Take a fresh look at your lifestyle.

۶ عادتی که بر حافظه اثر منفی می گذارند

امروزه مشکل حافظه تنها مختص افراد میانسال نیست و اگر عادت ها و شیوه زندگی، اصولی نباشند، این مشکل می تواند گریبان گیر اکثر افراد شود.

 امروزه فراموشی دیگر مختص افراد میانسال نیست و پیر و جوان و حتی کودکان می توانند دچار مشکلات حافظه شوند که البته بسیاری از آنها جدی نیستند و به سادگی برطرف می شوند. عادات غذایی و شیوه زندگی، تاثیر زیادی بر عملکرد مغز ما دارند و کارایی مغز را کاهش می دهند.

در ادامه به نقل از نوپانا قصد داریم عادات اشتباهی را که باعث کاهش حافظه می شوند بررسی کنیم.

انجام همزمان چند کار

هنگامی که چند کار را با هم انجام می دهید مغز انرژی بیشتری مصرف می کند و در نتیجه زودتر خسته می شوید. همچنین این کار باعث می شود نتوانید تمرکز کافی و عمیقی برای کارها داشته باشید.

تکنولوژی

با تکنولوژی های جدید ما به حجم زیادی از اطلاعات دسترسی نامحدود داریم و به سادگی و به سرعت می توانیم اطلاعات مورد نیازمان را به دست آوریم. این موضوع بر نحوه ذخیره کردن اطلاعات در مغز تاثیر می گذارد و همچنین میزان تمرکز را کاهش می دهد.

استرس زیاد

استرس زیاد می تواند باعث بروز مشکلاتی در حافظه شود. این مشکلات در افرادی که به دلیل استرس و کار زیاد خواب کافی ندارند افزایش می یابد. البته این مشکلات حافظه با کنترل و از بین بردن استرس حل می شوند، اما اگر استرس زیاد شود و به افسردگی تبدیل شود با دارو درمان می شود.

عملکرد غیرطبیعی تیروئید

غده تیروئید بر تمام فرآیندهای متابولیک بدن تاثیرگذار است و عملکرد غیرطبیعی آن در از دست دادن حافظه نقش زیادی دارد. تنظیم عملکرد تیروئید در بدن از ایجاد چنین مشکلاتی جلوگیری می کند.

رژیم غذایی نامناسب

رژیم غذایی نامناسب که شامل چربی و شکر فراوان است علاوه بر اینکه برای سلامتی ضرر دارد بر حافظه هم اثرات منفی می گذارد. شکر تاثیرات بسیار مخربی بر کاهش حافظه دارد و نوع تغذیه به صورت مستقیم با آلزایمر در تماس است.

سیگار کشیدن

سیگار کشیدن با مختل کردن جریان مغز، حافظه را دچار خطا می کند. سیگار باعث تجمع پروتئین غیرطبیعی در مغز می شود که در پردازش و انتقال اطلاعات در مغز اختلال ایجاد می کند. همچنین در مغز افراد سیگاری، فرآیند کاهش حافظه سریع تر از افراد دیگر اتفاق می افتد.

عضویت در خبرنامه

نظرات بسته شده است.