Take a fresh look at your lifestyle.

معرفی برترین های استارت آپ ویکند «موپک»

در مراسم اختتامیه یک استارت آپ ویکند، ۱۱ تیم پس از فرصت ارائه پنج دقیقه ای و همچنین سه دقیقه زمان اختصاصی پاسخگویی به سوالات داوری، نتیجه حداقل سه شبانه روز تلاش خود را به دست آوردند.

دکتر سیدحسین حسینی، دبیر اجرایی رویداد موپک گفت: ۹۰ نفر متقاضی ثبت نام داشتیم که ۱۲-۱۰ نفر از این اشخاص به دلایل شخصی امکان حضور در رویداد را نیافتند و همچنین ۳۰-۲۰ نفر نیز بیش از ظرفیت در نظر گرفته شده درخواست شرکت کردند که بنا به ضوابط در نظر گرفته شده از پذیرش شان معذور شدیم، بنابراین در مجموع می توان گفت ۱۲۰ نفر متقاضی شرکت در رویداد داشتیم.

وی افزود: ۵۰ ایده، مرتبط با محورهای تعریف شده، در روز اول رویداد ارائه شد. از این تعداد در نهایت ۱۱ تیم با مشارکت ۸۵ نفر که توسط دوستان حاضر در رویداد رأی کسب کرده بودند برای رقابت آماده شدند.

حسینی گفت: آنچه در این رویداد اتفاق افتاد ماحصل نگاه سیستمی به موضوع ایده پردازی توسعه شهری بود. تلاش کردیم مردم را نیز در این امر مشارکت دهیم و فرهنگ کارآفرینی و ایده پردازی شهری را ترویج دهیم. می دانیم که کار ما نخستین گام در دعوت مردم به عرصه ایده پردازی است.

دبیر اجرایی رویداد موپک گفت: هدف دیگر ما از برگزاری این رویداد ایجاد تعامل و آشنایی بین تیم های استارت آپی جدید و تیم های باتجربه سابق بود و به همین جهت بخشی از رویداد را به برگزاری نمایشگاه اختصاص دادیم تا بتوانند از تجربیات ایشان بهره مند شوند.

پشتیبانی معاونت علمی از کسب و کارهای جدید

مهندس زادمهر، دبیر کارگروه دانش بنیان ستاد توسعه فناورهای نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این چهار سال، سعی کرده است در حوزه کسب و کار کشور تغییر ایجاد کند. فشار زیادی به کسب و کارهای جدید کشور وارد شد، اما معاون علمی و فناوری رئیس جمهور همواره تلاش کردند این کسب و کارها را پشتیبانی کنند.

عضویت در خبرنامه

نظرات بسته شده است.