Take a fresh look at your lifestyle.

چهار راه برای راه اندازی کسب وکار با کمترین بودجه / به قلک های خود دست نزنید!

برای راه اندازی کسب وکار خود از کمترین منابع موجود، بیشترین بهره برداری را انجام دهید. پیشترها اینطور بود که اکثر کارآفرینان چندان به راه اندازی یک کسب وکار کوچک و ادامه مسیر خود از آنجا فکر نمی کردند. در عوض، رویای یافتن یک حامی مالی را داشتند که به ایده آنها اعتماد کند و پول هنگفتی در اختیارشان بگذارد تا مسیر فعالیت استارت آپی خود را به آسانی ادامه دهند. اما امروز صاحبان کسب وکارهای کوچک دیگر چنین نگرشی ندارند؛ در حقیقت باوجود اینکه برخی از آنها از داشتن پول زیاد بدشان نمی آید، بیشتر تمایل دارند کار خود را تقریبا از صفر شروع کنند و کم کم به سطوح بالا برسند.

به گزارش نوپانا، کارآفرینان موفق به خوبی می دانند که تنها تکیه بر خلاقیت و پشتکار در آغاز راه است که توان ذهنی، فکری و فیزیکی لازم را برای به دست آوردن موفقیت در آنها ایجاد کرده است. آنها معتقدند که گاهی پول زیاد نه تنها کمک نمی کند بلکه می تواند مشکل ساز هم باشد، در عین حال تلاش برای بقا با بودجه ای اندک، می تواند به آنها کمک کند تا کسب وکار خود را موفق تر پیش برند.

در مطلب پیش رو چهار نکته مفید بیان شده است تا با بودجه ای اندک، بتوانید کارآفرینی موفق باشید.

از خانه شروع کنید

اکثر صاحبان کسب وکاهای کوچک از خانه خود شروع کرده اند؛ اپل و فیس بوک بهترین نمونه های این مورد هستند. یک گاراژ، یک اتاق اضافه، اتاق زیرشیروانی یا زیرزمین می تواند تبدیل به دفتر کار شما شود. در واقع کار در خانه، هزینه اجاره محل کار را از بین می برد و شما پول بیشتری برای گسترش کسب وکار خود خواهید داشت، بنابراین بهتر است دفتر کار اجاره نکنید. اگر لازم است رودررو با مشتریان خود ملاقات کنید و اگر دفتر خانگی شما مناسب این کار نیست، دفاتر موقت یا مجازی هستند که می توان آنها را روزانه و ماهانه اجاره کرد. این دفاتر معمولا تمامی ابزار و خدمات لازم را نیز در خود دارند. دفتر خانگی شما هم چیزی بیشتر از یک لپ تاپ، یک تلفن، اینترنت و یک میز احتیاج ندارد.

ارزان شروع کنید

یکی از اصلی ترین روش ها برای آغاز کار وقتی که با مشکلات مالی مواجه هستید، این است که گاهی خساست تجاری به خرج دهید. بسیاری از کارآفرینان تازه کار معتقدند گاهی شروع کار به معنای صرف پول خیلی زیاد است، اما نکته اینجاست که این مسئله نباید سد راه شما شود.

اپل و گوگل نیز کار خود را از یک گاراژ کوچک آغاز کردند. شما هم می توانید ارزان شروع کنید. لازم نیست وسیله  جدیدی بخرید؛ تمام وسایل شما می تواند دست دوم اما تمیز و مناسب باشد. در واقع مهم ترین نکته این است که فقط کار را شروع کنید. شما می توانید ابزار کار ارزان یا وسایلی را از حراجی ها بخرید.

من شخصا کارم را با خرید محصولات حراج شده شروع کردم. با این کار، توانستم وسایل لازم برای دفترم را با تقریبا یک چهارم هزینه عادی تهیه کنم. شما نیز می توانید با این کار در هزینه ها صرفه جویی کنید. در حقیقت لازم نیست که شروع کار حتما عالی و بی عیب و نقص باشد. وسایل ضروری را هرطور شده به دست آورید و کسب وکار خود را راه  بیندازید. به یاد داشته باشید که عالی بودن وسایل لزوما به معنای موفقیت در ادامه مسیر نیست.

با کسب وکارهای دیگر بده بستان کنید

به عنوان یک استارت آپ، یکی از بهترین راه ها برای کسب خدمات و محصولات مورد نیاز بدون استفاده از پول نقد این است که بده بستان متقابل داشته باشید؛ به این معنا که محصولات و خدمات خود را در اختیار کسب وکارهای دیگران قرار دهید. شما می توانید از شرکت هایی استفاده کنید که متخصص این کار هستند، اما با کسب وکارهای کوچک و تازه کار نیز وارد معامله شوید، زیرا همانقدر که شما به خدمات آنها نیاز دارید، آنها نیز به شما احتیاج دارند. این کسب وکارهای کوچک نیز ترجیح می دهند در هزینه های خود صرفه جویی کرده و میزان مصرف خود را به حداقل برسانند.

اگر مبادله خدمات در کمال حرفه ای بودن تمام شود، هر دو طرف به اطلاعاتی دست پیدا می کنند که به آن نیاز دارند و امکان رشد و توسعه برای هر دو فراهم می شود.

عضویت در خبرنامه

نظرات بسته شده است.