Take a fresh look at your lifestyle.

باارزش‌ترین استارتاپ‌های آمریکا کدامند؟

در طی چند سال گذشته شرکت‌های خصوصی که ارزش آن‌ها بیش از یک میلیارد دلار شده است، افزایش پیدا کرده‌اند، این شرکت‌ها به تک شاخ “unicorns.” معروف‌ شده‌اند. با گذشت زمان و زیاد شدن استارتاپ‌های تک شاخ، یک کلاس جدید از استارت‌آپ‌ها ظهور کرده اند. اسم این کلاس جدید “decacorns” بوده و به شرکت‌هایی گفته می‌شود که بیش از ۱۰ میلیارد دلار ارزش داشته باشند.

باارزش‌ترین استارتاپ‌های آمریکا کدامند؟

۷- Dropbox
ارزش شرکت: ۱۰ میلیارد دلار
مدیر عامل: درو هوستون

شرکت Dropbox سال ۲۰۱۴ بعد از این‌که ۶۱۷ میلیون دلار سرمایه گذاری جذب کرد ارزش خودش را به ۱۰ میلیارد دلار رساند. این شرکت سال گذشته سرویس Dropbox Enterprise را راه اندازی کرد.

Dropbox از سال ۲۰۱۶ با قطع مزایای شغلی کارمندان خود، چیزی حدود ۲۵۰۰۰ دلار برای هر کارمند در هر سال صرفه جویی کرد. با وجود این‌که شرکت حساب‌های مالی خود را فاش نمی‌کند، گزارش شده که سال گذشته بیش از ۵۰۰ میلیون دلار درآمد داشته است. درو هوستون مدیر عامل شرکت گفته که در ماه ژوئن جریان نقدی آزاد شرکت مثبت بوده که این موضوع نقطه عطفی برای رشد سریع شرکت‌های تکنولوژی محور است.

اخیراً هم گزارش‌های متفاوتی از عرضه اولیه عمومی سهام Dropbox در سال ۲۰۱۷ شنیده می‌شود.


۶- Pinterest
ارزش شرکت: ۱۱ میلیارد دلار
مدیر عامل: بن سیلبرمن

در ماه مه ۲۰۱۵ این شرکت ۵۳۳ میلیون دلار سرمایه از طریق سرمایه گذارانی مثل اندرسن هورویتز، فرست مارک و گلدمن ساکس جذب کرد، که با این سرمایه‌ها ارزش شرکت بالغ بر ۱۱ میلیارد دلار شد.

سرویس‌های اکتشاف مجازی و پین عکس شرکت Pinterest ماهانه بیش از ۱۷۵ میلیون کاربر فعال دارد که بیش از نیمی از این تعداد بین المللی هستند.

این کمپانی در ماه‌های اخیر تمرکز خود را روی بازارهای خارجی مثل انگلستان، فرانسه، آلمان، ژاپن و برزیل گسترش داده و تبلیغات پلتفرم خود را دو برابر کرده است. آگوست گذشته شرکت Instapaper را بدست آورد.

سال ۲۰۱۶ شایعه‌هایی مبنی بر این‌که شرکت در آستانه عمومی شدن است، وجود داشت و در ماه اکتبر نشانه‌هایی از عرضه اولیه عمومی سهام شرکت دیده شد.


۵- SpaceX
ارزش شرکت: ۱۲ میلیارد دلار
مدیر عامل: الون ماسک

شرکت SpaceX در ژانویه سال ۲۰۱۵ یک میلیارد دلار سرمایه از شرکت‌های گوگل و Fidelity جذب کرد و ارزش خود را به ۱۲ میلیارد دلار رساند.

کمتر از یک سال بعد این کمپانی با پرتاب راکت Falcon 9 به فضا تاریخ ساز شد. این راکت یک ماهواره را در مدار خودش قرار داد و سپس با امنیت کامل به زمین برگشت و فرود آمد. موفقیت شرکت در پرتاب و فرود آوردن دوباره راکت Falcon 9، اثبات کرد که می‌توان به‌جای غرق کردن این راکت‌های گران قیمت در اقیانوس‌، بعد از انجام ماموریت، راکت‌ها را به سلامت به زمین برگرداند و چندین بار از آن‌ها استفاده کرد.

اما سال ۲۰۱۶ سال پرچالشی برای شرکت بود. در ماه سپتامبر، راکت شرکت در طول تست‌های پرتاب منفجر شد و اولین ماهواره فیس‌بوک که قرار بود با این راکت به فضا پرتاب شود، نابود شد. بعد از این شکست، شرکت پروژه‌های خود را به تاخیر انداخت. قرار است شرکت از سال ۲۰۱۸ با راکت قوی‌تری به نام Falcon Heavy و با استفاده از فضانوردان ناسا پروژه‌های خود را از سر بگیرد.


