Take a fresh look at your lifestyle.

۷ اشتباه حیاتی که می تواند کسب و کارتان را نابود کند

 

در این مطلب به نقل از مدیر اینفو، ۷ اشتباه حیاتی را مطرح می  کنیم که می  تواند کسب و کارتان را نابود کند:

۱- شروع کار تنها با یک بنیانگذار:

تحقیقات نشان  می دهند، ۸۳درصد کسب و کارها در پنج سال اول دوره استارت آپ شان با شکست مواجه می  شوند. یکی از دلایلش می تواند این باشد که تنها به یک بنیانگذار اکتفا می کنند. اگر بیوگرافی اغلب کارآفرینان موفق را مطالعه کنید، می بینید که هر بنیانگذار، با وجود همکار یا بنیانگذاری دیگر توانسته است به موفقیت برسد. هیچ کس در همه  کارها متخصص نیست.

کارآفرینی حوزه  ای متنوع است و به همین خاطر است که باید در آن واحد، صفات بسیاری را در کنار هم داشته باشید. بدیهی است که به صفات و خصلت  های زیادی احتیاج دارید. با وجود همکاران یا بنیانگذاران دیگر، می   توانید صفات شخصیتی متنوعی را داشته باشید.

۲- نداشتن توجه کافی به نیاز مشتریان

ساخت محصول و روانه کردن آن به بازار کار آسانی است، ولی ساختن محصولی که بازار به آن نیاز دارد، دشوار خواهد بود. شما به عنوان کارآفرین باید نیازهای مشتریان خود را تشخیص داده و به آنها بگویید که کسب و کارتان چطور می تواند مشکل آنها را حل کند. در آغاز کار ممکن است به آزمون و خطای بیشتری احتیاج داشته باشید، ولی وقتی فهمیدید مشتریان چه می  خواهند، تلاش خود را صرف همان چیزی کنید که آنها خواستار آن هستند.

۳- استخدام سریع و اخراج آهسته

افراد را صرفا به این خاطر که محدوده دستمزد پیشنهادی شما را می پذیرند، استخدام نکنید. آنها را به خاطر اشتیاقی که دارند استخدام کنید.

کسی که شور و شوق دارد بسیار ارزشمندتر از کسی است که به دستمزد کم راضی می شود. به محض اینکه هدف کسب و کارتان را فهمیدید، باید در مورد کسی که استخدامش می  کنید بسیار حساس باشید.

به دنبال افرادی باشید که به اندازه   خودتان، در مورد اهداف تان شور و اشتیاق داشته باشند. یا به دنبال کسانی باشید که در حوزه  های مربوطه، باهوش تر از خودتان هستند.

۴- راه  اندازی سریع محصول:

اکثر کارآفرینان فکر می  کنند که در نخستین تلاش، می  توانند محصولی کامل را راه  اندازی کنند. ولی این توهم و خیالی بیش نیست- برای سنجش عمق و دمای آبی که می  خواهید در آن شنا کنید هم ابتدا باید پای تان را در آن آب فرو کنید- نسخه   آزمایشی از محصول تان ایجاد کرده و ببینید که مردم چطور به آن واکنش نشان می  دهند. با این کار، در مورد کاستی های محصول تان، بازخوردی فوری دریافت خواهید کرد. حال روی محصول تان متمرکز شده و نسخه   نهایی آن را راه  اندازی کنید.

۵- نادیده گرفتن بازار هدف

نمی توانید برای هر کسی یک محصول بسازید. قبل از راه  اندازی محصول، باید بازار هدف تان را به طور خاص مشخص کنید. باید تعیین کنید که محصول تان چه مشکلی را می  خواهد برطرف کند و چه کسانی هدف شما هستند؟ باید این را بدانید که دارید وارد عرصه   پرریسکی می  شوید. باید محصول  تان را به افراد مناسبی عرضه کنید.

۶- تلاش توأم با تردید و بی  میلی

 بنیانگذار به منزله مغز و قلب سازمان محسوب می  شود. مانند چسب نگهدارنده ای است که تمام قطعات را در کنار هم نگه می  دارد. همانطور که والدین مراقب فرزندان شان هستند، شما هم به عنوان بنیانگذار کسب و کارتان، باید مراقب افراد خود باشید. به هیچ عنوان نباید کاری را با تردید، بی میلی و بی  علاقگی انجام دهید. یا کاری را با کمال میل و اشتیاق انجام دهید یا رهایش کنید. شما به عنوان بنیانگذار باید تمام انرژی خود را صرف افرادتان کنید.

۷- عدم انعطاف  پذیری

لازم است آنچه را که مشتریان خواستار آن هستند، بپذیرید. تصمیم بگیرید که چه چیزی برای شرکت یا برای مشتریان تان یا حتی برای کارمندان تان خوب است. قبل از اینکه تصمیم بزرگی بگیرید مطمئن شوید که فهمیده  اید تصمیم تان چه تاثیری بر افراد دور و برتان خواهد گذاشت. مطمئنا هیچ کس قضاوت تان را به عنوان مدیرعامل زیرسوال نخواهد برد، ولی اگر مراقب افرادتان باشید، آنها هم مراقب مشتریان تان خواهند بود. به عنوان یک کارآفرین، چیزهای زیادی وجود دارند که باید به طور همزمان آنها را اداره کنید. هرگز اشتباهات حیاتی  ای را که می  توانند کسب و کارتان را نابود کنند مرتکب نشوید.

کارشناس ارشد MBA

عضویت در خبرنامه

نظرات بسته شده است.