Take a fresh look at your lifestyle.

۱۰ ایده کسب و کار برای علاقه مندان به کارآفرینی اینترنتی

اگر به کارآفرینی و راه اندازی یک کسب و کار علاقه مندید ولی نمی دانید از کجا شروع کنید یا نگران بودجه اولیه آن هستید، کسب و کارهای اینترنتی گزینه خوبی برای شروع هستند. هزینه های راه اندازی این گونه کسب و کارها به نسبت کم و دامنه کسب و کارهایی که می توانید راه اندازی کنید وسیع است.

به گزارش روزآفرین، در این مطلب ۱۰ ایده برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی به علاقه مندان کارآفرینی ارائه شده است:

۱- راه اندازی وب سایت های آموزشی

با توجه به مهارت یا تخصصی خود می توانید یک وب سایت آموزشی راه اندازی کنید و با ارائه محتوای مناسب آن  را به یک کسب و کار اینترنتی تبدیل کنید. امروزه نمونه های فراوانی از وب سایت های آموزشی در اینترنت موجود است. با گسترش فناوری اینترنت و گوشی های هوشمند انقلابی در حوزه آموزش در حال رخ  دادن است. بسیاری از دانشگاه های معروف دنیا وب سایت های خود را مجهز به دوره های آموزشی رایگان کرده اند. آموزش یک نیاز دائمی است که هیچ گاه به طور کامل برآورده نخواهد شد. پس اگر خوب عمل کنید و محتوای باکیفیت ارائه دهید احتمال موفقیت شما زیاد است. اینجا چند نمونه از وب سایت های آموزشی موجود هستند.

۲- ارائه خدمات

راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی براساس توانایی های شخصی و فروختن مهارت خود به مشتریان گزینه بعدی برای کارآفرینی اینترنتی است. فرض کنید شما توانایی طراحی لوگو دارید، یا مشاور کسب و کار هستید یا تولیدکننده اپلیکیشن گوشی های همراهید. با راه اندازی یک وب سایت توانایی های خود را به مشتریانی که به مهارت های شما نیاز دارند بفروشید. مهم ترین مزیت این کسب و کار عدم نیاز به اجاره محل کار و توانایی کار گروهی از راه دور است.

۳- تولید و فروش محصولات

در هر زمینه ای که تخصصی دارید، نویسندگی، نقاشی، عروسک سازی، برنامه نویسی، برنـامــه  سازی  (صـوتی و تصویری)، از اینترنت به عنوان بستری برای تبلیغ و فروش محصولات خود استفاده  کنید. مهم ترین کار ایجاد و برقراری رابطه  با مشتریان بالقوه تان است. اعتماد کاربران اینترنتی را جلب کنید. تصاویر واقعی محصولات را روی وب سایت خود بگذارید، اگر امکان دارد نمونه رایگان ارسال کنید و امکان برگشت  دادن پول مشتری را نیز فراهم کنید.

۴- برنامه های اجتماعی و سرگرمی

اگر توانایی اجرای برنامه های هفتگی یا ماهانه دارید، برنامه هایی حرفه ای در حوزه های اجتماعی-آموزشی و سرگرمی، می توانید وب سایتی راه بیندازید و عضوگیری کنید. حق عضویت ماهانه یا سالانه و تبلیغات محل درآمد خوبی خواهند بود. برای این  کار البته باید برنامه های باکیفیت تولید کنید و آن قدر خوب باشید تا مشتریان حاضر به پرداخت حق عضویت بشوند. به مشتریان این اعتماد را بدهید که برنامه ها تا پایان حق عضویت آنها تولید خواهند شد. کسب و کارهای فراوانی در این حوزه وجود دارند، که یکی از نمونه های موفق آن را از اینـــجا می توانید مشاهده کنید.

۵- فروش رابطه ای  (Affiliate Marketing)

فروش رابطه ای یکی از انواع بازاریابی است که در آن شما محصولات دیگران را در سایت خود یا سایت های مخصوص این کار تبلیغ می کنید و به ازای فروش یا هر مراجعه کننده ای که به سایت مبدا می فرستید کسب درآمد می کنید. همانطور که از تعریف فروش رابطه ای مشخص است، در این نوع کسب و کار شما نیازی به ساخت یا تولید محصول یا خدماتی ندارید، تنها بستری برای فروش محصولات دیگران فراهم می کنید. اما در این راه نیاز به جذب کاربران و تبدیل آن به مشتریان واقعی دارید و الا درآمدی نخواهید داشت! پس تکنیک های بازاریابی را باید فرابگیرید.

۶- ساختن سایت و فروش تبلیغ

دِرِک هالپرن  (Derek Halpern) اعجوبه این کار است. او سال ها پیش وب سایتی برای انعکاس اخبار ستاره های هنری و شایعات مربوط به آنها راه اندازی کرد و بعد از چندی سایتش به محل تبلیغ کسب و کارهای دیگر تبدیل شد. او اکنون موسس و مدیر وب سایت SocialTriggers است که به ارائه محتوای آموزشی می پردازد. درواقع این حوزه یکی از عمومی ترین حوزه های کسب درآمد اینترنتی است. رمز و راز موفقیت مطالب جذاب، استمرار و ماندگاری است.

۷- جذب اسپانسر برای محتوای تولیدی برندشده

جذب اسپانسر برای محتوای تولیدی گزینه ای هم سخت و هم راحت است! سخت از این بابت که برای تبدیل شدن به یک برند تولیدکننده محتوا در اینترنت باید زحمت زیادی بکشید و راحت از این بابت که وقتی تبدیل به برند شدید این اسپانسرها خواهند بود که به شما مراجعه خواهند کرد. همانطور که پیش تر اشاره شد برای این کار نیاز به تولید محتوای باکیفیت و مستمر دارید.

۸- مراسم

برگزاری مراسم، اعم از سمینارها یا کارگاه های آموزشی و… در اینترنت یا در دنیای واقعی نیز می تواند حوزه مناسبی برای کسب درآمد باشد. یکی از نمونه های موفق مایکل استلزنر  (Michael Stelzner)  است. او برگزارکننده جلسات آنلاین و مراسم حضوری با هزاران شرکت کننده است. او چند سال پیش کار خود را با یک بلاگ ساده شروع کرد و اکنون بنیان گذار و مدیر سایت socialmediaexaminer. com است.

۹- مربیگری

اگر توانایی مربیگری در حوزه روانشناسی دارید این حوزه دامنه ای وسیع از کسب و کارهای مختلف را شامل می شود. هم می توانید به صورت کاملاً اینترنتی به این کسب و کار مشغول شوید و خدمات مشاوره ای خود را در بستر اینترنت ارائه دهید و هم می توانید با ترکیب این مهارت با انواع دیگر کسب و کارهای اینترنتی که در شماره ها بالا به آن ها اشاره شد ضمن تبدیل کردن خود به یک برند، اسپانسر بگیرید یا در دنیای واقعی سمینار یا کارگاه آموزشی برگزار کنید.

۱۰- خلاق باشید!

روش های دیگری نیز برای کسب درآمد در اینترنت وجود دارد. کافی است به قابلیت های خود و نیازهای موجود دقت کنید یا روند فعلی کاربرانی که به آنها دسترسی دارید  (یا می توانید پیدا کنید) را بررسی کنید و بر آن اساس ایده ای جذاب تولید کنید. مثلاً این یکی از نمونه های خلاقانه برای کسب درآمد از اینترنت است. نکته مهم شناخت مشتریان بالقوه، شناخت بازار و آشنا بودن به مسائل فرهنگی بازار مورد نظر است.

نظرات بسته شده است.