمات تخصصی و حرفه ای استفاده نکنید، همچنین بهتر است شعار شما احساسی باشد تا منطقی زیرا بیشتر خریدها احساسی هستند تا منطقی.

۴- شعار تبلیغاتی باید حداقل یک مزیت و برتری را نسبت به رقبا بیان کند: باید با شنیدن شعار تبلیغاتی پی به مزیت رقابتی برد، همچنین نیازی از مشتری را که می تواند برطرف کند مشخص کرد. به شعاری که تاژ برای خود انتخاب کرده و بر کیفیت محصول اشاره دارد دقت کنید؛ «همیشه کیفیت، همیشه تاژ.» درحالی که رقیبش شامپو پرژک این شعار را انتخاب کرده «طبیعت منشأ پاکیزگی.»

۵- شعار تبلیغاتی باید باورپذیر باشد و دور از ذهن نباشد: اگر یک شعار آنقدر دور از واقع باشد که تمسخر شنونده را برانگیزد و در او احساس منفی ایجاد کند، در فروش تأثیر منفی ایجاد می کند. برای مثال می توان به شعار قبلی چسب رازی اشاره کرد؛ «چسب رازی، بهترین چسب دنیا.» آیا به نظر شما چسب رازی بهترین چسب دنیاست؟ به همین منظور چسب رازی شعار خود را تغییر داده است، به طوری که دور از ذهن نباشد و همچنین موزون بودن خود را حفظ کند. به دو کلمه متناسب رازی و راضی دقت کنید؛ «همه راضی، از چسب رازی.» مثال دیگر شرکت هواپیمایی مالزی که چندی پیش یکی از هواپیمای شرکت ناپدید شد و هیچ خبری از آن نشد. پس از ین ماجرا شرکت جهت افزایش مشتریان خود شعار زیر را انتخاب کرد؛ «اگر نمی دانید به کجا می خواهید سفر کنید، پروازهای مالزی را انتخاب کنید.» انتشار این شعار باعث خشم بازماندگان قربانیان هواپیمای ناپدید شده مالزی شد که در نهایت شرکت مجبور شد شعار خود را حذف کند.

۶- شعار تبلیغاتی باید متمایزکننده محصول یا خدمات باشید: شعار تبلیغاتی باید تفاوت یک محصول با محصول های شرکت رقیب را به روشنی نشان دهد. برای مثال می توان شعار زیر را ذکر کرد…

تفاوت تگ لاین و شعار تبلیغاتی و ۱۰ روش را برای خلق یک Tagline تاثیرگذار

تفاوت تگ لاین و شعار تبلیغاتی و 10 روش را برای خلق یک Tagline تاثیرگذار

شعارها به فروش محصولات ارزانی که ریسک چندانی ندارند و ناخودآگاه خریده می شوند، کمک می کنند. شعار، مأموریت کمپانی را در چند کلمه خلاصه می کند و یک فکر ساده را در ذهن مصرف کنندگان جایگزینی می سازد. همچنین وقتی شما راز رسانه های مختلف استفاده می کنید، شعارهای وحدت می آفرینند. در زمینه های سیاسی هم بسیار مؤثرند. شعارهای مؤثر همواره باید تکرار شوند و این به مفهوم شعاری کوتاه است که به خاطر سپردنش ساده و تکرار نیز هم دلپذیر است. متخصصی می گوید: یک شعار به مفهوم دو یا سه کلمه یا احتمالاً دو سه عبارت کوتاه است که در ذهن افراد کاشته می شود. اگر موفق شدید، مردم ناخودآگاه تمایل به استفاده از محصولتان خواهند داشت و در میان خود شروع به صحبت در مورد آن می کنند.

تفاوت تلنگر (Tagline) و شعار (Slogan)

را بدانیم چون هر دوی آنها شعار تبلیغاتی هستند و گاها با یکدیگر اشتباه گرفته می‌شوند. – تلنگر (Tagline) : تلنگر، شعار ثابت یک برند است. مثلا: همراه اول: «هیچکس تنها نیست!» – دیجی کالا: «بررسی، انتخاب و خرید آنلاین» – سایپا: «سایپا، مطمئن» – ایران خودرو: «راه تو را می‌خواند» – نایکی: «Just Do It!» – اپل: «Think Different» و… – شعار (Slogan) : شعارهای متغیر یک برند، که در فعالیت‌های بازاریابی و تبلیغات، معمولا برای هر کمپین، به گونه‌ای متفاوت است.

مثلا: «خوش خطی برازنده شماست!» – همراه اول؛ کمپین فروش خطوط رند – «حسابی راحت!» – بانک دی؛ خدمات بانکی اینترنتی (این شعار هم در نوع خود یکی از جالب ترین هاست! اگر دقت کنید، به دو طریق می توان آن را خواند، که هر دوی آن ها مرتبط به اینترنت بانک است!) – «خودشو نمی گیره!» – فامیلا؛ شعار استفاده شده در روغن ذرت و…

حال که تفاوت اصلی این دو نوع شعار تبلیغاتی را فهمیدیم، به شما ۱۰ روش را برای خلق یک Tagline تاثیرگذار معرفی می‌کنیم.

۱) تلنگر (Tagline) باید ساده باشد: اگر شما نتوانید در ۵ الی ۷ کلمه، مفهوم خدمات، چشم انداز و اهداف برند خود را بیان کنید، در ارتباط بامخاطبان خود به مشکل خواهید خورد. یک شعار تبلیغاتی، صرفا این نیست که بخواهیم کالا یا خدمات‌مان را توضیح دهیم! در Tagline، شما به نوعی باید راستا و چشم انداز شرکتتان را برای مخاطب به نمایش بگذارید.

۲) از تاثیر جلسات بازاریابی در آن جلوگیری کنید: امروزه بسیاری از جملات تبلیغاتی، برگرفته از آرزوها و خواسته‌های مدیران بازاریابی آن شرکت است. جملاتی مصنوعی و خشک و بی روح، مثلا جمله «خیلی خوبه» از مک دونالد یا «میخواهمش!» از شرکت سورس و… این چنین جملاتی واقعا از بطن جامعه سرچشمه نگرفته و صرفا تلاش می کند تا یک مفهوم را تلقین کند و معمولا این روند با شکست مواجهه می‌شود…

چه چیزهای باعث جذابیت شعار تبلیغاتی می‌شوند؟

چه چیزهای باعث جذابیت شعار تبلیغاتی می‌شوند؟

شعار تبلیغاتی جمله‌ای است که محصول یا خدمات شرکتی را در قالب چند کلمه به مشتری توضیح می‌دهد. شعار تبلیغاتی نیز مانند لوگو، به‌منظور تبلیغات استفاده می‌شود. لوگوها نماینده‌ی بصری برند هستند؛ درصورتی که شعارها اهداف برند را به‌صورت نوشتاری بیان می‌کنند. شعار تبلیغاتی و لوگو هردو به اندازه‌ی نام شرکت برای جلب توجه مشتری اهمیت دارند؛ با این مزیت که قابل فهم‌تر هستند و به خاطر سپردن آن‌ها راحت‌تر است. هدف از ساختن شعار تبلیغاتی این است که مردم پیام برند را به خاطر بسپارند. گاهی اوقات نام برند فراموش می‌شود؛ اما شعار تبلیغاتی آن در ذهن دیگران خواهد ماند. هر چقدر شعارهای تبلیغاتی خلاقانه‌تر طراحی شوند، شانس موفقیت شما را افزایش می‌دهند. ما در این مقاله‌ی زومیت قصد داریم نکاتی را که باعث جذاب شدن شعار تبلیغاتی می‌شوند، بررسی کنیم. همچنین مراحل ساختن شعار و تعدادی از شعارهای تبلیغاتی معروف‌ترین برندها را نیز به شما معرفی می‌کنیم. چه چیزهای باعث جذابیت شعار تبلیغاتی می‌شوند؟

عوامل مختلفی در جذابیت یک شعار تبلیغاتی مؤثر هستند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان موارد زیر را نام برد:

۱- سادگی و کوتاه بودن: یک شعار تبلیغاتی تنها در صورتی جذابیت دارد که مخاطبان به‌سرعت متوجه نکته‌ی آن شوند. درواقع شعار شما تنها چند ثانیه فرصت دارد تا توجه مخاطب را به خودش جلب کند. بنابراین هر چقدر ساده‌تر باشد، فهم آن نیز بیشتر می‌شود. به یاد داشته باشید که یک شعار تبلیغاتی هیچ موقع نباید بیشتر از یک جمله باشد. تا جای ممکن جملات را کوتاه کنید. به جای به کار بردن چند کلمه، از لغاتی استفاده کنید که چند معنی می‌دهند.

۲- حفظ یکپارچگی: یکی از مهم‌ترین عواملی که باید در بازاریابی برند رعایت شود این است که شعار تبلیغاتی شما با لوگو و نام شرکت همخوانی داشته باشد.

۳- تمرکز بر وجه تمایز: هر برندی بر یک موضوع خاص تمرکز می‌کند و سعی می‌کند در آن موضوع قوی‌تری از بقیه ظاهر شود. بهتر است که این موضوع در ساختن شعار تبلیغاتی نیز به کار رود. به‌عنوان مثال اگر مزیت برند شما، قیمت کمتر نسبت به سایر رقبا است، این موضوع را در شعار تبلیغاتی خود نیز عنوان کنید.

