Take a fresh look at your lifestyle.

ردپای تکنولوژی در مشاغل نوظهور

افراد زیادی در جامعه شغل خود را دوست ندارند؛ پس اگر شما هم کار مورد علاقه  خود را پیدا نکرده اید، شاید آن شغل هنوز راه اندازی نشده است.

به گزارش زومیت، طبق آماری که از جوامع مختلف گرفته شده است، تعداد افرادی که عاشق شغل شان هستند و در جایگاه مورد نظرشان قرار دارند، بسیار کم است و این جمعیت اندک، اغلب افرادی هستند که به دنبال آرزوهای خود رفته  و ایده های جدیدی را در مسیرشان اجرا کرده اند. شاید بتوان مشاغل حوزه تکنولوژی مانند فناوری اطلاعات یا برنامه نویسی را در این دسته جای داد و جزو مشاغلی شمرد که در سال های اخیر ایجاد شده اند.

دنیا در حال تغییر است و هرروز بیشتر تحت تاثیر تکنولوژی های جدید قرار می گیرد. درواقع تخصص های جدیدی توسط افراد خلاق و شرکت های تجاری به وجود می آیند و راه توسعه را می پیمایند. فقط کافی  است علایق متفاوت تان را در کنار هم بچینید و منتظر ایده های نو شوید؛ آنگاه می بینید علوم جدید از تلفیق علایق و حوزه های مختلف به وجود می آیند و درهای جدیدی از کسب وکار به سوی شما باز می شود. پس به جای یادگیری و پایبند بودن به یک حوزه محدود، از جسارت تان برای مطالعات شخصی بهره ببرید و راه های جدید را امتحان کنید. از ایده های غیر قابل پیش بینی  خود نترسید. راه هایی وجود دارند که افکار نوظهور شما را سازماندهی می کنند:

مهارت های مختلف تان را تلفیق کنید

اغلب مردم بر حوزه خاصی تمرکز می کنند و مطالعات و تجربیات شان محدود می شودف اما این راه برای نوآوری در مشاغل و صنایع مناسب نیست. اگر تابه حال با این رویه پیش رفته اید، هنوز دیر نشده است! وقت آن رسیده که کمی ریسک پذیری به تجربیات گذشته اضافه کنید و با هوشمندی، مهارت های تان در حوزه جدیدی سرازیر شود. با تجزیه و تحلیل مهارت ها و تلفیق آنها با نیازهای امروز جامعه، به ایده های کاربردی و خوبی می رسید. پس از کشف شغل جدیدتان برنامه ریزی، مطالعه و عمل کنید.

به روز باشید

امروزه اسب تکنولوژی در تمامی جنبه های زندگی تاخته و اتفاقات خوبی همراه با خود رقم زده است. اگر به حوزه تخصصی تان دقیق تر نگاه کنید، قطعا به خلأهایی برمی خورید که جای کار دارند و می توانند سکوی پرتاب موفقیت شما در بین رقبا باشند. لازم است به روز باشید و از دنیای فناوری عقب نمانید، زیرا صنعت دنیا به آن سمت می رود.

به حرف دل تان گوش بسپارید

شاید این یک جمله کلیشه ای باشد، اما حقیقت این است که وقتی به حرف دل تان گوش می دهید، شور و شوق بیشتری برای انجام کارها خواهید داشت، این اشتیاق نقاط قوت تان را دور هم جمع می کند و موجب رشد کسب وکارتان می شود.

تصور کنید یک باستان شناس، علم و اطلاعاتش را با زبان برنامه نویسی تلفیق کند و کد هایی تاریخی ایجاد کند، یک معمار در سازه های خود از ابزارهای تکنولوژی بهره ببرد یا یک طراح لباس ایده های خود را با پرینتر سه بعدی چاپ کند. دنیای ما با ابتکار عمل و جسارت بسیار هیجان انگیز می شود و این روز ها را به زودی شاهد خواهیم بود. پس شما هم با این موج همراه شوید، چشمان تان را به سوی فرصت های جدید باز کنید، مهارت های تان را دوباره بررسی کنید، با قلب و احساس پیش بروید و به ایده های خلاقانه خوشامد بگویید.

نظرات بسته شده است.