Take a fresh look at your lifestyle.

چگونه مانند استیو جابز با «کار عمیق» به موفقیت برسیم؟

بسیاری از تولیدکنندگان و کارآفرینان برای معرفی محصول خود به مشتریان بالقوه، با تأکید بر سرعت بیشتر، کیفیت پایین تری ارائه کرده و باعث می شوند نخستین تجربه از محصول آنها چندان جالب به نظر نرسد. به گزارش دیجیاتو، باید توجه داشت که در بعضی مواقع، آهستگی و توجه به جزییات بر سرعت عمل اولویت داشته و نتایج بهتری را رقم خواهد زد.

به عنوان مثال استیو جابز بنیانگذار اپل، برای انتخاب رنگ بدنه کامپیوتر  «Apple II» بیش از ۲۰۰۰ طیف مختلف از رنگ کرم (بژ) را مورد بررسی قرار داد و زمان زیادی را هم صرف طراحی میزان گردی کنج های محصول خود کرد.

این رویکرد کند و زمان بر در آن دوره موجب ناراحتی و اعتراض بسیاری از مدیران وقت شرکت شد، اما با این حال، آهستگی و توجه به جزییات از سوی جابز در نهایت موجب فروش فوق العاده Apple II و ثبت درآمد ۱۱۸ دلاری کمپانی بین سال های ۱۹۷۷ تا ۱۹۸۰ میلادی شد. اما در دنیای امروز با وجود انبوه مشغله ها و به خصوص شبکه های اجتماعی، چگونه می توان مانند استیو جابز تمرکز کرد و به موفقیت رسید؟

 «کل نیوپورت» دانشیار علوم کامپیوتر دانشگاه جورج تاون، در کتابی تحت عنوان «کار عمیق» پیشنهادهایی را مطرح کرده که می توان با استفاده از آنها، بخش قابل توجهی از زمان را در طول روز به کارهای مهم اختصاص داد و از هدررفت فرصت ها جلوگیری کرد:

رویکرد سختگیرانه

برای مدت طولانی (مثلا یک روز کامل) کاملا از شبکه های اجتماعی و امور نامرتبط فاصله بگیرید.

مارک تواین، نویسنده معروف از چنین روشی استفاده کرده و در کلبه کوچکی، تمام تمرکز خود را وقف نویسندگی می کرد.

رویکرد دوسویه

به جای تخصیص کل زمان به انجام کار، هر روز را به دو بخش تقسیم کرده و در یک بخش، به زندگی اجتماعی و تفریح پرداخته و در بخش دیگر، تمامی ابزارهای ارتباطی را از خود دور کرده و روی کار تمرکز کنید.

رویکرد ریتمیک

این روش بهترین راهکار برای افرادی است که زمان محدودی (به واسطه تحصیل یا کار روزانه) در اختیار دارند: در بازه های زمانی ۹۰ دقیقه ای ارتباط خود را با دیگران قطع کرده و به انجام امور اصلی بپردازید. البته شاید این مقدار زمان در مقابل روش های قبلی ناچیز به نظر برسد، اما نتایج آن شما را شگفت زده خواهد کرد. در نهایت لازم به یادآوری است که برای موفقیت، همواره سرعت راه حل بهینه نیست و گاهی اوقات بهتر است با صرف زمان بیشتر و تمرکز روی جزییات، بهترین برونداد ممکن را به دست آورد.

نظرات بسته شده است.