۴- حفظ ماندگاری با گذشت زمان:به‌عنوان مثال شعار تبلیغاتی اپراتور مخابراتی ورایزن را در نظر بگیرید. این شرکت سال‌ها پیش عبارت «صدامو می‌شنوی؟» را برای شعار تبلیغاتی خود استفاده کرد. تکنولوژی در آن زمان پیشرفت زیادی نکرده بود و همین موضوع باعث موفقیت این شعار تبلیغاتی شد. اما امروزه کیفیت مکالمه‌ی تمام تلفن‌های همراه واضح است. بنابراین این برند مجبور شد که برای هماهنگی با تکنولوژی روز دنیا شعار خود را عوض کند. شما هم باید پیشرفت تکنولوژی را در نظر بگیرید و از عباراتی استفاده کنید که با گذشت زمان قدیمی نشوند…

چرا برند ها برای موفقیت به شعار تبلیغاتی نیاز دارند؟

چرا برند ها برای موفقیت به شعار تبلیغاتی نیاز دارند؟

در این مقاله سعی نموده ایم شما را با نحوه ایجاد یک شعار تبلیغاتی جذاب و فوق العاده برای مخاطبان آشنا نماییم. به راستی که راه های مختلفی برای جذب مخاطب در کسب و کارها وجود دارد و یکی از این روش ها که در این مقاله قصد توضیح آن را داریم انتخاب شعار تبلیغاتی مناسب برای کمپین ها ، کسب و کارها و … است که می تواند باعث افزایش فروش هرچه بیشتر شما و برند تجاری تان شود. حتما توصیه می نماییم این مقاله را تا انتها بخوانید و در صورت نیاز با مشاوران پارماتیک تماس حاصل نمایید. شعار چیست؟ عبارت و حرفی است که دارای نظرات دسته جمعی و گروهی افراد است . شعار همانند پرچم برای شناسایی یک گروه است و این گروه ها توسط شعار هایشان شناسایی می شوند . همانند شعارهای انتخاباتی که در ایام انتخابات از طرفداران آنان می شنویم ، یا شعار سیاهپوستان ( freedom now ) که برای بیان نظر و عقیده ی خود گفته می شود. شعار تبلیغاتی (slogan): شعار برند یا شعار تبلیغاتی یک کلمه یا حرف و عبارت تبلیغاتی است که با معرفی محصول یا کمپانی یا سازمانی ویژگی های آن را شرح و توضیح می دهد . شعار برند در هر تبلیغات محصول، کمپانی و سازمان تکرار می شود. شعار تبلیغاتی از شاخه های روش تبلیغاتی است که برندها درباره ی محصول خود برای جامعه ی مشتریان در چند کلمه توصیف می کند . می توان گفت که شرکت ها و برندها یا سازمان ها با شعار های تبلیغاتی منظور و اهداف خود را در قالب نوشتاری بیان می کنند. نمونه هایی از شعار های تبلیغاتی: اپل : Think Different (متفاوت بیاندیش) : محصولات اپل از نظر ساختار و کاردهی تفاوت جالبی با محصولات سایر کمپانی ها و برند ها دارد . متفاوت بودن محصولات اپل را همگان می دانند . این شعار از دو کلمه تشکیل شده و به کسانی که از این محصولات استفاده می کنند حس تفاوت با سایر را می دهد و این حس جدیدی است که تصور می کنند طرز تفکر متفاوتی دارند . قیمت سهام اپل چندی پس از انتشار این شعار تبلیغاتی ۳ برابر شد!!! استیو جابز می گوید :ما اعتقاد داریم هیچ چیز زیباتر از سادگی نیست ، ما اعتقاد داریم همگان باید متفاوت فکر کنند تا جهان پیشرفت کند ، اعتقاد داریم همه اتفاقات بد و خوب زندگی بشر اجزایی است از یک جورچین به هم پیوسته که وجود آنها برای تکامل انسان ضروری است. ام اند ام : Melts in Your Mouth,Not in Your Hands ( در دهانتان آب می شود نه در دست هایتان ) : این شعار تبلیغاتی توسط شرکتی که محصولاتش اسمارتیز است توانسته خودش را موفق تر و متمایز تر نسبت به رقبایش به مشتریان نشان بدهد . روکش هایی که روی اسمارتیز های این برند وجود دارد مانع آب شدن در دست می شود . ام اند ام با توجه به این که شکلات ها پس از گرم شدن آب می شوند توانسته به خوبی تفاوتش را با سایر برندها ایجاد کند. نایک : Just Do It ( فقط انجامش بده ) : برند نایک در اولین روزهای به وجود آمدنش ، کفش های دو مخصوص ماراتن تولید می کرد . شعار تبلیغاتی نایک می گویید که اگر می خواهی قهرمان شوی ،فقط انجامش بده تنها چیزی که باعث موفقیت تو می شود و همچنین مشتری را تشویق می کند که از موانع سخت بگذرند . برند نایک با این شعار توانسته بسیار محبوب و فراتر از یک برند ورزشی در یادها ماندگار شود…

چطور یک شعار تبلیغاتی فوق‌العاده بنویسیم؟

چطور یک شعار تبلیغاتی فوق‌العاده بنویسیم؟

زمستان در راه است… این جمله چه تاثیری روی شما دارد؟ یاد شخص یا موضوع خاصی می‌افتید؟ اگر با تصویر زیر برای شما مرتبط است که آن را در ذهن داشته باشید اگر هم اصلا نمی‌دانید اینها چی هستند و کی هستند پیشنهاد می‌کنم سریال بازی تاج و تخت را ببینید. انگار این موضوع هیچ ربطی به شعار تبلیغاتی نداشت ولی در واقع این شعار ها و جمله‌های زیبا و کوتاه تا حد زیادی باعث شدند این سریال پر طرفدار شود. شعار (slogan) چیست؟ حتما سریع به یاد تظاهرات و راه پیمایی و فریاد افتادید. ولی شعار فقط محدود به اینها نیست. شما حتی برای ادامه زندگی و برنامه ریزی نیاز به یک موتو (motto) یا شعار شخصی دارید که هدف‌ها و شخصیتتان را هر روز به شما یاد آوری کند. همانطور که هر کسی نیاز به شعار شخصی خودش دارد معرفی و تبلیغ یک برند هم باید منحصر بفرد و جذاب باشد. خب الان می‌دانید که شعار تبلیغاتی چقدر برای موفقیت یک برند مهم است. چه چیزی یک شعار تبلیغاتی را خاطره انگیز و جالب می‌کند؟ اگر همین الان به فکر این هستید که یک شعار تبلیغاتی خوب برای کسب و کار خودتان خلق کنید، حتما شعاری می‌خواهید که برند شما را خیلی خلاصه و به یاد ماندنی، معرفی کند، اینطور نیست؟

بیایید در این مطلب به دنیای sloganها وارد شویم و ببینیم برای خلق یک شعار فوق العاده تبلیغاتی باید چه چیز هایی را بدانیم.

شعار‌های تبلیغاتی موفق در جهان

واشینگتن پست گزارش می‌دهد که ۴ شعار تبلیغاتی در جهان، قدرتمند‌تر و به یاد ماندنی‌تر از بقیه هستند:

فقط انجامش بده! (نایک)
من عاشقشم (مک دونالدز)
به شیوه خودتان درست کنید (برگر کینگ)
در دهانتان آب می شود نه در دستتان (ام اند امز)
این شعار‌های تبلیغاتی در ذهن شما حسابی ماندگار شده اند، حتی اگر این محصولات را ببینید هم شعار تبلیغاتی در ذهنتان نقش می‌بندد.

واشینگتن پست، اخیرا لیست شعار های پرطرفدار را کامل‌تر کرده است:
چه چیزی در کیف پول شماست؟ (کردیت کارت کپیتال وان)
قوی برای یک مرد، ولی ساخته شده برای یک زن (سیکرت دئودورانت)
ویرجینیا برای عاشقان (توریسم ویرجینیا)
اونا عااااااالی هستند! ( غلات صبحانه فلیکز)
برای اینکه یک شعار تبلیغاتی جذاب و به یاد ماندنی، برای کسب و کارتان خلق کنید، برای شما چند پیشنهاد داریم: برای شعار تبلیغاتی از جمله‌های ساده و کوتاه استفاده کنید – یک برند قدرتمند را تصور کنید برای مثال شامپو بچه جانسون، اگر این برند از این جمله استفاده می‌کرد آیا موفق بود: این شامپو باعث می‌شود چشم‌های کودک شما اذیت نشود و اشک نریزد. به جای آن از جمله ساده اشک بس است استفاده کرده. پس برای شعار تبلیغاتی بیشتر از ۹ یا ۱۰ تا کلمه لازم نیست…

شعار تبلیغاتی پروژه های مطرح در دنیای ارزهای دیجیتال چیست؟

شعار تبلیغاتی پروژه های مطرح در دنیای ارزهای دیجیتال چیست؟

ساتوشی ناکاموتو با ایجاد بیت کوین به عنوان ارز رمزنگاری شده و دیجیتال دنیای جدیدی را خلق کرد که پیش زمینه ای برای گسترش کوین ها و پروژه های بزرگتر بودند. ساتوشی با خلق بیت کوین سعی داشت که ارزی اراپه بدهد که غیرمتمرکز باشد و واسطه ها را در انجام مبادلات حذف کند. با اینکه بیت کوین نوآوری جدید و جالبی است اما این ارز دیجیتال به دلیل حجم کم بلاک های آن و همچنین سرعت پایین تایید تراکنش نتوانسته است به عنوان ارز دیجیتالی پدیدار شود که بین عموم گسترش یابد و در تمام زمینه ها قابل استفاده باشد. پس از معرفی و شناخت افراد با بیت کوین و درک اینکه نمی توان از بیت کوین در تراکنش های روزانه و آنی استفاده کرد پروژه و تیم های زیادی شکل گرفتند و ایده های جدیدی در جهت عرضه ارز دیجیتال خود ارائه کردند که بتواند مورد استفاده عموم قرار گیرد. ارزهای دیجیتال جدیدی که هر یک با شعار تبلیغاتی تیم پروژه خود پا به این عرصه گذاشتند. معمولا اکثر پروژه ها که در صنایع مختلف شروع به فعالیت می کند با هدف یا شعار خاصی کار خود را آغاز می کنند که با آن شعار چکیده ای از هدف خود را در خصوص عرضه آن پروژه بیان می کنند. در این مقاله قصد داریم برخی از ارزهای دیجیتال که با شعار تبلیغاتی پا به این عرصه گذاشتند را معرفی کنیم تا با شعار تبلیغاتی و اهداف آنها آشنا شوید.

