Take a fresh look at your lifestyle.

دیپلماتیک عمل کنید

شاید در وهله نخست مقایسه وظایف مدیران و رهبران تجاری با یک دیپلمات عجیب به نظر برسد، با این حال تاملی کوتاه روشن خواهد ساخت که به عنوان یک مدیر در بسیاری از امور نیازمند عملکرد دیپلماتیک و هوشمندانه هستید.بهترین مثال برای عملکرد زیرکانه و تا حدود زیادی شبیه به دیپلمات ها هنگام گفت وگو با کارمندان و شرکای تجاری است. در چنین مواقعی شما به عنوان نماینده برندتان نیاز دارید مسیر گفت وگو را به گونه ای پیش ببرید که در نهایت نتیجه دلخواه تان حاصل شود.

همچنین باید توجه داشت که ساختار گفت وگو و مذاکره با هر یک از گروه های کارمندان، شرکا، مقامات دولتی و رقبا متفاوت بوده و به تبع آن نیازمند تسلط بالا روی شیوه مذاکره و گفت وگو است. علاوه بر مسئله گفت وگو و مذاکره با گروه های مختلف، به طور معمول مدیران به دنبال کسب موفقیت در بازارهای مختلف هستند. تمرکز روی موفقیت به طور طبیعی نیازمند توجه به چندین متغیر دیگر از قبیل شرایط بازار، میزان بازدهی شرکت، هزینه های جاری و وضعیت فروش محصولات است.

بر همین اساس شاید اشاره به این نکته که یک مدیر نیازمند توجه به ابعاد مختلف امور شرکت در یک زمان واحد است، اغراق محسوب نشود. بر همین اساس تعامل دیپلماتیک و هوشمندانه یکی از نیازهای مدیران عصر نوین محسوب می شود. در ادامه به بررسی دقیق تر ایده حاضر خواهیم پرداخت. با این حال نکته مهمی که به عنوان مطلب پایانی این بخش باید به آن اشاره کرد، نیاز مدیران و رهبران تجاری به راهکارهای تسهیل کننده ارتباط با دیگران به جای روبه رو شدن خصمانه با آن هاست.

ایده

یکی از نخستین نظراتی که در زمینه مدیریت دیپلماتیک گروه های تجاری مطرح شده در ارتباط با ایجاد تفکر خلاق در میان کارمندان است. به این ترتیب شما به عنوان مدیر مجموعه ملزم به تقویت تفکر خلاق کارمندان تان هستید. با این حال توجه داشته باشید که وظیفه شما تنها تقویت این جریان بوده و نباید عقایدتان را به کارمندان تحمیل کنید. البته این نکته به معنای چشم پوشی از دیدگاه اصلی شرکت تان نیست. در واقع دیپلماسی شما باید در راستای تقویت تفکر خلاق کارمندان بر محور دیدگاه اصلی شرکت باشد.

نکته ای که در تقویت تفکر خلاق سهم بسیار زیادی را دارد، نحوه برخورد شما با ایده های ارائه شده توسط کارمندان تان است. به عبارت ساده، نباید انتظار داشت که تمام ایده های افراد خارق العاده و بدون ایراد باشد. بر همین اساس تقدیر و احترام به تمام ایده ها، صرف نظر از ایرادات شان، باعث تقویت روحیه کارمندان و پیشرفت محسوس طرح های شان به مرور زمان خواهد شد. توجه به این نکته ضروری است که تحقیر یا کوچک  شمردن ایده های نامناسب نتیجه ای جز توقف سیر تفکر خلاق کارمندان نخواهد داشت.

عضویت در خبرنامه

نظرات بسته شده است.