Take a fresh look at your lifestyle.

نحوه شروع کسب و کار بدون هیچ سرمایه اولیه

بنیانگذار و مدیرعامل شرکت AudienceBlom, جیسون دیمرس، وی نویسنده کتاب «راهنمای تعریف بازاریابی کسب و کار آنلاین» است و در اینجا مقاله ای از جیسون دیمرس در مورد آگاهی لازم قبل از شروع کسب و کار آمده است. در ادامه به شرح این مقاله می پردازیم.

اگر برای شروع کسب و کار جدید برای خودتان هیجان زده هستید و اگر ایده ای بسیار خوبی را در ذهن دارید و درگیر ایده و رشد شرکت خود هستید پس باید برخی خطرات را در راه تبدیل این ایده به واقعیت بپذیرید و این خطرات می تواند شامل از دست دادن کار فعلی و ادامه دادن بدون درآمد شخصی برای مدت محدودی باشد.

اما مانع اصلی ای که باعث نرسیدن به رویاهای تان در زمینه کسب و کار می شود، چیست؟ برخی باور دارند عدم وجود سرمایه کافی برای عملی کردن ایده کسب و کار مانع اصلی برای رسیدن به کسب و کار جدیدمان است. از نظر ظاهری و سطحی، نبودن سرمایه لازم یک مشکل بسیار بزرگ است، اما نداشتن سرمایه شخصی نباید شما را از دنبال کردن رویاهایتان باز دارد. در حقیقت کاملا ممکن است بدون هیچ سرمایه شخصی  کسب و کاری را راه اندازی کنید، در این صورت تنها باید از آنچه لازم است آگهی داشته باشید و بدانید دقیقا چه کاری انجام می دهید.

چرا کسب و کار نیاز به سرمایه دارد؟ در اینجا در وهله اول به این نکته توجه می کنیم که چرا کسب و کار نیاز مبرمی به سرمایه دارد و چرا هیچ هزینه ثابتی برای شروع کسب و کار جدید وجود ندارد؟ بنابراین کسب و کار های مختلف سرمایه های متفاوتی نیاز دارد. در ابتدا این امر ضروری است که نیاز های مالی خود را قبل از راه اندازی کسب و کارتان تخمین بزنید و بدانید برای تأمین مالی نیاز های شرکت تان به چه میزان سرمایه نیاز دارید؟

موارد زیر را در نظر بگیرید:

– اخذ مجوزها: طبق منطقه ای که در آن هستید و می خواهید کسب و کارتان را آنجا شروع کنید ممکن است نیاز به اخذ کارنامه ها یا ثبت نام های خاصی برای اجرا داشته باشید که هزینه هایی را به دنبال دارد.

– تدارکات: به خرید مواد اولیه و یارانه ها و دستگاه های خاصی نیاز دارید.

– تجهیزات: باید بررسی کنید که آیا به ماشین آلات یا نرم افزار ویژه ای نیاز دارید و هزینه های آنها را تخمین بزنید.

– فضای اداری: انتخاب محل مناسب برای راه اندازی کسب و کار هزینه بسیار عظیمی در پی خواهد داشت و نمی توان از مواردی مانند اینترنت، هزینه های آب و برق، خدمات نگهداری و…  چشم پوشی کرد و آنها را از کار های دفتر مانند حقوق و دستمزد و صورتحساب ها جدا دانست.

– انجمن ها، اشتراک ها و عضویت: همچنین باید هزینه های نشریات و وابستگی هایی را که هر ماه به شما تعلق می گیرد بررسی کنید.

– هزینه های اجرایی: در اینجا تمامی راه هایی را که باید طی کنید باید طراحی کرد و نباید هزینه های بازاریابی برای فروش را فراموش کنید.

– هزینه های حقوقی: باید آگاه باشید که در طول فرآیند توسعه کسب و کار شما به مشاور یا وکیل نیاز دارید.

– کارکنان، مترجمان آزاد و پیمانکاران: اگر شما نتوانید کارهای شرکت را به تنهایی انجام دهید پس نیاز دارید افرادی در این راه به شما کمک کنند. برای کاهش هزینه های کسب وکار یا افزایش سرمایه های موجود شما سه راه پیش رو دارید.