شعار پروژه های مطرح در دنیای ارزهای دیجیتال:
زیلیکا: ایده خود را عملی کن – make your idea possible

– تتر: پولی دیجیتال برای عصری دیجیتال – Digital money for a digital age

– الکترونیوم: انقلابی در اکوسیستم پرداخت دیجیتال جدید – A revolutionary new digital payments ecosystem

– دش: پول دیجیتالی یعنی دش – Dash is Digital Cash

– ترون: اینترنت را غیرمتمرکز کن – Decentralize the web

– ریپل: دارایی دیجیتال مخصوص پرداخت ها – The Digital Asset for Payments

– ایاس: مستحکم ترین زیرساخت برنامه های غیرمتمرکز – The most powerful infrastructure for decentralized applications

– بایننس: جهان را مبادله کن – exchange the world

– مونرو: ارز دیجیتال خصوصی – Private Digital Currency

– آیوتا: تعریف تازه ای از اعتماد، ارزش و مالکیت – redifining trust,value, and ownership

– نئو: شبکه ای آزاد برای اقتصاد هوشمند – An Open Network For Smart Economy

– زی کش : آینده پول در دستان دنیای دیجیتال، غیرمتمرکز و خصوصی – The future of money is digital, decentralized and private

– تزوس : تزوس عامل رسمیت بخشیدن نظارت بلاک چین – Tezos is formalizing blockchain governance

– کیوتام: معرف اقتصاد بلاک چین – Defining the blockchain exonomy

– هولوچین: فراتر از بلاک ها بیاندیشید – Think outside the blocks

– زیرو ایکس : تحکیم صرافی های غیرمتمرکز – Powering Decentralized Exchange

– آگر: تقویت بازارهای پیش بینی – Powering Prediction Markets

– دکرد: دکرد، ارز دیجیتالی مستقل – Decred is an autonomous digital currency.

– لیسک: دسترسی به قدرت بلاک چین – Access the power of blockchain

– استیم: تحکیم جوامع و فرصت ها – Powering Communities and Opportunities…

معیارهای کلی در طراحی شعار تبلیغاتی خوب

معیارهای کلی در طراحی شعار تبلیغاتی خوب

شعارهای تبلیغاتی مشخصاً با زندگی ما سر و کار دارند. شعارها خلق می‌شوند تا بر زندگیِ ما (مصرف‌مان، انتخاب‌مان) اثر بگذارند. بنابراین نمی‌توانند از متنِ زندگی و دلمشغولی‌ها، غرایز، احساسات و حواس پنجگانه دور باشند.

چند معیار کلی در طراحی شعار تبلیغاتی خوب

معیارهایی که در ادامه می‌آورم ممکن است امکانِ تغییر و بهبود داشته باشند، اما تا اینجای کار اطمینان دارم شعار تبلیغاتی خوب باید این ویژگی‌ها را داشته باشد: سادگی و روان‌بودن (یک شعار تبلیغاتی خوب باید به‌آسانی در ذهن جای بگیرد و تکرارِ آن در زبانِ گفتار و نوشتار ساده باشد) تکیه بر پیش‌فرض‌های ذهنی مخاطب (بهتر است شعار تبلیغاتی روی پیش‌فرض‌های ذهنی جامعۀ مخاطبش تأکید داشته باشد. مثلاً اسلوگان ویژۀ ماه مبارک رمضان در جامعه‌های اسلامی، یک نمونۀ گل‌درشت از رعایتِ پیش‌فرض‌ها هستند.
نمونۀ ساده‌تر و ظریف‌تر تکیه روی ترافیک و شلوغی شهر تهران در برخی شعارها است؛ شعارهایی که ساده‌تر شدنِ زندگی با استفاده از یک خدمت یا محصول را نوید می‌دهند یا یک رویا را دست‌یافتنی جلوه می‌دهند.)
ملموس بودن (حتی شعارهای انتزاعی هم می‌باید حسِ نزدیکی به مخاطب بدهد. مثلاً شعارِ شرکتِ تولید گوشی همراه OnePlus چنین است: Never Settle =تقریبا: سکون هرگز، توقف هرگز) که با توجه به زمانۀ ما، دغدغۀ مردم و نوعِ محصول، حسِ جاه‌طلبی و برتری‌جویی مخاطب را قلقلک می‌دهد.)

بازی با یک حسِ درونی یا حواس پنجگانه (خمیردندانِ Signal White Now شعاری با این مضمون دارد: لبخندی سفیدتر. این شعار فوراً ذهنِ شما را روی دندان‌هایتان و وضعیتِ سفیدی یا زردی‌اش متمرکز می‌کند. از این جهت شعاری موفق در بازی با حواسِ پنجگانه است. مثلِ دیگر: شعار تبلیغاتی و تیزر تبلیغاتی نسخۀ تازۀ مرورگر فایرفاکس End wait face که روی سرعت در برابرِ انتظار و کندی تمرکز دارد و حسِ سریعتر شدن و حالِ بهتر را منتقل می‌کند)

هماهنگی با جامعۀ مخاطب (نمونه‌های جالبی از شکست‌های بزرگِ کمپین‌های شرکت‌های بزرگ وجود دارد. نقطه‌ضعفِ اغلب‌شان بی‌توجهی به جامعۀ مخاطب در انتخاب شعار یا ترجمۀ شعار بوده است.)

شخصیت داشتن (کسب و کارِ شما هر چه که باشد، شعار تبلیغاتی‌تان می‌باید معرفِ شخصیتِ برند شما باشد. برند نامِ تجاری شما نیست بلکه احساسی‌ست که در مخاطب برمی‌انگیزید. احساس نرم‌نرم و براساسِ جزئیاتِ رفتاریِ کسب و کارِ شما شکل می‌گیرد. به هر روی، شعارِ شما باید شخصیت داشته باشد و به‌سختی قابلِ انتقال به یک برندِ دیگر باشد)

دوستانه بودن (با در نظر گرفتنِ شخصیتِ برند، شعار تبلیغاتی خوب می‌باید دوستانه باشد. یعنی امری و دستوری و از موضعِ بالا نباشد و مخاطبانش را بی‌فهم و شعور تصور نکند.)

انگیزه‌بخش بودن (چه بهتر که شعارِ تبلیغاتی مخاطب را انگیزه‌مند کند. اگر مخاطب با شنیدن یا خواندنِ شعار تبلیغاتی احساس کند قادر است به دستاوردی مادی یا معنوی برسد، آن شعار یک شعار تبلیغاتی خوب از کار درآمده است. در عینِ حال یادمان باشد بهترین شعار تبلیغاتی ذهن را بیش از اندازه درگیر نمی‌کند! قرار نیست اصلِ موضوع به حاشیه رانده شود.)…

استفاده از شعار تبلیغاتی چه فوایدی برای کسب‌وکار ما دارد؟

استفاده از شعار تبلیغاتی چه فوایدی برای کسب‌وکار ما دارد؟

“هیچ‌کس تنها نیست”، “زیبا، جادار، مطمئن”، “Just do it”، “Open Happiness” ! احتمالا بعد از خواندن این جمله‌های کوتاه، نام برندی که این شعارها به آن تعلق دارد را به خاطر می‌آورید.

شعار، Tagline یا Slogan که در بعضی موارد با عنوان Mini-Mission Statement یا بیانیه ماموریت کوچک از آن یاد می‌شود، کمک می‌کند تا برندمان را در خلال چند کلمه یا یک جمله کوتاه، توضیح دهیم. کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ بی‌شماری با شعارهای تبلیغاتی متفاوت متولد شده‌اند و از بین رفته‌اند اما تنها تعدادی از آن‌ها هستند که در ذهن مخاطب نقش بسته‌اند. یک شعار زمانی ماندگار است که مختصر، متفاوت و خلاقانه باشد، پیام برند را به‌صورت واضح منتقل کند و به خوبی با تصویر برند همخوانی داشته باشد. نیاز برند به یک شعار، درست همانند نیاز به یک لوگوی مناسب است. شعاری که انتخاب می‌کنیم باید به نحوی باشد که در حافظه‌ها بماند و ما را از دیگر رقبا‌ متمایز کند. البته ناگفته نماند که بعضی از برندهای بزرگ و شناخته شده بیش از یک شعار دارند اما معمولا یکی از آن‌ها ماندگاری بیشتری در حافظه مخاطب داشته است.

همچنین باید در نظر داشته باشیم که شعار، به شدت روی هویت برند اثرگذار است و می‌تواند نقش بزرگی در جایگاه‌یابی یا Positioning ما بازی کند. در ابتدا برای درک بهتر این مبحث، به تفاوت‌های میان Slogan و Tagline می‌پردازیم؛ هرچند که معنی لغوی هر دو، شعار است اما تفاوت‌های ریزی وجود دارد که دانستن‌ آن‌ها برای به‌کارگیری صحیح هر کدام، مفید است. تفاوت‌های میان Slogan و Tagline : مورد استفاده Tagline بیشتر برای تبلیغات و پروموت کردن محصولات کسب‌وکارها است؛ درحالی که Slogan عمومیت بیشتری دارد و علاوه‌بر تبلیغات برای محصول، در تبلیغات سیاسی و مذهبی نیز کاربرد دارد. Tagline بیشتر برای معرفی محصولات است درحالی که Slogan بیشتر برای معرفی کمپین‌هایی مربوط به کسب‌وکارها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در طراحی Tagline معمولا دید وسیع‌تر و زمان طولانی‌تری مد نظر قرار می‌گیرد، در صورتی که طراحی Slogan بسته به موفقیت و نتیجه‌ای که کسب می‌کند می‌تواند کوتاه‌مدت یا بلندمدت باشد.

