Take a fresh look at your lifestyle.

پرورش موز با پوست خوراکی در ژاپن

احتمالا تا به حال نشنیده اید که فردی پوست موز را بخورد، اما حالا گونه جدیدی از این میوه تولید شده که این امر را ممکن می کند.

نوع اصلاح شده ای از موز همراه با پوست خوراکی اخیرا توسط جمعی از کشاورزان ژاپنی پرورش داده شده که «مانجی» نام دارد. این کلمه در ژاپن برای توصیف «غیرممکن» ها مورد استفاده قرار می گیرد و حالا ظاهرا در موز نمود یافته است.

محققان مزرعه ای به نام DT در منطقه اوکایاما این میوه را با استفاده از روش تازه ای به نام «انجماد بیدارباش» تولید کرده اند؛ در این روش درختان موز در دماهای زیر صفر درجه رشد می کنند تا گیاه آنها یخ بزند و بعد مجددا آنها را درون خاک دیگری می کارند.

در واقع در متد ابداعی پژوهشگران ژاپنی موزهایی که بیشتر در مناطق گرمسیری دیده ایم در محیط های سرد رشد می یابند و فضایی شبیه عصر یخی برای شان شبیه سازی می شود.

فرآیند یخ زدن همچنین به میوه ها امکان می دهد تا سریع تر از حد معمول برسند. به طور معمول دو سال زمان نیاز است تا موز به رشد کامل برسد، اما در این شیوه ظرف چهار ماه رشدش کامل می شود.

اما با وجود فرآیند سریع رشد این گونه از موز، حتی اگر ساکن ژاپن هم باشید باز به سختی می توانید آنها را خریداری کنید.

این موزها تنها از طریق یک فروشگاه خاص در کل کشور ژاپن عرضه می شوند و حتی اگر بتوانید سری به این فروشگاه (Fruit Corner of Tenmanya Okayama) بزنید باز هم لازم است بدانید که به صورت هفتگی تنها ۱۰ عدد مانجی در آن عرضه می شود.

با این حال اگر مشخص شود که این موزهای اصلاح شده طرفداران زیادی دارند به احتمال زیاد تغییرات قابل توجهی در فرآیند عرضه آنها صورت می گیرد.

اما باید اشاره کنیم که درست مانند هر میوه دیگری در ژاپن مانجی هم قیمت پایینی ندارد و برای یک عدد آن باید ۵.۵۷ دلار (تقریبا ۲۶ هزار تومان) پرداخت، البته با در نظر داشتن اینکه پوست موز طعم چندان خاصی ندارد شاید پرداخت این مبلغ برای خرید یک مانجی زیاد هم منطقی نباشد. با این حال آنطور که به نظر می رسد این میوه علاقه مندان خود را پیدا کرده است.

عضویت در خبرنامه

نظرات بسته شده است.