Take a fresh look at your lifestyle.

دلنوشته های یک کارآفرین 81 تا می تونی کتاب بخون

 

مطالعه کتاب می تواند یکی از فعالیت های خوب و مناسب برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار باشد. بزرگ ترین صاحبان کسب و کار دنیا هم با دارایی های میلیاردی هنوز همچنان کتاب می خوانند .

تو برای اینکه  به قله موفقیت دست یابی باید  با دنیای آدم های موفق آشنا شوی و چون دسترسی  به این افراد به راحتی ممکن نیست  یکی از بهترین راه ها  مطالعه زندگی آنها و آشنایی با دنیای موفق شان از طریق مطالعه کتاب است.

همچنین می توانی بسیاری از اصول و قواعد مدیریت و کسب و کار را با خواندن کتاب های موثر و مفید فراگیری. بیل گیتس یکی از مشهورترین انسان های جهان است که مدت هاست لقب ثروتمندترین مرد دنیای تکنولوژی را به خود اختصاص داده و با تاسیس بزرگ ترین بنیاد خیریه دنیا تحت عنوان موسسه بیل و ملیندا گیتس، سعی کرده از ثروت خود در امور بشردوستانه استفاده کند.

بیل گیتس، هر سال در حدود ۵۰جلد کتاب مطالعه می کند که نظرات خود راجع به بسیاری از آنها را نیز در صفحات اجتماعی شخصی اش به اشتراک می گذارد. جورج ارماتین یک جمله بسیار زیبایی دارد که می گوید: کسی که کتاب می خواند هزاران زندگی را قبل از مرگش زندگی می کند. کسی که هرگز کتاب نمی خواند فقط یک بار زندگی می کند.

تو برای موفقیت در کسب و کار نیاز به تجربه دیگران داری و اگر قرار باشد با همه افراد موفق  از نزدیک دیدار و گفت و گو کنی و با راز و رمزهای موفقیت آنها در کسب و کار آشنا شوی شاید نیاز به ده ها سال داشته باشی، اما خواندن کتاب این مسیر را برای تو کوتاه می کند. یک کتاب ۲۰۰صفحه ای می تواند حاوی بسیاری از تجربیات ارزشمند مردان موفق در کسب و کارشان باشد .

همه ما نیاز به یک الگو داریم وقتی از طریق کتاب متوجه می شوی که استیو جابز در یک وضعیت خانوادگی نامناسب بزرگ شد این باور نادرست را از ذهنت پاک می کنی که پس خانواده نمی تواند عامل موثری در موفقیت باشد. یا وقتی متوجه می شوی که غلامعلی سلیمانی صاحب برند کاله برای فروش یک مواد غذایی  در سالیان ابتدایی کارش، دو سال تمام هر هفته و آن هم دوبار به یک نفر زنگ می زد تا بالاخره رضایت او را برای خرید فراهم کند متوجه می شوی که یکی از عوامل موفقیت می تواند پشتکار باشد .

مثلا وقتی  زندگینامه جک ما، مالک علی بابا را می خوانی متوجه می شوی او  در هانگژوی چین متولد و در فقر تمام بزرگ شد. وی موفق به دریافت شغل در رستوران های محلی نشد و امتحان های کالج را یکی پس از دیگری خراب کرد.

سپس، در سال ۱۹۹۵، اولین بار به ایالات متحده آمریکا سفر کرد و برای اولین بار اینترنت را تجربه کرد. خیلی زود متوجه شد که محتوای آنلاین چینی بسیار اندک است و همین باعث شد که China Pages  را راه اندازی کند، یک فهرست و راهنما که قاعدتا اولین استارت آپ وب چینی بود و طولی نکشید که زمین خورد.

در سال ۱۹۹۹، علی بابا افتتاح شد. امروز، وی دو برابر آمازون کالا به مشتریانش می رساند و طبق اطلاعاتی که اخیرا منتشرشده، جک ما، پولدارترین فرد چینی است.

پس فقر نمی تواند عاملی برای موفق نشدن باشد. نمونه های زیادی در ایران و جهان وجود دارد که افراد موفق در فقر مطلق کار خود را آغاز کردند اما توانستند با صبر و مقاومت امروز جزو مردان موفق کسب وکار ایران و جهان شوند .

وقتی کتاب می خوانی متوجه می شوی که شهید خان، یکی از پولدارترین انسان های روی کره خاکی است اما زمانی که وی از پاکستان به آمریکا آمد تا در دانشگاه ایلینویز تحصیل کند مشغول به ظرف شستن برای کسب درآمد شد، اما حالا Flex-N-Gate، یکی از بزرگ ترین کمپانی های خصوصی آمریکا از آن اوست و باشگاه فولهام و یک تیم در لیگ NFL را هم مدیریت می کند و  دارایی اش بالغ بر ۴٫۴ میلیارد دلار است.

پس لازم است تو برای موفقیت با زندگی افراد موفق  آشنا شوی. باید بدانی کسانی مانند احد عظیم  زاده صاحب برند فرش عظیم زاده، مرتضی سلطانی بنیانگذار و رئیس هیأت مدیره گروه توسعه صنعتی و پژوهشی زر( زرماکارون) ، ایوب پایداری صاحب بستنی میهن، حاج رضا ابراهیمی مالک شرکت زرین غزال، دایتی و لبنیات آپادا، مجید قنادان بنیانگذار گروه صنایع غذایی مجید، فاطمه دانشور مالک هلدینگ ذغالسنگ و صدها کس دیگر چگونه  به موفقیت  رسیدند.

ایرانی های زیادی هم  در خارج از کشور به موفقیت رسیدند که زندگی آنها می تواند الگوی مناسبی برای کسب درآمد  از طریق کسب و کارهای مختلف باشد مثل پی یر امیدیار، اردوان فرهاد مشیری، امید کردستانی ، حسن خسروشاهی ، مانی مشعوف، آرش فردوسی و….

برای موفقیت، آشنایی با زندگی مردان و زنان موفق  در ایران و جهان می تواند به تو انگیزه لازم را بدهد که  تو هم می توانی یکی از مردان موفق  باشی .

عضویت در خبرنامه

نظرات بسته شده است.