به صورت کلی کاربرد اصلی Tagline و Slogan تبلیغ محصولات است اما برای طراحی هر دو بهتر است بدانیم که Tagline به نسبت Slogan به‌دنبال اثرگذاری بیشتری روی ذهن مخاطب است. طراحی یک شعار ماندگار، کار ساده‌ای نیست اما توجه به نکات زیر، مسیر را هموارتر می‌کند. علاوه‌بر این خواندن داستان برندهای مختلف و نحوه طراحی شعار و لوگوی آن‌ها نیز می‌تواند دید وسیع‌تری به ما بدهد. در ادامه این نکات را با هم مرور می‌کنیم: راه‌هایی برای داشتن یک شعار مناسب تعهدات‌مان را بیان کنیم: از تعهدات‌مان برای مخاطب بگوییم؛ اینکه قرار است چه ارزشی را برای مخاطب بیافرینیم و چه نیازی را برطرف کنیم. در بازارهای پر رقابت می‌توانیم با شعار، به رقابت با دیگران بپردازیم و به نوعی اطمینان مشتری را جلب کنیم. – احساسات مخاطب را درگیر کنیم: معمولا برندهایی که احساسات و عواطف مخاطب را درگیر می‌کنند، ماندگاری بیشتری در ذهن مخاطب دارند؛ اگر بتوانیم ریتم، جینگل و موسیقی را هم به شعارمان اضافه کنیم مطمئنا نتیجه بهتری می‌گیریم. ریتم تاثیر فوق‌العاده‌ای روی ناخودآگاه مخاطب دارد. – شعار کوتاه و دلنشین انتخاب کنیم: بهتر است از شعارهای پر زرق‌وبرق خودداری کنیم و به دنبال شعارهای ساده، مختصر و مفید باشیم به نحوی که با اولین برخورد، مخاطب پیام اصلی برند را دریابد و تا حدی آن را در ذهن خود نگه دارد. – بامزه باشیم! : این مورد برای همه برندها صادق نیست. در صورتی می‌توان از یک شعار بامزه استفاده کرد که با ماهیت برند، مخاطب هدف و محصول و خدمتی که تولید می‌کنیم تناسب داشته باشد…

بررسی سطوح مختلف شعارهای تبلیغاتی

بررسی سطوح مختلف شعارهای تبلیغاتی

خصوصیات شعار تبلیغاتی

– مزیت اصلی یک محصول یا خدمت را برای مصرف کنندگان فعلی یا خریداران آینده بیان نماید
– تفاوت یک محصول با محصولات شرکتهای رقیب را به روشنی نشان دهد؛ البته با رعایت محدودیت های قانونی مربوطه
– دارای جملاتی ساده، کوتاه، صریح، بدیع و مناسب باشد
– غالباً نکته دار باشد؛ البته در صورت لزوم نه اینکه همه شعارهای تبلیغاتی این گونه باشند
– با «شخصیت» صاحب آن شعار تناسب محصولی داشته باشد
– احساس خوشایندی از یک نام تجاری یا محصول به مخاطب بدهد
– احساس «خوب بودن» را در مصرف کننده ایجاد کند
– احساس تمایل یا نیاز را در مصرف کننده برانگیزاند
– به سختی فراموش شود؛ شعار باید به طور ناخودآگاه در حافظه مخاطب حک گردد.

به همین علت است که شعارها معمولاً با ترفندهای به یادآورنده ای نظیر ترانه، تصاویر متحرک، فیلم یا آگهی تلویزیونی همراه می گردند. شرکت های بسیار زیادی وجود دارند که شاید عرضه کننده خدمات یا فروشنده محصولی مشابه با آنچه شما یا شرکتتان عرضه می کند باشند. مشتری که به دنبال محصول یا خدماتی بوده است، از طریقی با شما آشنا شده است.

حال این شما هستید که بایستی تنها ظرف چند ثانیه ، توجه او را به آنچه به او ارائه می دهید، جلب کنید. در غیر اینصورت، ممکن است او را برای همیشه از دست بدهید. ما تنها چند ثانیه فرصت داریم که توجه مشتریان بالقوه مان را به خود، محصول یا خدماتی که شرکت عرضه می کند جلب کنیم. تازه این اول کار است و بعد باید کاری کنیم که مشتریان بالقوه ما بار دیگر و یا چندین بار دیگر به دنبال ما بگردند تا شاید پس از آن با مذاکراتی که با آنان انجام می شود، بتوانیم درصد و نرخ تبدیل را بالا ببریم. یک عنوان خوب باید بتواند توجه مخاطب را به خود جلب کند و یک عنوان حرفه ای باید او را به انجام اعمالی مثل مطالعه ، تحقیق و یا خرید محصول یا کالا ترغیب و تشویق کند.

«شعارهای تبلیغاتی» مثل «عناوین مقالات» و یا «تیتر اخبار» بایستی مخاطب یا مشتری احتمالی را به خود جذب کنند. گیرایی و جذابیت «شعار های تبلیغاتی» برای بالا بردن «فروش» کافی نیست، نگارشِ حرفه ای، خلاقیت و رنگ و لعاب دادن به آنچه برای جذب، حفظ و افزایش تعداد مشتریان لازم است؛ به عنوان یک کارحرفه ای مد نظر ماست.

استفاده از عبارت های کلیشه ای نه تنها به شما کمکی نمی کند، بلکه می تواند فرصت ها، پول و زمان شما را به هدر دهد. واژه ها و عباراتی که برای شعارهای تبلیغاتی خود انتخاب می کنید بایستی آنچنان قوی باشند که بتوانند مشتریانتان را در همان چند ثانیه اول میخکوب کنند و آنان را به انجام آن عملی که شما انتظارش را دارید سوق دهند.

تنظیم شعار تبلیغاتی کار چندان ساده ای نیست. ولی تکنیک هایی نیز برای تنظیم شعار تبلیغاتی مطرح می باشد که در زیر به چند مورد آن اشاره می شود:
۱- بر روی نیاز خاصی تأکید کنید: در این حالت بازار هدف با توجه به اشاره مستقیم به یک نیاز خاص، درک صحیحی از شعار خواهد داشت.
۲- بر اهداف سازمانی تأکید نمایید: شعارهایی که بر مأموریت و اهداف سازمان تأکید دارند، نشان دهنده تعهد سازمان به اهداف و مأموریت هایش نیز می باشد. شعار زیر از این گروه به شمار می رود؛ “صا ایران، هر روز، بهتر از دیروز” که شعار شرکت صا ایران است.

۸ نکته راهنما در مورد چگونگی ارائه یک شعار تبلیغاتی شگفت‌انگیز

۸ نکته راهنما در مورد چگونگی ارائه یک شعار تبلیغاتی شگفت‌انگیز

در این مقاله، به ۸ نکته راهنما در مورد چگونگی ارائه یک شعار تبلیغاتی شگفت‌انگیز اشاره کرده‌ایم، به‌علاوه، پیشنهاد می‌کنیم که چگونه از شعارسازهای آنلاین استفاده کنید. چگونه شعار تبلیغاتی به یادماندنی ایجاد کنیم؟

۸ نکته مفید:
۱- اول لوگو: شعار خود را با یک آرم قدرتمند همراه کنید تا بیشترین تأثیر را داشته باشد. قبل از شروع به دنبال یک شعار و یک لوگوی هوشمندانه برای نشان دادن نام تجاری خود باشید. در حالت ایده آل، بهتر است به طور همزمان شعار تبلیغاتی و لوگوی خود را در قالب یک ترکیب منسجم و متعادل ایجاد کنید. اطمینان حاصل کنید که علامت و شعار مکمل یکدیگر هستند و به یک داستان انسجام می‌دهند. نام های تجاری اصیل از اینکه شعارهای خود را مطابق با اولویت‌های تغییر‌یافته و یا تغییرات بازار ترسیم کنند نمی‌ترسند. این یک فرایند ضروری است که به شرکت کمک می‌کند تا در بازار رقابتی دوام بیاورد. پس اگر احساس می‌کنید نیاز به تجدید شعار دارید، حتماً انجامش دهید!

۲- وقت کافی صرف کنید: اگر قصد دارید یک شعار تبلیغاتی ایجاد کنید، روند کاری خود را به چندین مرحله تقسیم کنید. یک ساعت برای جمع‌آوری اطلاعات در مورد شرکت، یک یا دو ساعت طول می کشد تا دو ایده استخوان دار را مطرح کنید و دو ساعت برای دریافت نظرات دوستان خود، پیشنهادات را مورد بحث قرار دهید، با مشتری خود صحبت کنید، و کار را اصلاح کنید. ایجاد شعار تبلیغاتی حتی برای متخصصان می‌تواند مشکل و چالش برانگیز باشد. حداقل یک روز کاری کامل را صرف کنید. اگر نیاز به کمک یک طراح دارید، محدودیت زمانی خود را به دقت برای او تعریف کنید. شخصی را استخدام نکنید، مگر اینکه مطمئن باشید که مهارت‌های لازم برای ایجاد بهترین شعار برای نام تجاری را دارد. یک چیز دیگراین که هرگز در مورد اشکالاتی که بر نتیجه نهایی کار وارد می‌دانید اغماض نکنید و اگر شعار پیشنهادی را دوست نداشتید، از پیمانکار به جدیت بخواهید که آن را تغییر دهد.

۳- شعار تبلیغاتی هر چه ساده‌تر، بهتر!: برای موفقیت، شعار باید فوراً بر زبان مخاطبان جاری و تکرار شود. شما فقط چند ثانیه برای ایجاد اولین تأثیر درست فرصت دارید، پس از این فرصت به نفع خود استفاده کنید. سعی کنید شعاری پیچیده در عین‌حال ساده را بیابید. تلاش کنید تا ایده های متعددی را امتحان کنید. از کلمات پیچیده و گیج کننده که ممکن است مخاطبان شما را مجبور کنند تا منظور شما را حدس بزنند دوری کنید. شعار تبلیغاتی ایده آل می‌تواند شامل یک جمله کوتاه باشد. شعار “Just Do It” توسط نایک یک نمونه ایده آل است. این پیام فوق العاده الهام بخش است و مناسب همه فرهنگ‌ها است.

۴- از طنز استفاده کنید: اگر برای نام تجاری خود مناسب می‌دانید، با افزودن کمی حس طنز، شعار تبلیغاتی خود را به یادماندنی کنید. شاید تبلیغ ایران رادیاتور را با کاراکتر خرسی به نام عمو یادگار به یاد داشته باشید. عمو یادگار نمیره تو غار!؟ شعار تبلیغاتی آن محصول این بود ” با ایران رادیاتور کی میره تو غار!؟ ” همانطور که می‌بینید، استفاده از شوخی در شعار می‌تواند شرکت و محصول آن را در ذهنها ماندگار کند. با این حال، باید اولویت‌های خود را در نظر داشته باشید. اگر طنز مفهوم مد نظر شما را نرساند بهتر است از ترکیب شعار حذف شود.