۴- WeWork
ارزش شرکت : ۱۸ میلیارد دلار
بنیان گذاران شرکت: میگوئل مک کلوی و آدام نویمان

این کمپانی در ماه مارس گذشته با جذب سرمایه ۳۰۰ میلیون دلاری از شرکت SoftBank، دارایی‌های خودش رو به ۱۸ میلیارد دلار رساند و خود را در رده چهارم استارت‌آپ‌های باارزش آمریکا نگه‌داشت.

شرکت WeWork اظهار کرده که در سال ۲۰۱۷ عمومی خواهد شد.


۳- Palantir
ارزش شرکت ۲۰ میلیارد دلار
مدیر عامل: الکس کاپ

این شرکت سال گذشته با جذب سرمایه ۲ میلیارد دلاری ارزش خودش را به ۲۰ میلیارد دلار رساند. با وجود این‌که در سال ۲۰۱۵ چیزی حدود ۱٫۷ میلیارد دلار درآمد داشت، ولی هنوز به سوددهی نرسیده است.

استارت‌آپ‌های داده‌کاور به‌شدت محرمانه هستند. گزارش‌ها نشان می‌دهند که در ماه ژوئن، این شرکت ۲۲۵ میلیون دلار از سهامش را از کارمندان خود در عوض سکوت آن‌ها بازخرید کرده است.

شرکت palantir توسط سرمایه‌گذاری‌های سازمان CIA (آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا) حمایت می‌شود و بارها گفته است که با دولت آمریکا همکاری می‌کند. ادوارد اسنودن در اظهارات خود به جاسوسی از این شرکت اشاره‌هایی داشته است. این شرکت ادعا می‌کند که در رابطه با دستگیری بن لادن به دولت کمک می‌کرده و همچنین به پلیس در ماجرای تروریستی بمب گذاری در مسابقه ماراتن شهر بوستون، با آنالیز حجم زیادی از ویدیوها و استفاده از الگوریتم‌های تشخیص چهره کمک بسیار زیادی کرده است.

اخیرا palantir با وزارت کار به مشکل برخوده است. وزارت کار مدعی است که شیوه استخدام شرکت برای مهندسان آسیایی تبعیض‌آمیز است. این کمپانی مبلغ ۱۶۵۹۴۳۴ دلار از سهام و حقوق این کارمندان را برای تحت فشار قرار دادن آن‌ها نگه‌داشته است.


۲- Airbnb
ارزش شرکت : ۳۱ میلیارد دلار
مدیر عامل: بران چاسکی، مدیر تولید: جو گابیا و مدیر ارشد فناوری : ناتان بیک هاردشک

Airbnb سال ۲۰۱۶ با چالش‌های زیادی روبه‌رو بود ولی هنوز در رتبه دوم باارزش‌ترین شرکت‌های ایالات متحده است.

این شرکت سال پیش در سانفرانسیسکو و نیویورک با مشکلات قانونی برخورد کرده بود، با این وجود ۸۵۰ میلیون دلار سرمایه جذب کرد و ماه نوامبر سرویس جدید خودش یعنی Trip را با هدف این که یک شرکت خدمات مسافرتی کامل باشد، راه اندازی کرد.

در ماه مارس ۲۰۱۷ یک میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب کرد و ارزش شرکت را به ۳۱ میلیارد دلار رساند. اخیرا شایعه‌های مبنی بر این‌که قرار است شرکت عمومی شود به گوش می‌رسد.


۱- Uber
ارزش شرکت: ۶۸ میلیارد دلار
مدیر عامل: تراویس کالانیک

شرکت Uber باارزش‌ترین استارت‌آپ در آمریکا و سرتاسر دنیا است. در سال‌های اخیر این شرکت با جذب سرمایه‌های چند میلیارد دلاری مثل ۳٫۵ میلیارد دلار از سرمایه گذاران عربستان سعودی و ۲ میلیارد دلار تحت عنوان وام، ارزش خود را به ۶۸ میلیارد دلار رسانده است. Uber در ماه مه اعلام کرد که ۷۰۸ میلیون دلار در سه ماهه اول ۲۰۱۷ از دست داده است که کمتر از ۹۹۱ میلیون دلاری است که در سه ماهه قبل‌تر از دست داده بود. در ماه‌های اخیر نشانه‌هایی از این‌که قرار است شرکت عمومی شود، دیده شده است.


عضویت در خبرنامه

نظرات بسته شده است.