Take a fresh look at your lifestyle.

مخاطرات کار در استارت آپ ها

استارت آپ  ها در سال های اخیر رشد خیره کننده ای داشته اند، ولی کار در یک پروژه  استارت آپی به رغم اینکه می تواند هیجان انگیز باشد و تجربه جالبی محسوب شود، ممکن است پردردسر هم باشد و حتی برای همیشه زندگی را تحت تأثیر قرار دهد .

در ادامه به نقل از دیجیاتو قصد داریم به ۱۰ دلیل دوری از کار در این گونه کسب و کارها بپردازیم:

۱- مجبور می شوید هر کاری را انجام دهید

اگر تصور می کنید که قرار است در شغل جدید در  استارت آپ  همان کاری را انجام دهید که به تخصص تان بر می گردد، پس از شروع کار متحیر می شوید، زیرا در این کسب و کارها، افراد باید کارهای متنوعی را انجام دهند . البته همین تنوع ممکن است برای برخی افراد جذاب و به منزله میانبری برای کسب تجارب جدید باشد .

۲- ممکن است حقوقی کامل یا کافی دریافت نکنید

برخی افراد با اطلاع از اینکه احتمالا درآمد کمتری عایدشان می شود، به  استارت آپ  ها می پیوندند ، ولی حتی با این تصور نیز کار در بسیاری از  استارت آپ  ها اشتباه است، زیرا این کسب وکارها ممکن است در نهایت موفق نشوند و از پرداخت تمام و کمال حقوق کارمندان خود برنیایند . همچنین چون  استارت آپ  ها معمولا در استفاده از منابع مالی، صرفه جویی می کنند و معمولا مشخص نیست که چه زمانی بودجه اضافه ای دریافت می کنند، کار در آنها می تواند پر ریسک باشد .

۳-  استارت آپ  ها اکثرا شکست می خورند

بیشتر  استارت آپ  ها محکوم به شکست هستند و این مسئله در ذات این نوع کسب وکار است . براساس تحلیل وال استریت ژورنال از هر چهار  استارت آپ  سه عدد از آنها نابود می شوند . لذا کار در این شرایط می تواند خطر بیکاری را در پی داشته باشد .

۴- باید بسیار سخت کار کنید

اگرچه تمامی شغل ها نیاز به سختکوشی دارند، ولی  استارت آپ  ها نیاز به کار طاقت فرسا است . دلیل این مسئله به ذات این گونه کسب و کارها بر می گردد،  استارت آپ  ها در حقیقت مثل مسابقه با زمان هستند و کار فراوان، احتمالا می تواند موجب موفقیت آن شود . اگر از مشکل فعالیت سنگین و نیز ضربان قلب و فشار خون بالا نمی هراسید، می توانید این مورد را نادیده بگیرید .

۵- دستیابی به سمت مدیریتی در  استارت آپ  آسان نیست

معمولا این گونه تصور می شود که با پیوستن به یک  استارت آپ  به سادگی می توان یک سمت مدیریتی رده بالا را به دست آورد، ولی در واقع تعداد بسیار اندکی از این کسب وکارها هستند که مدیریت را به شخص دیگری به جز موسس آن واگذار می کنند .

۶- لیست وظایف کارمندان  استارت آپ  ها طویل است

در  استارت آپ  ها معمولا افراد لیست بلندی از وظایف را دارند . بسیاری از کارمندان توان انجام وظایف متعدد در یک روز یا هفته کاری را ندارند و به همین دلیل کار در کسب وکارهای یاد شده برای آنها انتخاب معقولی نیست .

۷- همه چیز در  استارت آپ  ها به سرعت تغییر می کند

در پیوستن به این گونه کسب و کارها همواره به سوالات زیر فکر کنید:

– اگر رکود اقتصادی در کشور یا جهان پیش بیاید، چه بر سر کسب و کار می آید؟

– چه اتفاقی می افتد اگر سرمایه گذار، دیگر مایل به همکاری نباشد؟

– اگر کسب وکار قادر به رقابت با رقبا نباشد، چه کار باید کرد؟

گزینه های بالا نشان می دهند که  استارت آپ  ها تا چه حد می توانند از تغییر شرایط تأثیر پذیرند .

۸-  استارت آپ  ها بیش از حد بی نظم هستند

اگر قصد دارید به  استارت آپی بپیوندید که کارمندان کمی دارد (مثلا کمتر از ۱۰ نفر) باید آماده پذیرش هرج و مرج فراوان باشید . زیرا نبود ساختار سازمانی در  استارت آپ  های کوچک همیشه موجب بی نظمی بیشتر در اداره، تصمیم گیری و هدایت آنها می شود .

۹-  استارت آپ  ها هم مانند دیگر شغل ها رئیس دارند

برخی از افراد تصور می کنند اگر شغلی در یک  استارت آپ  را بپذیرند، دیگر رئیسی ندارند . در حالی این نوع کسب وکارها نیز حداقل یک مدیر دارند .

۱۰- ممکن است متحمل هزینه شوید

شاید در آینده از شما درخواست شود برای نجات  استارت آپی که در آن کار می کنید، دست به جیب شوید تا کسب وکار، بحرانی خاص را رد کند . البته می توانید این درخواست را قبول نکنید، ولی اگر عدم مشارکت شما منجر به نابودی کسب وکار شود چطور؟ آیا در این صورت باز هم از کمک مالی امتناع می کنید؟

نظرات بسته شده است.