نمونه متن تبلیغاتی طنز و خنده دار

 

۵- صادق باشید و خود واقعیتان را فراموش نکنید. درست مثل هر چیز دیگری در زندگی، صداقت نقش اساسی در بیان شعار تبلیغاتی دارد. آیا مطمئن هستید که کسب و کارتان بهترین کیفیت را که شعار تبلیغاتی شما وعده داده است، ارائه می دهد؟ اگر نه، احتمالاً باید آن را تغییر دهید. اگر قصد دارید از کلماتی که توقع ایجاد می‌کنند، مانند “بهترین” و “شماره یک” استفاده کنید، بدانید که این‌ها کلیشه شده‌اند. دوم، حتی اگر شما واقعاً بهترین هستید، در حال حاضر نمی‌توانید اثبات کنید. سعی کنید بدون ادعای زیاد، بالاترین کیفیت و خدمات را نشان دهید. به عنوان یک پیشنهاد، فکر کنید اگر محصول شما می توانست با مشتریانتان صحبت کند به آنها چه می گفت؟…

۱۰ نکته برای ایجاد یک شعار تبلیغاتی به یاد ماندنی

۱۰ نکته برای ایجاد یک شعار تبلیغاتی به یاد ماندنی

ویژگی‌های شعار تبلیغاتی خوب در چند دسته‌ی مختلف جا شدنی هستند: موزون بودن: بخشی از جذابیت مربوط به ویژگی‌های شعار وابسته به همین حوزه است. مفید بودن: اگر بتوانید تمام آنچه را که باید در قالب یک جمله بیان کنید؛ می‌توانید مطمئن باشید که شعار تبلیغاتی جامعی را انتخاب کرده‌اید. واضح بودن: یک شعار هرگز نباید عجیب غریب و نامانوس باشد. یکی از جمله مواردی که تاثیر شعار در تبلیغات عامه را مشخص می‌کند، همین مطلب می‌باشد. بدست گرفتن احساسات مخاطب: تحریک پذیری نکته‌ای کلیدی است که تنها در شعار شما نهادینه شده است.

شاید بتوان مابقی عوامل را در دنیای تبلیغات و بازاریابی موثر دانست، اما نمی‌توان از این نکته غافل ماند. به روز بودن: شما باید به همان سرعتی که تکنولوژی پیشرفت می‌کند؛ شعار و روش تبلیغاتی خود را به همان میزان تنظیم کنید. کامل بودن: این مورد نیز به تکمیل بودن شعار شما برای نمایش دادن خصوصیات پنهان و آشکار شرکت یا سازمان‌تان، در قالب یک جمله خاص باز می گردد. عوامل مؤثر بر شعار تبلیغاتی خوب: بریم سراغ اصل مطلب و آن هم ده موردی است که قول آن را به شما داده بودیم: ۱- برای تاثیر بیشتر شعار، بهتر است از روی ظاهر لوگو انتخاب شود. نکته‌ی اول این است که باید حتما لوگو را طراحی کرده و سپس به انتخاب شعار تبلیغاتی خود بپردازید. شعار با یک آرم به منظور ترویج هویت برند، کار می‌کند. لوگو اصول و بنیادی است که شعار شما براساس آن حقیقت خویش را پیدا می‌کند. البته باید یه یاد داشته باشید که شرکت‌های تجاری در طول مدت فعالیت، شعار خود را عوض می‌کنند. پس در نتیجه اگر احساس می‌کنید که نیاز دارید تا شعار خود را بعد از مدتی برای بهبود تغییر دهید؛ این کار را انجام دهید. شعاری انتخاب کنید که شما را جاودانه کند! ۲- کوتاه و ساده باشد: دومین مورد از عوامل موثر بر شعار تبلیغاتی خوب کوتاه بودن و سادگی آن است. سعی کنید تا شعارتان را حداکثر در ۹ یا الی ۱۰ کلمه خلاصه کنید. در این صورت می‌توانید از تاثیرگذاری آن بر ذهن مخاطب یا مشتری مطمئن باشید. ۳- سازگار باشد: شعار شما، مشخص کننده‌ی این مطلب است که آیا کسب ‌و کار کوچکی دارید، یا یک نام تجاری بزرگ هستید؟ دقت کنید که ویژگی‌های شعار تبلیغاتی شما، لوگو و نام شرکت می‌تواند تصویر برنامه‌ریزی‌ شده‌‌ی شما را تکمیل کند. ۴- توجه به منحصر به فرد بودن: در این رابطه ابتدا باید ببینید که پیشنهاد فروش منحصر به فرد شما دقیقا چیست تا شعار خود از روی آن انتخاب کنید. سپس باید به نوع خدمات و محصولات توجه کنید. شعار تبلیغاتی باید به گونه‌ای باشد که در عین داشتن یک حالت تجاری خاص، فاصله‌ی میان مشتری و شرکت را حذف کند…

روش های نوشتن یک شعار تبلیغاتی خوب برای برندمان + ۱۰۰ شعار تبلیغاتی برتر برندهای معروف جهان

شعار یا همان(Motto) عبارتی چند کلمه‌ای است که برای بیان نظرهای جمعی به وسیله یک گروه ساخته می‌شود. این عبارت می‌تواند درباره یک مفهوم، جریان، سیاست، سازمان و… باشد و ویژگی‌های آن را بیان کند. شعار مانند نشان و علامت یک گروه است و بواسطه آن افراد گروه، یکدیگر را شناسایی می‌کنند. سیاهپوستان با شعار آزادی همین الان! (!Freedom Now) در مقابل جامعه نژاد پرست امریکا قرار گرفتند. مفهوم شعار دادن تنها به راهپیمایی‌ها و تظاهرات محدود نمی‌شود و بسیار فراتر می‌رود. امروز در پله برقی مترو انقلاب بودم و جلویم یک دختر چادری ایستاده بود که روی کیفش یک پیکسل داشت با مضمون I Love Hijab . شعار، گرایش و علاقمندی‌های افراد را بیان می‌کند و به دیگران نشان می‌دهد که آنها به چه گروهی تعلق دارند. شعار برند (Slogan) چیست؟ در گذشته قبل از شروع جنگ، مبارزان با نعره کشیدن روحیه جنگجویی خودشان را به دشمنان نشان می‌دادند. به این نعره‌ها اسلوگان (Slogan) می‌گفتند. به‌ مرور زمان این کلمه وارد تبلیغات شد. شعار تبلیغاتی یا همان Slogan یک عبارت تبلیغاتی است که یک سازمان یا محصول را معرفی می‌کند و ویـژگی‌ها و مزیـت‌های آن را توضیح می‌دهد. این عبارت معمولا در کلیه تبلیـغات سازمان تکرار می‌شود و در ذهـن مخاطـب می‌ماند. شعار تبلیغاتی یکی از اضلاع مثلث هویت برند (لوگو، نام تجاری و شعار) است و امروز تقریبا در تمام برندهای دنیا دیده می‌شود. شعار تبلیغاتی تصویر برند (Brand Image) را توسعه می دهد و آن را به مخاطب می‌شناساند. یک شعار تبلیغاتی حساب شده، برند شما را در ذهن مصرف‌کننده متمایز می‌کند. همانطور که داشتن لوگو و نام تجاری برای یک شرکت حیاتی است، شعار تبلیغاتی نیز برای آنها معجزه می‌کند. لوگو، معرفی تصویری یک برند است و شعار، معرفی کلامی. مردم شاید نتوانند لوگوی شما را ترسیم کنند، اما می‌توانند شعار شما را به خاطر بسپارند! بخاطر سپردن شعار تبلیغاتی راحت است و بیشتر در ذهن مشتری می‌ماند. چرا شعار تبلیغاتی می‌سازیم؟ چون می‌خواهیم پیام اصلی شرکت را در ذهن مشتری حک کنیم. طوری که اگر حتی همه‌ی تبلیغاتمان را هم فراموش کرد، شعارمان را از یاد نبرد! چرا با نداشتن شعار تبلیغاتی ورشکست می‌شویم؟ همانطور که گفتم شعار تبلیغاتی، مانند لوگو و نام تجاری، یک چیز خیلی حیاتی برای بقای برند شماست. اما چرا؟ اگر یک نگاه به موبایلتان بیندازید متوجه می‌شوید. روزانه چند پیام در تلگرام دریافت می‌کنید؟ در واتساپ چطور؟ چند پست در اینستاگرام می‌بینید؟ پیامک تبلیغاتی هم که غیر قابل انکار است. باید قبول کنیم امروز در دنیایی زندگی می‌کنیم که با سرعت نور و از همه جا مورد بمباران اطلاعات قرار می‌گیریم. وب‌سایت‌ها، شبکه‌های اجتماعی، تلویزیون و… ما را متقاعد می‌کنند که انگار در حال غرق شدن در گرداب اطلاعات هستیم. حالا در این شلوغی، آن برندی گوی رقابت را از دیگران می‌رباید که زحمت ما را کم بکند و تنها با یک جمله به هدف بزند. نقش خیره‌کننده شعار تبلیغاتی در رشد کسب و کارها اینجا مشخص می‌شود. یک شعار یا یک شعر تبلیغاتی در شلوغی به راحتی به ذهن سپرده می‌شود و مردم تا سال‌ها آن را به خاطر می‌آورند. میکا میکا میکا…میکای شوکوپارس!…

۶ ویژگی یک شعار تبلیغاتی خوب

6 ویژگی یک شعار تبلیغاتی خوب

شش ویژگی یک شعار تبلیغاتی خوب
۱- شعار تبلیغاتی خوب، چشم­‌انداز شما را تغییر می‌­دهد
بعضی وقت‌ها یک پیام فقط به کمی تغییر زاویه نیاز دارد تا تاثیرگذار شود. همه‌ی ما عادت کرده‌ایم پیام‌­های بازاریابی را نادیده بگیریم و حتی دیگر آنها را نمی‌­بینیم. یکی از قدرتمندترین کارهایی که یک شعار تبلیغاتی می‌­تواند انجام دهد شکستن سدی است که مخاطب در برابر خود کشیده. این کار را می‌­شود با یک رویکرد غیرمنتظره انجام داد. هر داستان زوایای بی­شماری دارد و کار نویسنده این است که بتواند بهترین رویکرد را پیدا کند. عکس بالا، آگهی شرکت «Sage Therapeutics» است که در شعار تبلیغاتی خود، بر اهمیت صحبت درباره افسردگی پس از زایمان اصرار دارد.
خب، این تصویر دارد کار خودش را می‌کند چون به جای اینکه از خوانندگان بخواهد به چیزی ناشناخته توجه کنند، آنها را در جایگاه مادران افسرده می‌گذارد تا بتوانند رنج آنها را تجربه کنند. آیا امکان دارد برخی از خوانندگان این آگهی که به سرعت از آن می‌گذرند، فکر کنند این تصویر درباره‌ی پستانک بزرگسالان است؟ قطعا! اما کسانی که آگهی را کامل بخوانند حتما در آن عمیق خواهند شد. دفعه‌ی بعد که خواستید شعار تبلیغاتی بنویسید، این روش را امتحان کنید.
مستقیم نروید سراغ موضوع اصلی و در عوض از خودتان بپرسید چرا این موضوع اهمیت دارد؟ هر بار که پاسخی می‌نویسید، خودتان را به چالش بکشید تا عمیق‌تر به موضوع نگاه کنید تا داستان عمیق‌تری پشت موضوعتان پیدا کنید.