۱- کاهش نیاز ها

نخستین گزینه به این موضوع اشاره دارد که مدل کسب و کار خود را تغییر دهید تا نیاز کمتری به برخی مواردی که ذکر شد داشته باشید. برای مثال اگر برنامه ریزی برای راه اندازی یک شرکت به عنوان مشاور یا مترجم آزاد را دارید می توانید هزینه های کارمندان را با تعدیل نیروی کار کاهش دهید و نیز برخی از امور را خودتان انجام دهید و به جای فضای اداری بزرگ می توانید از محیطی کوچک تر استفاده کنید. یا می توانید کارهای  خود را از خانه آغاز کنید.

همچنین باید به دنبال منابع بسیار ارزان قیمت باشید و خطوط تولید گران را در ابتدای شروع کسب و کارتان قطع کنید. اما از برخی از هزینه ها نمی توان اجتناب کرد مجوز ها و هزینه های حقوقی باید پرداخت شوند حتی اگر تعداد محصولات و خدمات خود را کاهش دهید. با توجه به SBA, بسیاری از شرکت های کوچک با کمتر از ۳۰۰۰ دلار کسب و کار خود را شروع کرده اند و حتی کسب و کار در خانه را می توان با کمتر از ۱۰۰۰ دلار شروع کرد.

۲- راه اندازی کسب و کار به تنهایی

گزینه دوم به راه اندازی کسب و کار بدون کمک اشاره می کند. پس به جای شروع کسب و کارتان به طور مستقیم بهتر است تنها با اصول اولیه شروع کنید. شما می توانید یک وبلاگ یا سرویس اینترنتی راه اندازی کنید و در ابتدا دامنه، مخاطبان و سود خود را کاهش دهید تا بتوانید با سرمایه ابتدایی موجود شروع به کار کنید. اگر بتوانید به تنهایی کاری را راه اندازی کنید این گونهراز برخی از بزرگ ترین هزینه های اولیه جلوگیری کرده اید.

برای یک شرکت، پردازش پرداخت ها مانند پردازش حساب بانکی بسیار مهم است، زیرا زمانی  که در حال تلاش برای پیگیری فاکتور ها هستید این پردازش های بانکی کمک مؤثری خواهند بود. هنگامی که شروع به کار می کنید به برخی از کار هایی که خودتان نیز می توانید انجام دهید پی می برید و این گونه موفق خواهید بود در راه موفقیت گام بردارید.

۳- منابع خارجی
 

در اینجا باید به گرفتن وام یا بودجه از منابع خارجی آگاه باشید که دنیای سرمایه گذاری را در تعدادی از بخش های مختلف تحت پوشش قرار می دهد. بنابراین راه های زیادی برای به دست آوردن سرمایه های بالقوه وجود دارد. حتی اگر خودتان سرمایه اولیه ای نداشته باشید. شما باید از مواردی نیز اجتباب کنید از جمله از دستیابی کمک از طریق دوستان و خانواده.

باید بدانید سرمایه گذاران کسانی هستند که عقاید کسب و کار را به نسل خود ارائه می دهند و آنها معمولا در معرض مالکیت جزیی شرکت ها قرار می گیرند و همانطور که می دانید سرمایه گذاران معمولا شرکای سازمان ها هستند و تمایل دارند کسب و کار هایی را که به سرمایه نیاز دارند در دست بگیرند و راه اندازی کنند و در بخشی از سود آن شریک شوند. در نتیجه با ایده خوب و کار کافی می توانید هر سرمایه گذاری را جذب ایده کسب و کار خود کنید.

کمک های مالی و وام های دولتی: اداره پشتیبانی راه اندازی کسب و کار کوچک (تعدادی از سازمان های دولتی) تنها برای کمک به رشد اقتصادی کسب و کار های کوچک وجود دارند و بسیاری از وام ها و این کمک های مالی به شما در راه اندازی کسب و کارتان کمک می کند.

وام های بانک: اگر اعتبار شما در وضعیت خوبی باشد می توانید یک خط اعتباری در بانک باز کنید و درخواست های وام و سایر خدمات را داشته باشید. ممکن است کار های دیگری نیز انجام دهید که در راه اندازی کسب و کارتان به شما کمک کند، اما باید با یکی از سه مورد ذکر شده در این مقاله سرمایه گذاری شخصی خود را آغاز کنید.

ارتباط با نویسنده: s.kiumarsi92@gmail.com

عضویت در خبرنامه

نظرات بسته شده است.