۲- شعار تبلیغاتی خوب، با مخاطب ارتباط برقرار می‌کند.
استیو جابز در سال ۱۹۹۶ راز خود را فاش کرد. او در مصاحبه ای درباره‌ی خلاقیت گفت: «خلاقیت فقط ایجاد رابطه میان چیزهاست. وقتی از آدم‌های خلاق بپرسید چطور کاری را انجام داده‌اند، کمی احساس گناه می‌کنند چون کار خاصی نکرده‌اند و فقط با دقت به چیزی توجه کرده‌اند و بعد از مدتی موضوع برایشان آشکار شد.» بیایید فکر کنیم به شما گفته‌اند برای یک جفت کتانی جدید یک تبلیغ بنویسید. می‌توانید فقط درباره‌ی وزنِ کم یا نرمی آن بنویسید. این ویژگی را کتانی‌های دیگر هم دارند. اما می‌توانید تمام اینها را بگذارید کنار و به جایش به ایجاد یک ارتباط مفهومی فکر کنید. مثلا میان این محصول و تجربه‌ی احتمالی استفاده از آن. در تبلیغ فوق، دو اتفاق افتاده است. متن تبلیغاتی ، یادآوری می‌کند برای بسیاری از افراد، دویدن فقط به معنای دویدن نیست، بلکه به معنای خلوت کردن با خود، آرامش درون، و بازگرداندن عقلانیت به یک زندگی شلوغ است. علاوه بر این، این تبلیغ از شرکت نایکی فقط به تجربه‌ی دویدن مرتبط نیست، بلکه صدای حرکت کفش روی آسفالت را هم تداعی می‌کند. داستان شعار تبلیغاتی عکس بالا، محو شدن پیچیدگی‌های زندگی یک نفر و جایگزینی آن با سادگی و شفافیت است. هر چه نوشته جلوتر می‌آید، جملات ساده‌تر می‌شوند و پیچیدگی شعار تبلیغاتی، کم‌کم جای خود را به سادگی و تپش موزون کلمات می‌دهد: «بدو، بدو، بدو، بدو». این همان ریتمی است که یک نفر وقت دویدن حس می‌کند؛ زمانی که هر صدایی به جز صدای قدم‌هایش محو می‌شوند. این معنای «ارتباط» است.

۳- شعار تبلیغاتی خوب، شروعی درخشان دارد.
کسانی که حرفه‌شان نوشتن شعار تبلیغاتی است، یک جمله‌ی معروف دارند که متعلق به جو شوگرمن (Joe Sugarman)، نویسنده‌ی مشهور تبلیغات است. او به شدت اعتقاد دارد هدف عنوان یک نوشته‌ی تبلیغاتی این است که مخاطب را به خواندن خط اول تشویق کند. هدف خط اول آن است که او را به خط دوم ببرد و همین‌طور تا به انتها. خلاصه آنکه اگر خط اول نوشته‌ی شما نتواند خوانندگان را اسیر کند، همه چیز از دست رفته است…

۱۰ تکنیک برای خلق یک شعار تبلیغاتی تاثیرگذار

در این مطلب به شما ۱۰ روش برای خلق یک Tagline تأثیرگذار را معرفی می کنیم. نشریه معروف Inc از قول ۱۰ نفر از کارآفرینان چندین شرکت و استارت آپ، این مطلب را تهیه کرده است.

۱- تگ لاین باید ساده باشد: Derek Capo از شرکت Next Step China: «اگر شما نتوانید در پنج الی هفت کلمه، مفهوم خدمات، چشم انداز و اهداف برند خود را بیان کنید، در ارتباط با مخاطبان خود به مشکل خواهید خورد. یک شعار تبلیغاتی، صرفا این نیست که بخواهیم کالا یا خدمات مان را توضیح دهیم. در Tagline، شما به نوعی باید چشم انداز شرکت تان را برای مخاطب به نمایش بگذارید.»

۲- از تأثیر جلسات بازاریابی در آن جلوگیری کنید: Amanda Aitken، کتاب The Girl’s Guide to Graphic Design: «امروزه بسیاری از جملات تبلیغاتی، برگرفته از آرزوها و خواسته های مدیران بازاریابی آن شرکت است؛ جملاتی مصنوعی و خشک و بی روح، مثلا جمله «خیلی خوبه» از مک دونالد یا «می خواهمش!» از شرکت سورس و… چنین جملاتی واقعا از بطن جامعه سرچشمه نگرفته و صرفا تلاش می کند یک مفهوم را تلقین کنند و معمولا این روند با شکست مواجه می شود.»

۳- داستان تعریف کنید: Jordan Fliegel از شرکت CoachUp: «داستان برند شما چیست؟ وقتی به کاری که در شرکت تان انجام می دهید فکر می کنید، چه احساسی در شما به وجود می آید؟ تگ لاین شما باید این حس را در مخاطب به وجود بیاورد. او باید دیدی کلی از هویت برند شما داشته باشد.»

۴- پیشنهادات خود را توضیح دهید: Brittany Hodak از شرکت ZinePak: «درست است که بهترین شعارها آنهایی هستند که ساده و قابل حفظ کردن باشند، اما نکته ای دیگر نیز وجود دارد؛ شرکت شما چه کار می کند؟ یک تگ لاین باید به مشتریان بالقوه شما بفهماند که چه کار می کنید و حتی الامکان، دلیل تمایزتان را نیز برای مشتری بالقوه روشن و مشخص کند.»

۵- صادق باشید: Raoul Davis از گروه صنعتی Ascendant: «مطمئن شوید که تگ لاین تان یک تصویر کلی از شرکت و خدمات تان ارائه می دهد. البته با رعایت این نکته که فعالیت های برندسازی در صورتی موفق خواهند بود که همه چیز براساس بیان حقایق و صداقت باشد. سعی نکنید به دروغ دلبری کنید. عشق و علاقه مشتری به یک خدمات یا یک برند، در پی صداقت آن برند با مشتریانش به دست می آید. اگر شرکت ابزارآلات لوله کشی دارید، شعار تبلیغاتی «آرام و زیبا» می تواند برای شما و برندتان مرگ محسوب شود، چرا که شیرآلات هرگز نباید چنین احساسی را منتقل کنند و نمی کنند.»

۶- بامزه هم می توانید باشید: Danny Boice از Speek: «از به کارگیری کلمات بامزه یا کمی غیر معمول خجالت نکشید. شما می خواهید فقط در چند کلمه، برندتان را معرفی کنید! محصول شما چه چیزی را در زندگی مردم تغییر می دهد؟ هر طور که دوست دارید با مخاطب ارتباط برقرار کنید و به او بفهمانید که چه هستید؟ که هستید؟ برای چه نزد او آمده اید؟»

۷- به دوباره خوانی نیاز نداشته باشد: Logan Lenz از Endagon: «یک شعار تبلیغاتی مناسب نیاز به بازخوانی نخواهد داشت. بار اولی که مخاطب با آن مواجه می شود، مفهومش را درک می کند و می فهمد که قرار است با چه چیزی رو در رو شود. از جملات کنایه آمیز و استعاره ها بپرهیزید. شما قرار نیست نوبل ادبیات دریافت کنید؛ مخاطبان تان هم قرار نیست با خواندن شعار تبلیغاتی شما، فرهیخته شوند.»…

۳۰ نمونه عالی از برترین شعارهای تبلیغاتی برندهای موفق

در این مقاله ۳۰ نمونه از شعارهای تبلیغاتی موفق و محبوب مورد بررسی قرار گرفته است.
هدف از این بررسی الگوبرداری شما در جهت طراحی شعار برندتان است.

۱- مک دونالد: “من عاشقش هستم” : شعار تبلیغاتی مک دونالد ساده، تاثیرگذار و موفقیت آمیز از کار در آمده است. شعار مشهور مک دونالد را خواننده معروف، جاستین تیمبرلیک نیز به صورت یک آهنگ منتشر کرده است. بی تردید شعار تبلیغاتی “من عاشقش هستم” یکی از مشهورترین و با دوام ترین شعارهای برند مک دونالد به حساب می آید. این عبارت ساده به نحوی فوق العاده با ارزش های شرکت هماهنگی دارد. همچنین به راحتی در ذهن مخاطب جای می گیرد. چنین شعار تاثیرگذاری به همراه شیوه های تبلیغ بصری منحصر به فرد مک دونالد به راحتی هر مخاطبی را به خود جلب کرده و رضایت اش را به دست می آورد.

۲- KFC: “لیس زدن انگشت ها کار خوبی است”: درست به مانند رقیب اصلی KFC یعنی مک دونالد، این شعار تبلیغاتی هم پیوند نزدیکی با ارزش های برندش دارد. همچنین از نظر میزان دوام نیز شعار KFC همپای مک دونالد به حساب می آید. شعار “لیس زدن انگشت کار خوبی است” پیام واضحی را برای مخاطب دارد: مرغ های سوخاری طعم عالی دارند. در حقیقت طعم فوق العاده مرغ های KFC مزه کردن انگشت ها را به کاری خوب بدل می سازد. بی تردید این امر انتظار همه ما از یک برند در حوزه فست فود است.

۳- Subway: “تازه بخورید”: برند Subway در زمینه انتخاب شعار تبلیغاتی اش بسیار هوشمندانه عمل کرده است. براساس تحقیقات پزشکی غذای فست فود برای سلامت ما چندان خوب نیست. برهمین اساس برند Subway تلاش خود را معطوف به اتخاذ جایگاهی سالم تر قرار داده است. چنین استراتژی شعار مشهور “تازه بخورید” را خق کرد. به این ترتیب شرکت به مشتریان تازگی و سلامت محصولات اولیه ساندویچ های اش را اعلام کرد. البته این اقدام بیشتر به مثابه تعهد و تضمینی به مشتریان برداشت می شود. چنین شعاری در ترکیب با رنگ زرد و سبز لوگو شرکت یکی از موفق ترین تبلیغات تمام دوران ها را حلق کرده است. ۴- کیت کت: “استراحت کن، کیت کت بزن”: شعار تبلیغاتی مشهور برند کیت کت تصویری اضح از یک رویای فوق العاده را بازنمایی می کند: کودکانی که برای وعده غذایی شان جعبه ای پر از کیت کت دارند. بی تردید رویای کودکی همه ما داشتن کیت کت به عنوان یک وعده غذایی بود. برهمین اساس شرکت نیز از چنین آرزویی به بهترین شیوه در تبلیغات اش استفاده نموده است. این شعار در دو نوع فیزیکی و تلویزیونی به دست مخاطب رسید. در حقیقت شعار “استراحت کن، کیت کت بزن” بر روی سهولت و سادگی صرف وعده ای غذایی با کیت کت تمرکز داشت. به این ترتیب در کمترین زمان شما خوراکی خوشمزه و مقوی را میل خواهید کرد. مزیت اصلی شعار کیت کت سهولت به خاطر سپردن آن است، درست به مانند لوگو قرمز و سفید شرکت….

جذاب‌ ترین و بهترین شعارهای تبلیغاتی دنیا کدام‌ها هستند؟

جذاب‌ ترین و بهترین شعارهای تبلیغاتی دنیا کدام‌ها هستند؟

با توجه به دانشنامه‌ی کسب‌و‌کار وب‌سایت Entrepreneur.com، شعار تبلیغاتی، یک عبارت یا مجموعه‌ای از کلمات است که در کنار هم قرار گرفته‌اند تا یک محصول یا شرکت را معرفی کنند. به عبارت دیگر، شعارهای تبلیغاتی، همان بیانیه‌های مأموریت هستند که در چند کلمه خلاصه می‌شوند. شرکت‌ها به همان دلیلی که لوگو دارند، شعار هم دارند و آن دلیل چیزی نیست جز تبلیغات. لوگو، معرفی تصویری یک برند است و شعار، معرفی کلامی. هر دو روش، بیشتر از نام یک شرکت یا محصول می‌توانند توجه مشتری را جلب کنند. علاوه بر این، به خاطر سپردن و درک مفهوم آنها راحت‌تر است. هدف از انتخاب شعار چیست؟ هدف از شعار این است که پیام کلیدی شرکت را در ذهن مشتری حک کند. به نحوی که اگر یک مشتری حتی همه‌ی تبلیغات یک شرکت را فراموش کند، بتواند شعار آن را به یاد بیاورد.

یک شعار خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

به نقل از HowStuffWorks، یک شعار تبلیغاتی خوب باید بیشتر یا همه‌ی ویژگی‌های زیر را داشته باشد:

۱. به یادماندنی باشد: آیا شعاری که انتخاب کرده‌اید به سرعت قابل تشخیص است؟ آیا مشتریان در عرض چند ثانیه منظور آن را به درستی دریافت می‌کنند؟ یک شعار چندکلمه‌ای مختصر و گیرا در تبلیغات، ویدئوها، پوسترها و سایر بخش‌های مرتبط با شرکت و تبلیغات، نقش مؤثری ایفا می‌کند.

۲. مزایای کلیدی محصول و شرکت را در بر بگیرد: شعار تبلیغاتی شما به جای اینکه روی ویژگی‌ها و خود محصول تمرکز کند، باید بر مزایا و فواید آن تمرکز داشته باشد. یک شعار تبلیغاتی خوب، مزایای محصولات و خدمات یک شرکت را به طور واضح به مشتریان معرفی می‌کند.

۳. برند را متمایز کند: در شعار تبلیغاتی خود باید به وجه تمایزهای محصولات‌تان نسبت به سایر موارد اشاره کنید. کدام ویژگی محصول و خدمات شما را از سایر رقبا متمایز می‌کند؟

۴. احساس مثبتی درباره‌ی برند منتقل کند: بهترین شعارها، شعارهایی هستند که در آنها از کلمات مثبت و خوش‌بینانه استفاده شده است. هرقدر یک شعار، کلمات مثبت و زیبا داشته باشد، بیشتر بر مشتری و مخاطب تأثیر می‌گذارد. در مقابل، کلماتی که بار منفی دارند، در تبلیغ یک برند تأثیر معکوس دارند. شعارهای تبلیغاتی برندهای مشهور دنیا: اکنون که با ویژگی‌های یک شعار خوب آشنا شدیم، به مثال‌هایی از بهترین شعارهای تبلیغاتی برندهای مشهور و مهم اشاره می‌کنیم. اگر شما هم موردی به نظرتان می‌رسد، به خصوص در مورد شرکت‌ها و برندهای داخلی، خوشحال می‌شویم آن را در بخش نظرات مطرح کنید. ۱. نایکی (Nike): فقط انجامش بده! فهمیدن پیام و منظور شرکت نایکی از این شعار ساده و جذاب، کار سختی نیست. این برند مشهور چیزی فراتر از پوشاک و وسایل ورزشی است. نایکی در واقع با این شعار، یک طرز فکر جدید را مطرح کرده است. این شعار، شما را تشویق می‌کند تا به این مطلب فکر کنید که برای سالم بودن و داشتن تناسب اندام، لازم نیست ورزشکار حرفه‌ای باشید یا در میدان‌های ورزشی حماسه بیافرینید. اگر می‌خواهید ورزش کنید، کافی است که آن را انجام بدهید، به هر شکل و روشی که برای‌تان مقدور است…

نگاهی طنزآمیز به شعار تبلیغاتی برندهای مشهور جهان

نگاهی طنزآمیز به شعار تبلیغاتی برندهای مشهور جهان

ینجا ما بیش از ۴۰ تا از این تبلیغ‌های سرکاری کلیف دیکنز را برای‌تان گذاشته ایم تا کمی هم به برندها بخندید. در ادامه خواهیم داشت.کلیف دیکنز، گرافیستی از نشویل آمریکا برخی برندهای معتبر را حسابی دست انداخته است.کلیف برای هر کدامشان شعارهای تبلیغاتی ای ساخته که از شعارهای اصلی‌شان واقعی‌تر و بامسماتر است.

– این شما و این شعارهای تبلیغاتی صادقانه برندها:

– Instagram – ماله کشیدن روی عکس‌های ضایع با فیلتر

– Pepsi – وقتی که کوکا نیست

– FedEx – (خدمات پستی) – احتمالاً شکسته …

– Lego – قاتل پای شما –

Adobe Acrobat – دوست داری آپدیت کنی؟

– Nike – فقط بخرش

– Apple – دستگاه‌های ۲۰۰۰ دلاری برای فیس‌بوک رفتن

– McDonald’s – چون فقط ۴ دلار دارید!

– The Onion – (وب‌سایت خبری) – اخبار واقعی برای آدمای خرفت

– IKEA – ما قطعات اضافه‌مان را سر هم می‌کنیم، فقط برای‌این‌که سر به سرتان گذاشته باشیم

– Fiji – شکل بطری باعث می‌شود مزه آب بهتر شود

– Tinder – (اپلیکیشن دوست‌یابی) – صبر کن ببینم… تو کدوم یکی بودی؟

– iCloud – محیطی هکر پسند برای ذخیره اطلاعات شخصی شما

– Axe – باعث می‌شود همه خانم‌ها از کنارتان فرار کنند

– Pizza Hut – به دلایل نامعلومی سالاد بار داریم

– Perrier – آب نوشیدنی خرمایه‌دارها

– Danone – معده‌تان را به کار می‌اندازد

– Coca Cola – تشتک چاقی رو باز کنید

– Louis Vuitton – احتمالاً قلابیه

– KickStarter – (وب‌سایتی برای کمک به پروژه‌های خلاقانه) – در ازای رسماً هیچ چیز، ازتون پول می‌گیریم

– YouTube – کامنت‌ها رو نخونید

– Maybelline – (لوازم آرایشی و بهداشتی) – احتمالاً فتوشاپه

– Lays – باد طعم‌دار

– Starbucks – (کافی‌شاپ زنجیره‌ای) – اگر بچه بدی باشید کف نمی‌ریزیم روش

– Hallmark – (تولید کننده کارت تبریک) – وقتی که طرفت انقدر برات مهمه که یه کارت ویزیت شرکتیِ چاپ انبوه شده رو بهش هدیه می‌دی

– Old Spice – (تولید کننده عطر و دئودورانت برای آقایان) – بوی پیرمردا رو می‌ده

– Urban Outfitters – (تولید کننده لباس‌های هیپستری) – کلی پول می‌دید تا شبیه کارتُن خوابا بشید

– Monopoly – (بازی‌ تخته‌ای) – عاملی برای خراب کردن رفاقت

– Wikipedia – دانشجویان عزیز، خیر مقدم عرض می‌کنیم

– Web MD – (اخبار سلامتی) – خودتون رو قانع کنید که بیماری لاعلاجی دارید

– Gillette – قراره بازم بهش تیغای بیشتری اضافه کنیم

– Harley Davidson – برای بحران میان‌سالی‌تون در خدمتیم

– iTunes – من اون قسمت شرایط و مقررات رو نخوندم

– Victoria’s Secret – (تولید کننده لباس زیر زنانه) – پایین آورنده‌ی اعتماد به نفس خانوم‌ها از ۱۹۷۷ به اینور

– Candy Crush – نسخه‌ی بازی هروئین

– Men’s Health – (مجله سلامتی مردان) – هر شماره‌اش قراره بهترین روش برای ۶ تیکه کردن رو یاد بده

– Linked in – بدون هیچ دلیلی، به آدمای دیگه وصل بشید

– Bic – احتمالاً نخریدیدش

– Werther’s Original – (آبنبات) – در کیف هر پیرزنی پیدا می‌شود

– Sprite – اسمارتیز مایع

– Coffee-mate – کمک می‌کند تا وانمود کنید عاشق قهوه هستید..

۴۵ ایده برای شعار تبلیغاتی گیرا و جذاب

عوامل مختلفی در جذابیت یک شعار تبلیغاتی مؤثر هستند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان موارد زیر را نام برد:

۱- سادگی و کوتاه بودن: یک شعار تنها در صورتی جذابیت دارد که مخاطبان به‌سرعت متوجه نکته‌ی آن شوند. در واقع شعار شما تنها چند ثانیه فرصت دارد تا توجه مخاطب را به خودش جلب کند. بنابراین هر چقدر ساده‌تر باشد، فهم آن نیز بیشتر می‌شود. به یاد داشته باشید که یک شعار هیچ موقع نباید بیشتر از یک جمله باشد. تا جای ممکن جملات را کوتاه کنید. به جای به کار بردن چند کلمه، از لغاتی استفاده کنید که چند معنی می‌دهند.

۲- حفظ یکپارچگی: یکی از مهم‌ترین عواملی که باید در بازاریابی و برندسازی رعایت شود این است که شعار تبلیغاتی شما با لوگو و نام شرکت همخوانی داشته باشد.

۳- تمرکز بر وجه تمایز: هر برندی بر یک موضوع خاص تمرکز می‌کند و سعی می‌کند در آن موضوع قوی‌تر از بقیه ظاهر شود. بهتر است که این موضوع در ساختن شعار برند نیز به کار رود. به‌عنوان مثال اگر مزیت برند شما، قیمت کمتر نسبت به سایر رقبا است، این موضوع را در شعار تبلیغاتی خود نیز عنوان کنید.

۴- حفظ ماندگاری با گذشت زمان: شما باید پیشرفت تکنولوژی را در نظر بگیرید و از عباراتی استفاده کنید که با گذشت زمان قدیمی نشوند.مثلا یک اپراتور مخابراتی شعار تبلیغاتی«صدامو می‌شنوی؟» را به عنوان شعار خود استفاده کرد. تکنولوژی در آن زمان پیشرفت زیادی نکرده بود و همین موضوع باعث موفقیت این شعار شد. اما امروزه کیفیت مکالمه‌ی تمام تلفن‌های همراه واضح است. بنابراین این برند مجبور شد که برای هماهنگی با تکنولوژی روز دنیا شعار خود را عوض کند.

۵- عدم نیاز به توضیحات اضافه: از عباراتی استفاده کنید که هدف برند شما را به‌خوبی توضیح می‌دهند. به عبارتی مشتری با خواندن آن بتواند متوجه شود که برند شما در چه زمینه‌ی کاری فعالیت می‌کند.

۶- در نظر گرفتن بازار هدف: برخی برندها در سطح بین‌المللی فعالیت می‌کنند. در چنین شرایطی شعار شما باید تمام مخاطبان هدف را در نظر بگیرد. این موضوع را نیز فراموش نکنید که گاهی اوقات زمانی که یک کلمه به معادل خود تبدیل می‌شود، معنی اصلی خود را از دست می‌دهد.

۷- مثبت بودن: یک شعار تبلیغاتی خوب، سریع به خاطر سپرده می‌شود و احساس خوبی در شنونده ایجاد می‌کند. همچنین بر مزیت‌های یک برند بیشتر از ویژگی‌های آن تأکید می‌کند. هر چقدر مشتری احساس بهتری بعد از خواندن شعار تبلیغاتی بگیرد، بهتر می‌تواند با برند ارتباط برقرار کنند.

۸- صداقت داشتن: صداقت یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی است که باید در شعار تبلیغاتی خود رعایت کنید. از به کار بردن کلماتی مانند «اولین» و «بهترین» اجتناب کنید؛ زیرا عباراتی که با این کلمات ساخته می‌شوند معمولا صحت ندارند. همچنین از میزان خلاقیت شعار تبلیغاتی می‌کاهند. شعار تبلیغاتی کسب و کارهای مشهور جهان: بهترین شعارها، شعارهایی هستند که در آنها از کلمات مثبت و خوش‌بینانه استفاده شده است. هرقدر یک شعار، کلمات مثبت و زیبا داشته باشد، بیشتر بر مشتری و مخاطب تأثیر می‌گذارد. در مقابل، کلماتی که بار منفی دارند، در تبلیغ یک برند تأثیر معکوس دارند. اکنون که با ویژگی‌های یک شعار خوب آشنا شدیم، به مثال‌هایی از بهترین شعارهای تبلیغاتی برندهای مشهور و مهم اشاره می‌کنیم. اگر شما هم موردی به نظرتان می‌رسد، به خصوص در مورد شرکت‌ها و برندهای داخلی، خوشحال می‌شویم آن را در بخش نظرات مطرح کنید…

۱۱۰ شعار تبلیغاتی کسب و کارهای مشهور جهان

۱۱۰ شعار تبلیغاتی کسب و کارهای مشهور جهان

استفاده‌ی درست و مناسب از پیام تبلیغاتی و شعار کسب و کار در تبلیغات برندها می‌تواند مثل یک واژه‌ی جادویی به محبوبیت و شهرت هرچه بیشتر آنان کمک کند. برند شما باید در قالب چند کلمه مخاطب مورد نظر را هدف قرار دهد و هدفش را بیان کند.

معمولا شعارهای کسب و کار زیادی از برندها و شرکت های مختلف میان مردم پخش می‌شود اما یک شعار تبلیغاتی خوب می‌تواند جذب مردم به آن کسب و کار را افزایش دهد و در راستای موفقیت برند کمک های زیادی بکند.

۱- مک دونالد: من عاشقشم!

۲- نایک: فقط انجامش بده! –

۳- آدیداس: غیر ممکن وجود نداره.

۴- دیزنی لند: شادترین نقطه ی روی زمین –

۵- ریبوک: من همانی هستم که هستم.

۶- فولکس واگن: کوچک فکر کنید.

۷- کی. اف. سی: غذای عالی –

۸- مارک اند اسپنسر: حق همیشه و کاملاً با مشتری است.

۹- پورشه: جایگزینی نیست.

۱۰- آی بی ام: راه حلی برای سیاره هوشمند.

۱۱- سونی: باورش کن.

۱۲- آی مکس: بزرگ فکر کن.

۱۳- دوپونت: معجزه دانش.

۱۴- انرگایزر: به مسیرت ادامه بده، ادامه بده، ادامه بده … –

۱۵- پلی استیشن: در دنیای خود زندگی کنید، در دنیای ما بازی کنید.

۱۶- دانکن دوناتس (Dunkin’ Donuts): آمریکا با دانکن اداره می‌شود –

۱۷- کانن: آن چیزی که ما اعتقاد داریم را ببینید.

۱۸- نیکون: در قلب تصویر –

۱۹- کداک: لحظاتت را به اشتراک بذار، زندگی ات را به اشتراک بذار.

۲۰- فدکس: وقتی که هیچ فردایی نیست.

۲۱- وال مارت: پول بیشتری ذخیره کنید، زندگی بهتری داشته باشید.

۲۲- فورچن: برای افرادی که تغییر را رقم خواهند زد.

۲۳- آستون مارتین: قدرت، زیبایی و روح.

۲۴- کوکاکولا: درب قوطی را باز کن تا سرحال شی.

۲۵- ام اند ام: در دهانتان آب می شود، نه در دستانتان.

۲۶- ورایزن (Verizon): حالا صدامو می‌شنوی؟ خوبه.

۲۷- المپوس: دید شما آینده ی شماست.

۲۸- کلوین کالین: بین عشق و دیوانگی، وسواس است.

۲۹- ودافون: بیشتر از اکنون باشید.

۳۰- تگ هیور: موفقیت، یک بازی ذهنی است.

۳۱- جنرال الکتریک: تخیل در کار

۳۲- صلیب سرخ: بزرگترین تراژدی بی تفاوتی است.

۳۳- یلو پیج: به انگشتانتان اجازه بدهید، راه بروند

۳۴- تری ام: نوآوری

۳۵- نوکیا: ارتباط دادن مردم

۳۶- دیبیرز: الماس همیشگی است.

۳۷- نسکافه: قهوه در بهترین حالت آن.

۳۸- هاینز: خوراک لوبیا یعنی خوراک لوبیای هاینز.

۳۹- تلویزیون اونیدا: حسرت همسایه ها، غرور مالک.

۴۰- لورئال قدیمی : چون من ارزشش را دارم.

۴۱- لورئال جدید : چون شما ارزشش را دارید.

۴۲- شرکت فناوری اینتل: درون اینتل.

۴۳- برگر کینگ: به شیوه خودتان درست کنید.

۴۴- جنرال الکتریک: ما چیزهای خوبی در زندگی تان به ارمغان می‌آوریم.

۴۵- HSBC : بانک محلی جهانی.

۴۶- صابون پیرس: آماده شوید تا به بانوی زیبایی تبدیل شوید.

۴۷- شکلات کیت کت: استراحت کنید، کیت کت بخورید.

۴۸- دومستوس: میکروب ها را زنده نمی‌گذارد.

۴۹- شامپو هد اند شولدرز: من اصلا نمی‌دانستم که شوره مو داری.

۵۰- دیزنی لند: شادترین جای دنیا.

۵۱- توماس کوک: فقط رزرو نکنید. با توماس کوک به مسافرت بروید.

۵۲- خطوط هوایی قاره ای: ما واقعا به شما وفاداریم.

۵۳- سیگارهای دورال: منو بچش! منو بچش! یالا منو بچش!

۵۴- موتورهای Vauxhall : یک بار رانندگی، یک عمر وابستگی.

۵۵- بی ام دابلیو: لذت محض رانندگی…

 

نمونه شعار تبلیغاتی :
شعار و متن تبلیغاتی کافی شاپ

شعار و متن تبلیغاتی رستوران

شعار تبلیغاتی برای هنر

 

 

نظرات بسته شده است.